Transfer Haberleri: Galatasaray ve Fenerbahçe'ye yazılan Yerry Mina için açıklama

Adı Türk takımlarıyla anılan Yerry Mina için Barcelona'dan açıklama geldi.

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe ve Galatasaray ile transferde adı anılan Yerry Mina için Barcelona'dan açıklama geldi. Kolombiya Milli Takımı'nda Dünya Kupası'nda iyi bir performans sergileyen Yerry Mina hakkında konuşan Barcelona Teknik Direktörü Ernesto Valverdo, "Bu takım için oynamak isteyen herkese yerimiz var "dedi.

Transfer Haberleri: Yerry Mina, Barcelona'dan ayrılacak mı?


İspanyol basınına açıklamalarda bulunan rnesto Valverde, Yerry Mina'nın çok iyi bir futbolcu olduğunu belirterek, "Yerry Mina harika bir futbolcu. Dünya Kupası'nda da bunu gösterdi. Ondan en iyi performansı bekleyeceğiz. Bu takımda olmak isteyen herkese yerimiz var." dedi.

Kolombiyalı futbolcu için Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de "Beğendiğim ve takip ettiğim bir futbolcu. Açıkçası onu istiyoruz" demişti.

Yerry Mina kimdir, kaç yaşında?


2018 yılında Palmeiras'tan Barcelona'ya transfer olan Yerry Mina 23 yaşında ve stoper mevkinde görev yapıyor. Kolombiyalı olan Yerry Mina'nın Independiente Santa Fe takımında yıldızı parladıktan sonra 2016 yılında Palmeiras'a transfer olmuştu. Palmeiras'tan astronomik bir ücretle Barcelona'ya transfer olan Yerry Mina bu sezon La Liga'da 5 maçta görev aldı ve 1 asist yaptı. Yerry Mina toplamda ise Barcelona formasıyla 6 maçta görev yaptı. Yerry Mina'nın transfermarkt piyasa değeri 9 milyon euro. Yerry Mina'nın kulübü Barcelona ile 2023'e kadar sözleşmesi devam ediyor.

Son dakika Transfer Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri