Gazetelerde Fenerbahçe Haberleri - Fenerbahçe Transfer Haberleri (26 Mayıs 2017)

FutbolArena - Transfer çalışmalarına erken başlayan Fenerbahçe’deki son gelişmeler şu şekilde. Fotomaç, Hürriyet, Fanatik, Takvim, Sabah Fenerbahçe Haberleri - Günün Fenerbahçe Haberleri (26 Mayıs Cuma FB haberleri) Günün Fenerbahçe Haberleri arasında Fanatik, Fotomaç, AMK gazeteleri başta olmak üzere tüm gazeteleri tarayarak en seçkin haberleri bir araya getirdik. Fanatik Gazetesi Fenerbahçe Haberleri Fotomaç Gazetesi Fenerbahçe Haberleri, AMK Gazetesi Fenerbahçe Haberleri ve Sabah TS Haberleri aramalarıyla ulaşmak istediğiniz tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz.Takvim FB haberleri, Habertürk FB Haberleri, Hürriyet Fenerbahçe haberleri, Milliyet Fenerbahçe haberleri gibi aramalarda istediğiniz tüm haberlerin derlenmiş hali galerimizde...

1 Fenerbahçe bayrağı konusunda flaş gelişme!
Fenerbahçe bayrağı konusunda flaş gelişme!
Euroleague’i kazanarak tarihi bir başarıya imza atan ve Türk spor tarihine geçen Fenerbahçe’de kulüp bayrağının 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne asılması için girişimler sürüyor. Sarı Lacivertli bayrağın sabah saatlerinde çıkan haberlerin ardından Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne asılması dikkat ekti.

Euroleague’i kazanan Fenerbahçe’nin kulüp bayrağının 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne asılıp asılmayacağı merak konusu oldu. Bu sabah birçok sosyal medya hesabında köprüye Fenerbahçe bayrağı asıldığına dair haberler ve fotoğraflar yer almıştı.

Ancak bu tür haberlerin doğru olmadığı ve köprüye Fenerbahçe bayrağının asılmadığı ortaya çıktı.
2
Kulüp yetkililerinin bayrağın en kısa sürede asılması için girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

Bayrak İkinci Köprü’de!

Öğle saatlerinde ise Fenerbahçe bayrağının Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne asıldığı görüldü ancak 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’yle ilgili bir gelişme yaşanmadı.

Fanatik
3 Ben Arfa derbisi
Ben Arfa derbisi
L’Equipe gazetesi, Roma ve Milan’ın PSG’de aradığını bulamayan Fransız yıldızın peşine düştüğünü, Türkiye’den Fenerbahçe ile Beşiktaş’ın da devreye girdiğini yazdı

Valbuena’nın Fenerbahçe ile anlaştığını tüm dünyaya duyuran Fransız L’Equipe gazetesi, bomba bir iddia daha ortaya attı. Gazetenin haberine göre, sarı-lacivertliler bir büyük yıldızın daha peşinde: Hatem Ben Arfa! Ancak F.Bahçe’nin bu transferde büyük rakipleri var. Söz konusu gazete, Sevilla’dan ayrılıp Roma’da sportif direktörlük görevine başlayan Monchi’nin, Fransız yıldızı transfer etmeye çalıştığını duyururken, yarışa Milan’la birlikte Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da katıldığını iddia etti.
4
Ayrıca Çinli kulüplerinin de Ben Arfa’nın peşinde olduğu aktarıldı. Eğer Fenerbahçe, Ben Arfa yarışını kazanırsa orta sahasına Mehmet Ekici ve Valbuena’dan sonra ofansif gücü yüksek bir isim daha kazandırmış olacak. Fo - tomaç’ın ulaştığı bazı kaynaklar, sarı-lacivertlilerin Ben Arfa girişimini doğrularken, "Sadece Hatem Ben Arfa değil, Fenerbahçe’nin listesinde birçok yıldız adayı daha var" bilgisini paylaştılar.

KARTAL’A LÜKS KAÇAR

Beşiktaş’ın 30 yaşındaki oyuncu ile ilgisi ise doğrulanamadı. Orta sahada Oğuzhan ve Talisca gibi iki büyük yıldızı olan siyah-beyazlı ekip için Ben Arfa lüks kaçsa da transferde usta manevralar yapan siyah-beyazlı ekibin sürpriz bir girişimde bulunmuş olabileceği gözardı edilmiyor.

Fotomaç
5 Emre Belözoğlu’ndan son dakika Fenerbahçe açıklaması...
Emre Belözoğlu’ndan son dakika Fenerbahçe açıklaması...
Medipol Başakşehir ile şampiyonluk mücadelesi veren Emre Belözoğlu sabah saatlerinde sürpriz bir şekilde TRT SPOR’a canlı yayına bağlanarak flaş açıklamalarda bulundu. Emre Belözoğlu "Fenerbahçe’ye dönecekmisin?" sorusunu da cevapladı.

Medipol Başakşehir forması giyen Emre Belözoğlu TRTSPOR’a sürpriz bir şekilde bağlanarak flaş açıklamalarda bulundu. Emre, Fenerbahçe transfer sorusuna da cevap verdi.

Emre, "Artık ben Başakşehir’in futbolcusuyum bu projenin içerisinde olmaktan dolayı mutluyum. Fenerbahçe kalbimdeki takım olsa da Göksel Gümüşdağ ve Abdullah Avcı’nın müsadesi olmadan karar alamam. Onlara sormanız daha doğru olur." şeklinde konuştu.
6
Kaçakçılıkla alakamız yok!

Son günlerde araba kaçakçılığı ile ilgili yapılan operasyonla ilgili de konuşan Emre; Kaçakçılık çetesiyle görüşmüşlüğümüz, bir bağımızın olduğu konusunda hiçbir gerçeklik payı yoktur. İnsanlar, bizi hemen yerin dibine soktular. Kaçakçılık davasında sadece alışveriş yaptığım için bilgime başvuruldu. Ayrıca Ozan Tufan, Volkan Şen ve Tayfur Havutçu’nun da bu kaçakçılık çetesiyle bağlantısı yoktur. Hiç kimsenin olaydan haberi yokken bu işin içerisinde olmamız tamamen talihsizliktir. Bu işlerle alakam yoktur" ifadelerini kullandı.

Fanatik
7 Fenerbahçe’de transfer operasyonu başladı!
Fenerbahçe’de transfer operasyonu başladı!
Fenerbahçe’de yönetim transfer çalışmalarını sürdürürken, ilk operasyonu takım içerisinde yaptı. Lens’e yeni teklif sunan yönetim Robin Van Persie’nin menajerinden ise kendilerine kulüp bulmalarını istedi...

Fenerbahçe Yönetimi, gelecek sezonunun planlaması kapsamında takım içerisinde geleceği belirsiz olan futbolcularla görüşme gerçekleştirdi. Sunderland’den kiralanan Lens ile yapılan görüşmede, "Seni yeniden takımda görmek istiyoruz. Ancak şu anda ödediğimiz yıllık 3 milyon Euro’yu veremeyiz. Eğer bunda indirime gidersen, bonservisini almak için her şeyi yapacağız" mesajı verildi. Ancak Lens’in bundan memnun olmadığı, son haftalardaki performans düşüşünün sebebinin de bu olduğu öne sürüldü. Yönetim benzer bir teklifi, bu sene 1.4 milyon Euro kazanan ve sözleşmesi sona erecek olan Hasan Ali’ye de yaptı. Milli sol bek düşünmek için süre istedi.
8
RvP’nin menacerine: Yeni kulüp bulun

Sarı-Lacivertliler, Hollandalı yıldızın menaceri Kees Vos’u görüşmek için İstanbul’a çağırmıştı. Bu görüşmenin gerçekleştirildiği ortaya çıktı. Yönetim, Vos’a, "Van Persie’den beklentimiz yüksekti ama bunu karşılayamadı. Finansal Fair-Play anlaşması nedeniyle ekonomik olarak bazı kısıtlamalara gitmemiz gerek. Bu nedenle takımda en yüksek maaşı alan Van Persie’nin kendisine yeni bir kulüp bulması, bizi rahatlatacaktır. Bu konuda size kolaylık sağlamaya hazırız" denildi. Sarı- Lacivertliler’den maç başı ücretleriyle birlikte yıllık 5.7 milyon Euro (22.8 milyon TL) kazanan 33 yaşındaki forvetin ayrılma konusunda aceleci olmadığı öğrenildi.
9
Emenike, Stoch ve Wiel’e: Kesinlikle yoksunuz!

Yönetim, 3 futbolcuya kesin bir dille yeni sezonda takımda olmayacaklarını bildirdi. Emmanuel Emenike, geldiği günden beri düşük performansının yanı sıra disiplinsiz tavırlarıyla hem teknik heyeti hem taraftarları çıldırttı. Miroslav Stoch da verilen ikinci şansı iyi değerlendirmedi. Sezonun en önemli transferlerinden biri gözüyle bakılan Van der Wiel ise her anlamda büyük bir hayal kırıklığı yarattı. Hollandalı oyuncu, yeşil sahalardan çok kız arkadaşı Rose Bertram’la katıldığı fotoğraf çekimlerinde boy gösterdi. Son olarak dolandırıldığı iddiasıyla gündeme gelen Van der Wiel’e de kapı gösterildi. Ancak bu oyuncunun 3 yıllık daha sözleşmesinin bulunması, yönetimin elini kolunu bağlıyor.
10

Volkan’dan boş sözleşmeye imza

Kontratı biten bir diğer isim Volkan Demirel’di. Beklendiği gibi kaptanla anlaşmak hiç de zor olmadı. Tecrübeli file bekçisi, yönetime gönderdiği mesajda, "Fenerbahçe için pazarlık yapmam. İster boş mukaveleye imza atayım, isterseniz sözleşmeyi doldurun, altını imzalayayım" ifadelerini kullandı. Sarı-Lacivertliler, 15 yıldır kaleyi koruyan Volkan’la 2 senelik yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

Fanatik
11Advocaat’a randevu yok
 Advocaat’a randevu yok

Hollanda Milli Takımı’nın başına getirilen Dick Advocaat, bir an önce yeni görevine başlamak istiyor. Ancak bunun için başkan Aziz Yıldırım’ın onayı gerekiyor. Sarı-lacivertli hocanın konuyu görüşmek için Yıldırım’dan randevu istediği ancak başkanın buna bir yanıt vermediği ortaya çıktı. Fenerbahçe bu hafta üçüncülüğü garanti ederse, Advocaat’a Aziz Yıldırım’dan izin çıkması bekleniyor, aksi halde sezon sonunu bekleyecek.

Fotomaç
12 ’Kjaer için sır veremem’
’Kjaer için sır veremem’

F.Bahçe yönetimi Simon Kjaer’e yana döne takım arıyor ancak şu ana kadar kulübün kapısını resmi bir teklifle çalan yok. Danimarkalı oyuncuya Marsilya’dan sonra İnter’in talip olduğu iddia edildi. FC İnter News’e konuşan menajeri Mikkel Beck ise sır vermedi, "Bu konuda kimseye bilgi veremem" dedi.

Fotomaç
13 Ruslan, F.Bahçe’de zorlanır
Ruslan, F.Bahçe’de zorlanır

F.BAHÇE’nin peşinden koştuğu ileri sürülen Shakhtar’lı Ruslan Malinovsky’nin, transfer edilmesi halinde ikinci bir Karavaiev olacağı iddia edildi. Zorya’nın menajeri Yuri Vernydub, "Ruslan, Karavaiev’in şans bulamadığı F.Bahçe’de zorlanır" dedi.

Fotomaç
14 Fenerbahçe’ye PFDK’dan ceza
Fenerbahçe’ye PFDK’dan ceza
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe’ye Gençlerbirliği maçında taraftarlarının yapmış olduğu çirin ve kötü tezahürat nedeniyle ceza verdi.

PFDK’dan yapılan ilgili açıklama şöyle;

2- FENERBAHÇE A.Ş.’nin, 22.05.2017 tarihinde oynanan GENÇLERBİRLİĞİ -FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT’nin 53/3. Ve 53/4. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan SAATLİ KALE ARKASI D bloka giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir müsabakaya girişlerinin engellenmesine, karar verilmiştir.

Fanatik
15 Jesus Navas Manchester City’den ayrıldı!
Jesus Navas Manchester City’den ayrıldı!

Yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe’de gözler kulübü ile sözleşmesi sona eren Jesus Navas’a çevrildi.

İngiliz Kulübü Manchester City, resmen İspanyol futbolcunun takımdan ayrıldığını açıkladı.

Jesus Navas bu sezon City ile 24 lig, 6 Şampiyonlar Ligi, 4 F.A Cup ve 2 Lig Kupası maçına çıktı.

Fenerbahçeli yöneticilerin yakın zamanda tecrübeli futbolcu ile biraraya gelmesi transfer konusunda somut adımlar atması bekleniyor.

Fanatik
16 Fenerbahçe’ye Taison’dan kötü haber
Fenerbahçe’ye Taison’dan kötü haber
Fenerbahçe’ye transferde kötü haber...

Bu sezon gösterdiği performans ile hayal kırıklığı yaratan ve yeni sezonda iddialı bir kadro için çalışmaşlara başlayan Sarı Lacivertliler’e Shakhtar Donetsk’den kötü haber geldi.

Özellikle son günlerde ismi sık sık Fenerbahçe ile anılan Brezilyalı orta saha futbolcusu Taison, Fenerbahçe diye sosyal medya hesabından tezahürat yaparak heyecan yaratmıştı.

Bu gelişmenin arddından Brezilyalı futbolcu sürpriz bir karar verdi ve kulübüyle olan sözleşmesini 4 yıl uzattı.

Fanatik
17 Fenerbahçe’de Van der Wiel çıkmazı!
Fenerbahçe’de Van der Wiel çıkmazı!

Van der Wiel’i satmak isteyen Fenerbahçeli idarecilerin, 28 yaşındaki sağ bekin gelecek dönemde ödenecek parasının banka garantisi altında olmasıyla eli kolu bağlandı. Uzlaşmaya yanaşmayan tecrübeli futbolcunun, kontratındaki ücretin bir bölümünü almadan ayrılması beklenmiyor.

Fenerbahçe’de adeta büyük bir sorun haline gelen Hollandalı sağ bek Van der Wiel’in kulübe bu yılki maliyeti 4 milyon 255 bin euro oldu. Robin van Persie’den (5.5 milyon euro) sonra en çok kazanan ikinci oyuncu olan tecrübeli futbolcu bu maliyete rağmen beklenen performansın çok altında kaldı.
18
Bu sezonu kayıp olarak gören ve futbolcuyu satmak için uğraşan sarı-lacivertliler için gelecek sezon da benzer bir sıkıntı söz konusu. 2017-18 sezonu için de Wiel’in imza parasıyla birlikte alacağı garanti ücret 4 milyon euro. Bu ücretlerin tamamının banka garantisi altında olması yöneticilerin elini kolunu bağlayan başka bir etken.

UEFA ile yapılan finansal anlaşma çerçevesinde zararını azaltıp maaş bütçesini de dengelemek zorunda olan Fenerbahçe, bu nedenle futbolcuyu göndermek ve bu maliyetten kurtulmak istiyor. Ancak Hollandalı oyuncu ayrılık konusunda uzlaşmaya yakın durmuyor. Üç yıl daha kontratı bulunan Van der Wiel’in kontratındaki paranın bir bölümünü almadan ayrılması beklenmiyor.
19

8 milyon euro

Gökhan Gönül’ün yerine sezon başı büyük umutlarla transfer edilen futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzalanmış ve 8 milyon euroluk bir serbest kalma maddesi konmuştu. Bir kulübün futbolcuyu istemesi durumunda bu bedeli ödemesi gerekiyordu. Ancak şu ana kadar böyle bir durum gerçekleşmediği gibi futbolcuya sadece maaşını verebilecek bir kulübün çıkması da zor gözüküyor.

Skorer
20 Fenerbahçe antrenmanında minik misafiler
Fenerbahçe antrenmanında minik misafiler
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında 27 Mayıs Cumartesi günü Trabzonspor’la yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde teknik direktör Dick Advocaat yönetimindeki antrenmana, sarı-lacivertli futbolcular ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Pas ve pres çalışmasını iki gruba ayrılarak yapan futbolcular, antrenmanı çift kale maçla tamamladı.

Sarı-lacivertli takım, bugün yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.
21

Siirtli çocuklar antrenmanda

Basketbolda THY Avrupa Ligi finalini Siirt’te kurulan dev ekrandan, yerde uzanarak izlemeleri basına yansıyan çocuklardan Muhammet Ali Kol ile Birdal Üzer antrenmanı takip etti. Fenerbahçe Kulübünün davetlisi olarak İstanbul’da bulunan Muhammet Ali ve Birdal’ın yanı sıra Kırklareli’nin Pınarhisar ilçesindeki okullardan gelen öğrenciler çalışmayı izledi.

AA

Futbolarena anasayfasından devam...