Gazetelerde Fenerbahçe Haberleri - Fenerbahçe Transfer Haberleri (23 Temmuz 2017)

FutbolArena - Fenerbahçe’den son gelişmeler ve transfer haberleri bu galeride karşınıza geliyor. Fotomaç, Hürriyet, Fanatik, Takvim, Sabah Fenerbahçe Haberleri - Günün Fenerbahçe Haberleri (23 Temmuz Pazar FB haberleri) Günün Fenerbahçe Haberleri arasında Fotomaç, Fanatik, AMK gazeteleri başta olmak üzere tüm gazeteleri tarayarak en seçkin haberleri bir araya getirdik. AMK Gazetesi Fenerbahçe Haberleri, Fanatik Gazetesi Fenerbahçe Haberleri Fotomaç Gazetesi Fenerbahçe Haberleri ve Sabah TS Haberleri aramalarıyla ulaşmak istediğiniz tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz.Takvim FB haberleri, Habertürk FB Haberleri, Hürriyet Fenerbahçe haberleri, Milliyet Fenerbahçe haberleri gibi aramalarda istediğiniz tüm haberlerin derlenmiş hali galerimizde...

1Carlos Bacca’yı Marsilya kaptı
 Carlos Bacca’yı Marsilya kaptı

Adı Fenerbahçe ile de anılan Carlos Bacca’nın Fransız ekibi Marsilya ile anlaştığı belirtildi.

Fransız basınında yer alan son haberlere göre Marsilya ile Milan kulüpleri oyuncu için anlaşma sağlarken Bacca’nın sağlık kontrolünden geçmek için Fransa’ya gittiği bildirildi. 30 yaşındaki Bacca’dan Milan, 20 milyon euro bonservis bedeli alacak.

Fotomaç
2Mitrovic Hayır dedi
 Mitrovic

Adı bir süredir Fenerbahçe ile anılan Newcastle United’ın forveti Alexandar Mitrovic kapılarını kapattı. 1.89’luk Sırp forvet, sarı-lacivertliler dahil kendisini isteyen tüm kulüplere "Hayır" dedi. Mitrovic kariyerine Newcastle’da devam edeceğini söyledi.

Fotomaç
3Perez’de umutlu bekleyiş
 Perez’de umutlu bekleyiş

Fenerbahçe forvet transferi için tek hedefe kilitlendi.

Arsenal’in 12 milyon euro’da ısrar ettiği Lucas Perez için Fenerbahçe’den başka müşteri bulamaması sarı-lacivertlileri pole pozisyonuna geçirdi. Menajer Ahmet Bulut’un da devreye girmesiyle pazarlıklar hızlandı. Perez’in de başta Süper Lig’e sıcak bakmadığı ancak İspanya’dan istediği teklifleri alamayınca fikrinin değiştiği öğrenildi. Kanarya’nın fiyatının yükselmemesi için acele etmediği, istenilen rakama gelindiği anda İspanyol golcüyü kiralık olarak transfer edeceği kaydedildi.

Fotomaç

4Wiel’e teklif yağıyor
 Wiel’e teklif yağıyor

Fenerbahçe’nin takımdan göndermek istediği Van der Wiel’e yeni bir teklif daha geldi.

Daha önce bir çok takımın almak istediği Hollandalı oyuncunun şimdi de İngiliz takımlarından Swensea City’nin gündeminde olduğu öğrenildi. Fenerbahçe yönetimi bu konuda henüz resmi bir teklif ulaşmadığını belirtirken, tekliflerin değerlendireleceğini kaydetti.

Fotomaç
5 Zapata’da rakip Bremen
Zapata’da rakip Bremen

Kanarya’nın gündeminde olduğu belirtilen Duvan Zapata’da rakip çıktı.

Premier Lig ekiplerinin ardından Alman Werder Bremen de 26 yaşındaki forvete talip oldu. Fenerbahçe, Napoli ile 2020’ye kadar kontratı olan Kolombiyalı golcüyü satın alma opsiyonuyla kiralamayı düşünüyordu. Ancak piyasasının artması sebebiyle transferden geri çekildi.

Fotomaç
6 Fenerbahçe’nin yeni transferi Isla, ilk idmanına çıktı
Fenerbahçe’nin yeni transferi Isla, ilk idmanına çıktı

Fenerbahçe, Avusturya ekibi Sturm Graz ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu mücadelesinin hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’de yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Cuma gününü izinli geçiren Fenerbahçe, bu akşam saat 18.00’de teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde antrenman yaptı. İdman 1 saat 50 dakika sürdü.
7
Isınma hareketlerinin sonrasında dayanıklılık koşusu yapan sarı-lacivertli takım, ardından 2 gruba ayrılarak 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Pas çalışmalarının devamında dar alanda yapılan çift kale maçla antrenman tamamlandı.

Yeni transfer Şilili sağ bek Mauricio Isla da Fenerbahçe ile ilk idmanına çıktı.
8


Martin Skrtel, Mehmet Ekici ve Fernandao ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

Fenerbahçe hazırlıklarına 23 Temmuz Pazar günü Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

DHA
9Fenerbahçe’den Eto’o açıklaması
 Fenerbahçe’den Eto’o açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, Eto’o’yu transfer edeceklerine dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü, Antalyaspor’un Kamerunlu futbolcusu Samuel Eto’o’yla ilgilenmediklerini açıkladı.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada:
10
"Bugün tarihli Fanatik gazetesinde "Eto’o Fener’e Geliyor" başlığı ile yayınlanan haber tüm içeriği ile yalandır.
Söz konusu futbolcu ile ilgimiz yoktur. Özel haber görünümü kazandırılarak, hiçbir dayanağı olmayan, ayıp sınırlarını aşmış, tüm içeriği ile hayal ürünü detaylarla hazırlanmış bu haber, gazetecilik etik kurallarına gölge düşürmekte ve bilgi kirliliğine yol açarak yalan haber üzerine yorumlar yapılmasına neden olmaktadır.
Masa başında uydurulan bu tür haberlere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederiz." ifadelerine yer verildi.

Fotomaç
11Kjaer için Sevilla devrede
 Kjaer için Sevilla devrede


Fenerbahçe’nin başarılı oyuncusu Simon Kjaer için Milan’ın ardından yeni bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basını İtalyan ekiplerin takibinde olan Kjaer için Sevilla’nın devreye girdiğini iddia etti.

Fenerbahçe’nin başarılı savunmacısı Simon Kjaer için yeni bir iddia ortaya atıldı. Savunmacısı Adil Rami’yi Marsilya’ya satan Sevilla’nın Simon Kjaer için devreye girdiği İspanyol basını tarafından iddia edildi.
12
40 milyon TL!

2015 yazında 7,5 milyon euro karşlığı Lille’den transfer edilen Kjaer, 2 sezondur oynadığı futbolla büyük takdir topladı. Bu yaz Milan, Roma gibi İtalyan devlerinin takibinde olan Kjaer için şimdide Sevilla devrede. İspanyol ekibinin Simon Kjaer için 10 milyon euroluk (40 milyon TL)teklif sunacağı iddia edildi.

Finansal Fair Play nedeniyle transfer yapmakta sıkıntı çeken Fenerbahçe’nin Kjaer için 10 milyon euroluk teklifi gündemine alabileceği konuşuluyor.

Fanatik
13Kombine patlaması
 Kombine patlaması

Fenerbahçe taraftarı yeni sezon kombinelerine büyük ilgi gösteriyor. Valbuena, Dirar, İsla gibi transferlerin ardından kombine satış merkezinde uzun kuyruklar oluşmaya başladı. Avrupa Ligi’ndeki Strum Graz maçı öncesi yönetim taraftarın bu ilgisinden memnun.

Fotomaç
14Fenerbahçe’den Gabigol açıklaması
 Fenerbahçe’den Gabigol açıklaması


Fenerbahçe, Gabigol’ün Sarı-Lacivertli kulübe transfer olacağı yönündeki haberleri yalanladı.

Resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
15
"Son dönemde yazılı ve görsel medyada İtalya’nın Inter takımında forma giyen Gabriel Barbosa (Gabigol) konusunda kulübümüzün transfer çalışması yaptığı şeklinde haberler yer almaktadır.

Bahse konu olan futbolcu için kulübümüzün herhangi bir girişimi yoktur ve söz konusu haberler gerçeği yansıtmamaktır.

Bu tür doğru olmayan haberlere kamuoyunun itibar etmemesini rica ederiz."

Fanatik
16 Aziz Yıldırım devreye girdi: Bitirin transferi!
Aziz Yıldırım devreye girdi: Bitirin transferi!

Fenerbahçe’de tüm şartlar orta saha ve forvet transferi için zorlanırken başkan Aziz Yıldırım’ndan transferlerini bir an önce bitirilmesi talimatı geldiği belirtildi. Lima’nın alınması için sefer başlatıldı.

Fenerbahçe’de gündemde orta saha için Santos’tan Lucas Lima bulunuyor. Başkan Aziz Yıldırım’ın Lima transferinin bitirilmesi için tüm şartların zorlanması talimatını verdiği belirtiliyor.
17

Bonservis 3 ayrı elde!

Transferdeki en büyük engel,27 yaşındaki 10 numaranın bonservisinin 3 ayrı elde olması: Yüzde 80’i Doyen Sports Menajerlik’te, yüzde 20’si kendi menajeri ve kulübünde.

Sarı lacivertliler, Doyen Sports Menajerlik’e bir sonraki satıştan pay vermeyi planlıyor. Santos ise, Brezilya Ligi devam ettiği için Lima’yı bırakmak istemiyor. Yüzde 20’lik kulüp payı aralık ayında olmayacağı için Lima’nın ara transferde gelmesi de gündemde.

Sözcü

18 Jeremain Lens suskunluğunu bozdu!
Jeremain Lens suskunluğunu bozdu!

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın transfer etmek istediği Jeremain Lens, geleceğiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Gelecek yıl Championship’te mücadele edecek Sunderland’de forma giyen Jeremain Lens, takımda kaldığı sürece elinden gelenin en iyisini yapacağını söyledi.

Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin transferi için yarıştığı 30 futbolcu, 3-2 biten Bradford maçının ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
19

’’Kendimi hazır hissediyorum. Umarım performansım böyle devam eder. Hazırlık döneminde en önemli şey, çok çalışmanız ve fizik olarak tam olarak hazır hale geldiğinizden emin olmanızdır.

Sunderland’in futbolcusuyum ve bu yüzden bu kulüp için elimden geleni yapacağım. Umuyorum gollerime devam ederim. Bazen çok güzel goller atarsınız, bazen de normal goller. Bu kez güzel bir gol attığım için şanslıyım.

Fanatik

Futbolarena anasayfasından devam...