Transfer Haberleri: Fenerbahçe'den Choupo Moting sürprizi! Beşiktaş'a rakip oldu

Fenerbahçe ile Beşiktaş, Eric Maxim Choupo Moting transferinde karşı karşıya geldi. Fransız basını Fenerbahçe'nin Kamerunlu golcü ile ilgilendiğini yazdı.

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'nin golcü arayışlarında Eric Maxim Choupo Moting iddiası ortaya atıldı. PSG'de gözden düşen Kamerunlu golcü için Beşiktaş'tan sonra Fenerbahçe'nin de devreye girdiği öne sürüldü. Eric Maxim Choupo Moting, Türkiye'ye transfer olacak mı? Detaylar haberimizde.

Choupo Moting Fenerbahçe'ye tansfer olacak mı?


Fransız basınından Foot Mercato sitesinin haberine Fenerbahçe, PSG ile 1 yıllık sözleşmesi kalan Choupo Moting ile ilgileniyor. Beşiktaş da geçtiğimiz hafta Kamerunlu golcü ile transferi görüşmek üzere randevu talep etmişti.

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE İLGİLENİYOR

Eric Maxim Choupo-Moting'in PSG'de kalmak istediği ifade edilirken, Beşiktaş'ın birkaç hafta önce transfer konusunda bilgi aldığı vurgulandı. Fenerbahçe'nin de devreye girdiği öne sürülürken, PSG cephesinin Stoke City'den bedelsiz transfer edilen Eric Maxim Choupo-Moting için fazla bir bonservis talep etmeyeceği bildirildi.


Eric Maxim Choupo-Moting golleri ve asistleri


23 Mart 1989 Hamburg doğumlu olan Eric Maxim Choupo-Moting, Kamerun milli takım formasını giydiği 49 maçta 14 gol kaydetti. Almanya'da futbol eğitimini alan 30 yaşındaki futbolcu, Hamburg, Nürnberg, Mainz, Schalke, Stoke City ve PSG formaları giydi.

Bugüne kadar tüm transferlerini bedelsiz gerçekleştiren Eric Maxim Choupo-Moting, Bundesliga'da forma giydiği 204 resmi maçta 45 gol ve 21 asist kaydetti. PSG'de gözden düşen ve kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Eric Maxim Choupo-Moting, bu sezon 31 resmi maçta yalnızca 3 gol atabildi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri