Transfer Haberleri: 4 büyüklerin en pahalı 30 yaş üstü transferleri

Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un bugüne kadar yaptıkları en pahalı 30 yaş üstü transferleri sizler için derledik.

FutbolArena Detay - Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonun başlamasına 1 aydan daha az süre kalırken takımlar transfer çalışmalarına devam ediyor. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un en pahalı 30 yaş üstü transferlerini derledik.

Fenerbahçe'nin en pahalı 30 yaş üstü transferi


Fenerbahçe tarihinde en pahalı 30 yaş üstü transfer Robin van Persie oldu. Robin van Persie 2015 yılında Manchester United'dan 6,5 milyon Euro bonservis bedeliyle kadroya dahil edilmişti. Şu an Feyenoord formasını terleten Robin van Persie 32 yaşında Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Robin van Persie, Fenerbahçe formasıyla 87 maça çıkarken toplam tüm kulvarlarda 36 gol kaydetmişti.

Mondragon'un Galatasaray kariyeri


Son şampiyon Galatasaray'da ise en pahalı 30 yaş üstü transfer unvanı sürpriz bir isme ait. 2002-2003 sezonunda Metz takımından gelen Faryd Mondragón, takıma geldiğinde 32 yaşındaydı. 4,5 milyon Euro'ya alınan Mondragon, Galatasaray'da 5 yıl forma giydi ve Galatasaray tarihinin en başarılı kalecilerinden biri oldu.

Beşiktaş'a baktığımızda ise 30 yaş üstü en pahalı transfer pek de beklentileri karşılayamayan bir isme ait. Schalke 04 formasıyla Bundesliga'da fırtına gibi esen Ailton, 32 yaşında Beşiktaş'a transfer olmuştu. Ailton için Beşiktaş'ın kasasından 3,5 milyon Euro çıkmıştı. Brezilyalı golcü 18 maçta 7 gol kaydetmişti.

Oscar Cardozo'nun Trabzonspor'a attığı goller


Trabzonspor'un en pahalı oyuncusu ise Oscar Cardozo oldu. Paraguaylı golcü oyuncu, Trabzonspor'a iyi izler bıraktı. Oscar Cardozo da diğerleri gibi 32 yaşında Trabzonspor'a gelmiş ve 5 milyon Euro ücret karşılığında Bordo-Mavili ekibe katılmıştı. Oscar Cardozo, Trabzonspor formasıyla 66 maçta 28 gol kaydetmişti.

Son Dakika Transfer Haberleri FutbolArena'da

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri