Gazetelerde Fenerbahçe Haberleri - Fenerbahçe Transfer Haberleri (20 Temmuz 2017)

FutbolArena - Fenerbahçe’den son gelişmeler ve transfer haberleri bu galeride karşınıza geliyor. Fotomaç, Hürriyet, Fanatik, Takvim, Sabah Fenerbahçe Haberleri - Günün Fenerbahçe Haberleri (20 Temmuz Perşembe FB haberleri) Günün Fenerbahçe Haberleri arasında Fotomaç, Fanatik, AMK gazeteleri başta olmak üzere tüm gazeteleri tarayarak en seçkin haberleri bir araya getirdik. AMK Gazetesi Fenerbahçe Haberleri, Fanatik Gazetesi Fenerbahçe Haberleri Fotomaç Gazetesi Fenerbahçe Haberleri ve Sabah TS Haberleri aramalarıyla ulaşmak istediğiniz tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz.Takvim FB haberleri, Habertürk FB Haberleri, Hürriyet Fenerbahçe haberleri, Milliyet Fenerbahçe haberleri gibi aramalarda istediğiniz tüm haberlerin derlenmiş hali galerimizde...

1 Hoca istedi Neustadter kaldı
Hoca istedi Neustadter kaldı

F.Bahçe, Rus futbolcu Roman Neustadter için S. Moskova’dan gelen teklifi reddetti. Rus ekibinin 2 milyonu peşin 750 bin euro’su sezon içinde ödemek kaydıyla sunduğu öneri, Aykut hocanın Roman’ı takımda görmek istemesi nedeniyle kabul edilmedi.

Fotomaç
2Kameni beğenildi
 Kameni beğenildi

Sarı-lacivertli takımın yeni transferi Carlos Kameni yıllardır alternatifsiz olan Volkan Demirel’i zorlayacak izlenimi verdi. Kamerunlu eldiven idmanlardaki formunu Marsilya ve Bilbao maçlarına da taşıdı. Kurtarışlarıyla ve oyun görüşüyle alkışı topladı.

Fotomaç
3Ozan Tufan Yarasalar’a
 Ozan Tufan Yarasalar’a

Adı geçtiğimiz haftalarda Benfica ile anılan Ozan Tufan’a şimdi de Valencia talip oldu. ’Yarasalar’ lakaplı İspanyol ekibinin kısa süre içinde Kanarya’ya resmi teklif yapması bekleniyor. Kalıp kalmayacağı ile ilgili son kararı teknik direktör Aykut Kocaman verecek.

Fotomaç
4 Sow’da yeni umut
Sow’da yeni umut

M/L Football’un haberine göre Senegalli yıldız, Al Ahly yönetimini ikna etmek üzere. 2 gün içinde yeniden F.Bahçeli olabilir.

Kanarya’da Moussa Sow konusunda sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe harıl harıl forvet ararken eski yıldızından iyi haberler gelmeye başladı. Sarı-lacivertlier, Al Ahli ile kontratı 2019’da bitecek olan Senegalli futbolcuya "Bonservis sorusunu çözersen seni alırız" demişti. Yönetimiyle yaptığı ilk görüşmelerden sonuç alamayan Sow konusunda umutlar tükenirken son dakika gelişmesiyle 30 yaşındaki yıldızın yuvaya dönme ümidi belirdi. M/L Football’ın haberine göre Moussa Sow, Dubai kulübünün yöneticilerine kariyerine kesinlikle Fenerbahçe’de devam etmek istediğini söyledi. Haberde transferin 2 gün içinde resmiyet kazanabileceği bilgisi de paylaşıldı.

Fotomaç
5 Valbuena ilk sırada
Valbuena ilk sırada

F.Bahçe’de Finansal Fair-Play anlaşmasının ilk kurbanı Nabil Dirar oldu.

Sarı-lacivertliler, sadece Emenike’yi satabilirken, Valbuena ve Dirar’ı bonservis ödeyerek aldı. FFP’nin ’başa baş’ kuralı gereğince, teknik heyetin Valbuena-Dirar ikilisinden sadece birini tercih edebilme hakkı bulunuyor. Teknik heyetin bu noktada tercihini Valbuena’dan yana kullanacağı ve Nabil Dirar’ın 27 Temmuz’da oynanacak Avrupa Ligi ön elemesi kadrosunda yer alamayacağı öğrenildi.

Fotomaç
6 Wilfried Bony’de flaş gelişme
Wilfried Bony’de flaş gelişme
Fenerbahçe’nin transfer listesinde yer alan ve bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü yıldız futbolcu Wilfried Bony ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Manchester City’nin yıldız oyuncusu takım kampına katılmamıştı. Guardiola’ya Bony’nin neden kampta yer almadığı soruldu.

