Transfer Haberleri: Auxerre, Carlos Kameni ya da Cedric Carrasso'yu transfer etmek istiyor

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Auxerre, Fenerbahçe'nin elden çıkartmak için uğraş verdiği Carlos Kameni için nabız yoklamayı sürdürürken Galatasaray'ın kalecisi Cedric Carrasso da listede yer alıyor.

FutbolArena Dış Haberler - Fransa Ligue 1 ekiplerinden Auxerre, Fenerbahçe'de forma giyen Kamerunlu kaleci Carlos Kameni'nin peşini bırakmıyor.

Fenerbahçe Transfer Haberleri: Carlos Kameni, Auxerre'ye gidecek mi? (24 Ağustos Cuma)


Fenerbahçe transfer haberleri Fenerbahçe'de Berke Özer'in takıma dahil olması sonrası elden çıkarılmak istenen Carlos Kameni için Auxerre harekete geçti. Oyuncunun maaş yükünden kurtulmak isteyen Fenerbahçe'nin uygun bir bonservis ücreti karşılığında Kamerunlu kaleciyi göndermek istiyor. L'Equipe'de yer alan habere göre, Fransız ekibi Auxerre'nin öncelikli jhedefi Carlos Kameni olurken oyuncunun alternatifini de belirledi.

Galatasaray'da geçen sezon 2. kaleci olarak görev yapan ve çok az dakika sahada kalan Fransız kaleci, Cedric Carrasso için de temas kurdu. Galatasaray'dan ayrılan ve halen takım bulamayan 36 yaşındaki kalecinin Auxerre'den gelebilecek resmi teklife evet diyebileceği belirtiliyor.


Carlos Kameni'nin geçen sezonki performansı


Carlos Kameni, bu sezon geldiği Fenerbahçe'de 9'u lig, 5'i Ziraat Türkiye Kupası ve 2'si UEFA Avrupa Ligi olmak üzere toplamda 16 maçta forma giydi. Carlos Kameni'nin sözleşmesi 2020 yılına kadar devam ediyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri