Fenerbahçe'ye transfer piyangosu! 10 milyon Euro

FutbolArena - Sezonu istediği gibi geçiremeyen Fenerbahçe’de yeni sezon transfer çalışmaları başlamış durumda. 

1
Transfer edilecek futbolculara kaynak yaratmak için bazı futbolcularını gözden çıkaran sarı lacivertlilere 10 milyon Euro’luk bir piyango vurabilir.
2
Fenerbahçe’nin Danimarkalı futbolcusu Simon Kjaer’e Milan kulübünün ciddi bir ilgisi bulunuyor.
3
Geçtiğimiz günlerde İtalya’ya özel izin alıp giden tecrübeli oyuncunun transfer görüşmesi yaptığı iddia edilse de gerçek daha sonra ortaya çıkmıştı.
4
Evlilik hazırlıkları çerçevesinde Roma’ya gittiğini açıklayan Kjaer bir anlamda transfer için İtalya’da olmadığını ifade etmişti.
5
Milliyet’in haberine göre bu gelişmeye rağmen Milan’ın Danimarkalı futbolcuyu transfer etmek istediği de bir gerçek.
6
Bu konu uzun süredir İtalyan medyasında yer alıyor. Yıllardır Milan’ı yakından takip eden Tuttosport yazarlarından Federico Masini de bu transferle ilgili önemli tespitler yaptı.
7
Masini, Villarreal’den Musacchio’nun alınmasına rağmen Milan’ın kadroya üç önemli stoper katmak istediği belirterek bu isimlerden birinin de Kjaer olduğunu vurguladı.
8
Milan’ın yeni sportif direktörü olan Massimiliano Mirabelli’nin daha önce Inter’deyken de Kjaer ile yakından ilgilendiğini ve 2-3 yıldır futbolcuyu yakından takip ettiğini belirten Masini bonservis bedeli olarak İtalyan ekibinin, sarı-lacivertlilerin düşündüğü 10 milyon euroyu ödeyebileceğini kaydetti.

9
Ancak futbolcunun sarı-lacivertli kulüpte kazandığı 4 milyon euroluk net maaşın ise bu transferi zorlaştırabileceğini ifade etti.

Futbolarena anasayfasından devam...