Ünlü teknik adam, "Wilfried Bony sakatlandı. Eğer sakatlanmasaydı kampta bizimle olacaktı. Küçük bir problemi var." yanıtını verdi

Fanatik
7 Stoch’tan ayrılık iması!
Stoch’tan ayrılık iması!

Fenerbahçe’nin Monaco ile oynadığı maçta takımının golünü atan Stoch, mücadele sonrası transfer açıklamasında bulundu.

Tecrübeli futbolcu: "Oyuna girdim ve üzerime düşeni yapmaya çalıştım. Maçı biraz değiştirdik. Golü atmayı başardım ikincisini de atabilirdim ama golü takım halinde attık. Umarım böyle golleri sezon içi atarım. Burada olur muyum olmaz mıyım bilmiyorum" dedi.

Fanatik
8 Fenerbahçe’den Borussia Dortmund’a büyük çalım!
Fenerbahçe’den Borussia Dortmund’a büyük çalım!
Fenerbahçe Yönetimi bu sezon en sürpriz transferini Eljif Elmas ile yaptı. Sarı lacivertlilerin, genç yıldızı Borussia Dortmund’un elinden kaptığı ortaya çıktı.

Yönetim bu sezon en sürpriz transferini Eljif Elmas ile yaptı. Rabotnicki takımından transfer edilen 17 yaşındaki Makedon futbolcu, sarı-lacivertli taraftarlar için tam bir kapalı kutu... Ülkesinin en önemli genç yeteneği olarak gösterilen Elmas’ı Fenerbahçe’nin, Avrupa’nın dev bir ekibinin elinden kaptığı ortaya çıktı.

Borussia Dortmund Kulübü, Eljif Elmas’ı sezon boyunca, ülkesinde boy gösterdiği maçlarda izledi. Makedonya’da oyuncunun artık Alman ekibine gitmesine kesin gözüyle bakılıyordu. Sarı-siyahlıların scout ekibi hazırladıkları olumlu raporu yönetime iletirken, Dortmundlu idarecilerin de kendisini kadroya katmak için harekete geçmeye hazırlandıkları bir dönemde, Fenerbahçe transferi bitirdi.
9
’Zidane’a benziyor’

Dortmundlu scout’ların futbolcunun oyun stilini eski Fransız yıldıza benzeterek, ’Zidane gibi oynuyor’ şeklinde görüş kayda geçtikleri öğrenildi. İleriye dönük orta saha oyuncusunun tüm dikkatini futbola veren ve sürekli gelişim halinde olan bir karakteri olduğu belirlendi. İyi pasları ve iyi şutları ile sivrilip, oyun görüşünde yaşına göre son derece ileri olması gibi özelliklerinin altı çizilen Elmas’ın, yine yaşına göre son derece olgun ve cesurca oynadığı kaydedildi.

Skorer
10

Karşılaşmanın ikinci yarısını iki bölüme ayırarak değerlendiren sarı-lacivertli teknik adam, "Oyuncu değişikliklerine kadar bariz üstünlük sağladılar. İlk bölümde daha çok hırpalandık, çok fazla üstümüze geldiler ancak oyuncu değişikliklerinden sonra daha enerjik bir takım sahaya çıktı. Rakibe daha çok baskı yapmaya başladık, gol gelince moral ve oyun ritmi de bize geçti. Galibiyeti kaçırdığımızı söyleyebilirim. Futbolun içindeki ilginçliklerden bir tanesiydi bu." diye konuştu.

Fenerbahçe’nin beklenen seviyeye geldiğini söylemenin "aşırı iyimserlik" olacağını belirten Kocaman, takımın tam olarak hazır hale gelmesinin 1,5-2 ay sürebileceğini kaydetti.

Deneyimli teknik adam, Isla ve Eljif transferleriyle ilgili de "İki oyuncu daha aramıza katılacak, katkı sağlayacaklarını düşünüyoruz." ifadesini kullandı.

Fanatik
11 Fenerbahçe’nin transfer gündemindeki isim: Lucas Lima
Fenerbahçe’nin transfer gündemindeki isim: Lucas Lima

Fenerbahçe transferde rotayı bir kez daha Güney Amerika’ya çevirdi. Sarı-lacivertliler, Lucas Lima’yı listesine ekledi.

Fenerbahçe ara transfer döneminde kadrosuna katmak istediği 26 yaşındaki Lucas Lima’yı yeniden gündemine aldı.
12
Forvet arkası pozisyonunda görev yapan Lucas Lima 4 sezondur Santos forması giyiyor. Lima bu sezon Santos’ta 26 maçta oynadı ve 2 gol, 8 asistli performans sergiledi.

