Transfer Haberleri: Yerry Mina kiralık olarak Fenerbahçe'de! (Yerry Mina kimdir?)

Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer çalışmaları devam ederken gündemdeki isimlerden biri olan Yerry Mina için dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer çalışmaları devam ediyor. sarı lacivertlilerde teknik direktör Ersun Yanal ile yönetimin yaptığı görüşme sonrası transfere hız verildi. Fenerbahçe'nin savunma hattına yapılacak takviye konusunda Yerry Mina için Everton'la anlaşma sağlandığı iddia edildi. Kolombiyalı futbolcunun kiralık olarak Fenerbahçe forması giyeceği belirtildi.

Fenerbahçe Transfer Haberleri: Yerry Mina, Fenerbahçe'ye geldi mi?


İspanyol basınında yer alan haberlere göre Fenerbahçe, Everton ile yaptığı transfer görüşmelerinde mutlu sona ulaştı. Sarı lacivertliler, Yerry Mina'nın kiralanması konusunda İngiliz kulübüyle anlaştı. Kolombiyalı futbolcunun Copa America sonrası sarı lacivertli kulüple resmi sözleşme imzalayacağı belirtildi.

Yerry Mina, geçtiğimiz yıl Barcelona'dan Everton'a 30,2 milyon euro karşılığında transfer olmuş ancak İngiliz kulübünde beklentileri karşılayamamıştı.


Yerry Mina kimdir, kaç yaşında? Yerry Mina transfermarkt


Kariyerine Deportivo Pasto takımında başlayan Yerry Mina, ardından Independiente, Palmeiras ve Barcelona formaları giydi. 2018'de Everton'a transfer olan Kolombiyalı stoper, geçtiğimiz sezon 15 resmi maçta forma giydi ve 1 gol attı. Yerry Mina'nın Everton ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Son dakika Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri