Gazetelerde Fenerbahçe Haberleri - Fenerbahçe Transfer Haberleri (27 Haziran 2017)

FutbolArena - Fenerbahçe’den son gelişmeler ve transfer haberleri bu galeride karşınıza geliyor. Fotomaç, Hürriyet, Fanatik, Takvim, Sabah Fenerbahçe Haberleri - Günün Fenerbahçe Haberleri (27 Haziran Salı FB haberleri) Günün Fenerbahçe Haberleri arasında Fotomaç, Fanatik, AMK gazeteleri başta olmak üzere tüm gazeteleri tarayarak en seçkin haberleri bir araya getirdik. AMK Gazetesi Fenerbahçe Haberleri, Fanatik Gazetesi Fenerbahçe Haberleri Fotomaç Gazetesi Fenerbahçe Haberleri ve Sabah TS Haberleri aramalarıyla ulaşmak istediğiniz tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz.Takvim FB haberleri, Habertürk FB Haberleri, Hürriyet Fenerbahçe haberleri, Milliyet Fenerbahçe haberleri gibi aramalarda istediğiniz tüm haberlerin derlenmiş hali galerimizde...

1 Sow ve Demba Ba kulüp kuruyor
Sow ve Demba Ba kulüp kuruyor

Geçtiğimiz sezonu Spor Toto Süper Lig’de geçiren Demba Ba ve Moussa Sow, ABD’nin San Diego kentinde Eden Hazard’ın da ortakları arasında yer aldığı bir futbol kulübü kuruyor.

NtvSpor’un haberine göre; Senegalli yıldızlar Demba Ba ve Moussa Sow kulüp sahibi oluyor. Bugüne kadar aynı takımda oynamamalarına rağmen çok yakın arkadaş olan ikili, Chelsea’nin yıldızı Eden Hazard ve Crystal Palace’ın Fransız futbolcusu Yohan Cabaye ile ABD’de ortaklaşa kulüp kuracak.

Yapılan açıklamaya göre; dört futbol yıldızının San Diego’da kuracağı takım, 2018 sezonundan itibaren MLS’in bir alt ligi olan Kuzey Amerika Futbol Ligi’nde (NASL) mücadele edecek.
2
Henüz ismi ve logosu belli olmayan kulübün, önümüzdeki sezon ligin Batı Konferansı’ndaki 10. takım olarak yer alacağını duyuran NASL, 3,5 milyon nüfusa sahip olan ve 50 bin lisanslı futbolcuya ev sahipliği yapan San Diego’nun profesyonel futbol sahnesine çıkmasının önemine vurgu yaptı.

Lille’de bir dönem beraber oynayan Moussa Sow, Eden Hazard ve Yohan Cabaye gibi futbolcularla böyle bir yatırım yaptığı için heyecanlı olduğunu ifade eden Demba Ba, ’’Hedefimiz başarı. Kulüp ve taraftarlarla elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Oyun için tutkulu ve kazanmayı seven rekabetçi futbolcuları kadromuza katmak istiyoruz. Tüm futbol kariyerim boyunca yarışmanın içindeydim. Bu ortamın bizim ve San Diego için iyi olacağını düşünüyorum. California eyaletinde yer alan diğer NASL takımlarıyla mücadele etmeyi hedefliyoruz, sonrasında da MLS takımlarıyla’’ dedi ve yeni kuracakları kulüp hakkındaki görüşlerini dile getirdi.

NTV Spor
3 ’’Bonservisimi verin gideyim’’
’’Bonservisimi verin gideyim’’

Fenerbahçe’ye sezon başında bedelsiz olarak gelen Roman Neustadter’den sürpriz bir talep geldi. Çizme’den Roma’nın kendisine talip olduğunu menajeri aracılığıyla kulübe ileten Rus oyuncu, bonservisinin bedelsiz verilmesi durumunda, takımdan ayrılabileceğini iletti. F.Bahçe’ye sürekli oynamak için gelen Neustadter, sezonun çoğunu yedek kulübesinde geçirmişti.