Brezilyalı futbolcu, Dünya Kupası Amerika Elemeleri’nde ise biri ilk 11 olmak üzere 7 maçta oynadı ve 1 gol attı.

Fenerbahçe, Arsenal’den Lucas Perez başta olmak üzere geniş bir forvet listesiyle de santrfor arayışlarına deva ediyor.

NTV Spor
13
Mauricio Isla İstanbul’da!

Fenerbahçe’nin anlaşmaya vardığı Mauricio Isla, İstanbul’a geldi.

Fenerbahçe, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler bu kapsamda kadrosuna Şilili yıldız oyuncu Mauricio Isla’yı katmaya hazırlanıyor. Isla görüşmeleri sürdürmek için Atatürk Havaalanı’ndan İstanbul’a iniş yaptı.
14

29 yaşındaki futbolcuyu karşılamaya birçok sarı-lacivertli taraftarda geldi. Isla’yı karşılamaya ayrıca İdari Menajer Hasan Çetinkaya geldi. Taraftarlar, Isla’ya tezahüratlarda bulunurken, yıldız oyuncu havaalanından çıkarken, zor anlar yaşadı. Şilili sağ bek daha sonra özel araçla havaalanından ayrıldı.

Isla’nın bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini Fenerbahçe’ye bağlayan sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Fanatik

15 Aykut Kocaman’dan transfer açıklaması
Aykut Kocaman’dan transfer açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 1-1 biten Monaco maçının ardından basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fransa’nın Monaco takımıyla 1-1 berabere kaldıkları hazırlık maçında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.

Kocaman, İsviçre’nin Montrö kentinde Alpler Futbol Festivali Turnuvası kapsamında oynadıkları karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulundu.
16 Fenerbahçe’ye ikinci Şilili
Fenerbahçe’ye ikinci Şilili

Sarı-lacivertlilerin transferi için İstanbul’a getirdiği Isla, resmi imzaların atılmasıyla Maldonado’dan sonra kulüp tarihinin ikinci Şilili futbolcusu olacak.

Fenerbahçe’nin transfer görüşmelerini tamamlamak için İstanbul’a getirdiği Mauricio Isla, kulüp tarihinin 2. Şilili futbolcusu olacak. Sarı-lacivertliler, dün gece İstanbul’a gelen 29 yaşındaki futbolcuya resmi imzayı attırarak, Claudio Maldonado’dan sonra ikinci kez bir Şilili futbolcuyu kadrosuna dahil edecek. Fenerbahçe, tarihindeki ilk Şilili futbolcuyu 2008 yılının ocak ayında orta saha oyuncusu Maldonado’yu alarak yaptı. Sarı-lacivertlilerin o dönemki kaptanı Alex de Souza’nın da önerisiyle devre arasında kadroya dahil edilen Maldonado, bekleneni veremedi ve 1,5 sezon sonunda takımdan gönderildi. Maldonado’dan beklediği verimi alamayan Fenerbahçe, 9.5 yıl sonra bir Şilili futbolcuyu daha renklerine bağlayacak.
17

Önemli kariyer

Fenerbahçe’nin savunmanın sağına düşündüğü Isla, kariyerinde önemli takımlarda boy gösterdi. Kariyerine ülkesinde CD Universidad Catolica takımında başladıktan sonra 2007 yılında İtalya’da Udinese’nin yolunu tutan Isla, 2012 yılında kariyerinin zirvesine çıktı. İtalyan devi Juventus’a yaklaşık 14 milyon avro bonservis bedeliyle transfer olan Isla, Serie A’da bu takımla iki şampiyonluk yaşadı. Isla, Juventus’ta 2 sezon forma giymesine rağmen istediği süreleri alamayınca sırasıyla İngiltere’de Queens-Park-Rangers ve Fransa’da Marsilya takımlarına kiralandı.
18

Geçen sezon başında 4 milyon avro bonservis bedeliyle İtalya’da Cagliari’ye transfer olan Isla, Serie A’da 34 maçta 1 gol ve 6 asistlik performansla ön plana çıktı. Isla, Şili Milli Takımı’nın da değişmez oyuncularından birisi olarak dikkati çekiyor. İlk milli maçını 2007’de oynayan Isla, 2010 ve 2014 Dünya Kupaları’nda bütün maçlarda forma giydi. Şili Milli Takımı’yla Rusya’da düzenlenen son FIFA Konfederasyonlar Kupası’nda da yer alan Isla, 2015 ve 2016 Copa America’da şampiyonluğa ulaşan kadronun ilk 11’inin önemli isimlerinden biri oldu. Şili Milli Takımı’yla 90 maçta 4 gol atan Isla, sağ bek dışında orta sahada da forma giyebiliyor.

Fanatik

Futbolarena anasayfasından devam...