Fotomaç
4 Fenerbahçe’de bayramlaşma
Fenerbahçe’de bayramlaşma

Fenerbahçe Kulübü’nde geleneksel bayramlaşma töreni Kalamış Faruk Ilgaz Tesisleri’nde yapıldı. Bayramlaşmaya kürek ve boks şubelerinin sporcuları da katıldı.

Fenerbahçe Kulübü’nün gelenekselleşen bayramlaşma töreni Kalamış’ta bulunan Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleşti. Ramazan Bayramı’nın 3’üncü gününde yapılan bayramlaşma töreninde kulübün boks ve kürek şubelerinin sporcuları ve Fenerbahçe Kulübü üyeleri yer aldı. Kahvaltıyla başlayan bayramlaşma töreninde boks ve kürek şubeleri basın mensuplarına toplu olarak poz verdi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bayramlaşma için Faruk Ilgaz Tesisleri’ne geldi. Üyeler ve sporcular, Yıldırım’a yoğun ilgi gösterdi. Yıldırım, bayramlaşma için tesislere gelen üyeler ve taraftarlarla fotoğraf çektirdi.

Fotomaç
5İbra mı? imkansız
 İbra mı? imkansız

F.Bahçe yönetimi, Zlatan İbrahimovic ile ilgilendikleri yönündeki haberleri yalanladı. Sarı- lacivertliler oyuncunun bugüne kadar kazandığı paraların çok yüksek olduğuna dikkat çekerek taraftarlarından bu tip haberlere itibar etmemelerini istedi. Yapılan açıklamada İbra’yı almanın imkansız olduğu vurgulandı.

Fotomaç
6 Kanarya sezonu açıyor
Kanarya sezonu açıyor

Fenerbahçe yeni teknik direktörü Aykut Kocaman yönetiminde bugün topbaşı yapıyor. 2017-18 sezonunda tek bir hedef var: Şampiyonluk.

Sarı-lacivertliler, 2017-18 sezonunu resmen açıyor. Fenerbahçe yeni sezonun ilk idmanını bir kez daha takımı devralan teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirecek. Kanarya, İstanbul’daki çalışmaların ardından 1 Temmuz’da Topuk Yaylası’na hareket edecek. 8 Temmuz’da İstanbul’a dönecek. 11 Temmuz’da İsviçre’ye uçacak. 19 Temmuz’a kadar burada çalışacak. Yeni sezonun ilk resmi maçını Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda oynayacak.

Fotomaç
7 Newcastle da Skrtel’i istiyor
Newcastle da Skrtel’i istiyor

Kanarya, Simon Kjaer’i satmayı düşünürken partneri Martin Skrtel’e teklif üzerine teklif geliyor.

Swansea City ve Celtic’in ardından şimdi de Newcastle United, Slovak stopere kanca attı. Teknik direktör Rafa Benitez’in Premier Lig tecrübesi yüksek savunmacıyı mutlaka takımda görmek istediği belirtildi. Sarı-lacivertliler, Skrtel’i 6 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek Liverpool’dan saflarına katmıştı. Sert ve inatçı yapısıyla tribünlerin sevgilisi olan tecrübeli oyuncu geçtiğimiz sezon çubuklu formayı 49 kez taşıdı. Skrtel 3 kez fileleri sarsmayı başardı. Premier Lig CV’si çok iyi olduğu için hala peşinde kuyruk var.

Fotomaç
8 Sow’un yerine tangocu
Sow’un yerine tangocu
F.Bahçe, Sow’un dönmeme ihtimaline karşı alternatif arayışını sürdürüyor. Menajerler, Sao Paulo’nun Arjantinli ismi Ricardo Centurion’u teklif etti.

Kanarya, Sow’la devam etmek istiyor ancak şartlar bu geri dönüşü neredeyse imkansız kılıyor. Al Ahli, oyuncusunu yeniden kiralamaya yanaşmıyor. Alternatif isimler için menajerlerle temas kuran yönetime isimler yavaş yavaş gelmeye başladı. Aykut Kocaman’ın en çok aklına yatan ise Ricardo Centurion oldu.

Sao Paulo’nun oyuncusu olan ama sezonu Boca Juniors’ta kiralık tamamlayan Arjantinli için Brezilyalılarla temas kurulmasına karar verildi. Valbuena’nın menajerinin yürüttüğü görüşmelerde henüz rakamlar konuşulmaya başlanmadı. Oyuncu için ön çalışma yapan yönetim, sonrasında teklif yapılıp yapılmaması kararı verilecek.

Fotomaç
9 ’’Van Persie gelmesin’’
’’Van Persie gelmesin’’

Feyenoord’un efsane isimlerinden van Hanegem, RVP’nin kulübe dönmemesi gerektiğini söyledi. Hanegem "Fiziksel olarak çok kötü durumda" dedi.

Sarı-lacivertlilerin büyük umutlarla kadrosuna kattığı ancak bir türlü faydalanamadığı Robin van Persie’nin Feyenoord’a döneceği konuşuluyordu. Ancak kulübün etkin isimlerinden Willem van Hanegem, 33 yaşındaki futbolcunun geri dönüşüne karşı çıktı. 73 yaşındaki efsane isim Algemeen Dagblad Gazetesi’nde kaleme aldığı köşe yazısında Robin van Persie’nin dönmesi halinde dahi Feyenoord’a katkı veremeyeceğini söyledi.
10

’BENİM İÇİME SİNMEZ’

İşte van Hanegem’in o cümleleri: "Fer, Wijnaldum, İndi, Vrij para kazandırıp gittiler. Belki bir gün dönerler. Ancak aynı şeyleri Van Persie için söyleyemem. Bu transfer benim içime sinmez. Van Persie gerçekten harika bir futbolcu ama asla bir Kuyt değil. İnsanlar Kuyt’ta yaşananlara benzer şeyler bekliyorlar ama Van Persie fiziksel olarak çok kötü durumda"

Fotomaç
11Valbuena’dan eski takımına veda mesajı
 Valbuena’dan eski takımına veda mesajı
Fenerbahçe’nin, Fransa ekibi Olympique Lyon’dan kadrosuna kattığı Valbuena, paylaştığı duygusal mesajla eski takımına veda etti.

Fenerbahçe’nin, Fransa Birinci Futbol Ligi’nin (Ligue 1) Olympique Lyon takımından kadrosuna kattığı Mathieu Valbuena, duygusal bir veda mesajı paylaştı.

Fransız futbolcu Instagram hesabından yaptığı açıklamada, Olympique Lyon’da ilk sezonun kolay geçmediğini ama çok çalışarak hayatının en güzel maceralarından birisini yaşadığını belirtti. Görevini yapmanın memnuniyeti ve muhteşem anılarla Fransız ekibine veda ettiğini aktaran Valbuena, "2 sene boyunca bu harika şehirde ve statta unutulmaz anlar yaşadım. Stattaki inanılmaz atmosferi asla unutmayacağım." ifadelerini kullandı.
12
Olympique Lyon’daki takım arkadaşlarına ve taraftarlara teşekkür eden 32 yaşındaki futbolcu, "Özellikle bana her zaman inanan başkan Jean-Michel Aulas’a teşekkür ediyorum." değerlendirmesini yaptı. Fenerbahçe ile kariyerinde yeni bir sayfa açmak için istekli ve mutlu olduğunu vurgulayan Valbuena,"Bir futbol ülkesi olan Türkiye’de de her zaman beni destekleyeceğinizi umuyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Hücum hattının her iki kanadında ve forvet arkasında oynayabilen Valbuena, geride kalan sezon Olympique Lyon formasıyla lig ve Avrupa’da 9 gol attı.

AA
13 Fransa’dan açıklama geldi: Ben Arfa Türkiye’de oynayacak!
Fransa’dan açıklama geldi: Ben Arfa Türkiye’de oynayacak!

Ben Arfa önümüzdeki sezon Türkiye’de forma giyecek. İddialar Nantes Başkanı Waldemir Kita’dan geldi.

Yeni sezon öncesi Hatem Ben Arfa’nın adı Fenerbahçe ve Galatasaray ileanılıyordu. Fransa ekiplerinden Nantes da Paris Saint-Germain’in futbolcusuyla ilgileniyor.

14

Nantes’ın başkanı Kita, teknik direktör Ranieri için düzenlenen basın toplantısında Ben Arfa’yı transfer etmek istediklerini doğruladı. Kita "Hatem Ben Arfa, Türkiye’de oynayacak ama kendisine ilgimiz sürüyor" dedi.

Fransız futbolcu, geçen sene yaz transfer döneminde Beşiktaş’ın gündemine gelmiş ancak istenilen yüksek ücret nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti. Ben Arfa, geçtiğimiz sezon Fransa Ligi’nde 23 maça çıkmış, gol sevinci yaşayamamıştı.

NTVSpor
15 Fenerbahçe’den Beiranvand’a SMS’li takip!
Fenerbahçe’den Beiranvand’a SMS’li takip!

Fenerbahçe’nin Beiranvand transferi için Persepolis’ten olumsuz yanıt aldığı ancak buna karşın 24 yaşındaki file bekçisiyle ilgilenmeyi sürdürdüğü öne sürüldü. Kalecinin atılan SMS’e yanıt vermediği iddia edildi.

Kaleci transferi için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’ye, İran’dan kötü yanıt geldi. Sarı-lacivertlilerin ilgilendikleri isimler içerisinde yer alan Persepolis takımının kalecisi Alireza Beiranvand’ın Fenerbahçe’nin ilgisini geri çevirdiği belirtildi.

16
’Tahran’a geldiler’ iddiası

İran basınındaki haberlere göre kulübüyle sözleşmesi devam eden futbolcu için Fenerbahçe’nin teklifine olumsuz yanıt geldi. Ancak buna karşın sarı-lacivertliler ilgisini sürdürmeye devam etti.

Fenerbahçe’nin görevlendirdiği kişilerin Tahran’a da gittikleri detayına da yer verildi. Beiranvand’ı telefonla arayan Türk yetkililerin ayrıca oyuncuya SMS de attıkları ancak kalecinin bu aramalara yanıt vermediği belirtildi. Kalecinin tamamen kulübün tavrına göre hareket etmeye karar verdiği ifade edildi.

17
’Persepolis’te kalmak istiyorum’

İran Milli Takımı’nın kalesini de koruyan 24 yaşındaki file bekçisi, Fenerbahçe iddialarının doğru olup olmadığı yönündeki soruya "Bunu doğrulamayacağım ya da yalanmayacağım. Ben Persepolis’te devam etmek istiyorum. Bu sene iyi işlere imza attık. Gelecek sezon da önemli başarılar yakalamak istiyoruz" yanıtını verdi.

Skorer
18 Volkan Demirel’den dev fedakârlık
Volkan Demirel’den dev fedakârlık


Fenerbahçe uzun süredir görüşme halinde olduğu kaptan Volkan Demirel ile 2 artı 1 yıllık anlaşma sağladı.

Geçtiğimiz 4 sezon boyunca yıllık 2.5 milyon euro garanti ücret kazanan deneyimli kalecinin kendisine teklif edilen yeni sözleşmede çok daha düşük bir ücrete imza attığı ortaya çıktı.
19

Tam 15 yıldır Fenerbahçe kalesini koruyan Volkan Demirel daha önce yaptığı açıklamada sarı­lacivertli takımda boş mukaveleye imza atmaya hazır olduğunu ifade ederken, ücret konuşmayacağını söylemişti.

Sarı­ lacivertli yönetimin belirlediği miktarın önceki maaşına göre bir hayli düşük olduğu ancak Volkan’ın düşünmeden 2+1 yıllık imzayı attığı kaydedildi.

Milliyet

Futbolarena anasayfasından devam...