Gazetelerde Fenerbahçe Haberleri - Fenerbahçe Transfer Haberleri (25 Haziran 2017)

FutbolArena - Fenerbahçe’den son gelişmeler ve transfer haberleri bu galeride karşınıza geliyor. Fotomaç, Hürriyet, Fanatik, Takvim, Sabah Fenerbahçe Haberleri - Günün Fenerbahçe Haberleri (25 Haziran Pazar FB haberleri) Günün Fenerbahçe Haberleri arasında Fotomaç, Fanatik, AMK gazeteleri başta olmak üzere tüm gazeteleri tarayarak en seçkin haberleri bir araya getirdik. AMK Gazetesi Fenerbahçe Haberleri, Fanatik Gazetesi Fenerbahçe Haberleri Fotomaç Gazetesi Fenerbahçe Haberleri ve Sabah TS Haberleri aramalarıyla ulaşmak istediğiniz tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz.Takvim FB haberleri, Habertürk FB Haberleri, Hürriyet Fenerbahçe haberleri, Milliyet Fenerbahçe haberleri gibi aramalarda istediğiniz tüm haberlerin derlenmiş hali galerimizde...

1Cazorla’ya ret
 Cazorla’ya ret

Menajerler aracılığıyla Kanarya’ya önerilen Santi Cazorla’ya ret geldi. Sarı-lacivertli yönetim yüksek maaş alan ve sakatlığı sebebiyle aylardır sahalardan uzak kalan İspanyol yıldızı transfer etmeyeceklerini belirttiler. Fenerbahçe devre arasında da oyuncuyla ilgilenmişti.

Fotomaç
2 Gil Dias geliyor
Gil Dias geliyor

Kanarya, Dirar’dan sonra Monaco’dan genç yıldızı da alıyor.

Kanarya bu sezon Fransa pazarını sevdi. Mathieu Valbuena ve Nabil Dirar’ın ardından hedefteki isimlerden biri de Gil Dias. Monaco’nun geçen sezon Portekiz ekibi Rio Ave’yi kiraladığı 20 yaşındaki oyuncu hakkında scout raporu bekleniyordu. Rapor olumlu gelince Monaco ile pazarlıklar hızlandı. Teknik direktör Aykut Kocaman da zorlu sezon öncesi geniş kadro için Gil Dias’a onay verdi.

Fotomaç
3 Josef: Oraya asla gitmem!
Josef: Oraya asla gitmem!

Fenerbahçeli Josef de Souza’ya Flamengo’nun cazip bir teklif sunduğu ortaya çıktı. Rio’nun kırmızı-beyazlı ekibinin önerdiği bonservis bedelini Kanarya’nın kabul ettiği öğrenildi. Ancak fanatik Vasco’lu Josef "Asla Flamengo’ya gitmem" diye konuştu.

Fotomaç
4 ’’Kartal’a tribün dersi verdik!’’
’’Kartal’a tribün dersi verdik!’’

Sarı-lacivertlilerin taraftardan sorumlu yöneticisi Metin Doğan’dan ilginç sözler... Doğan "2017-2018 sezonu çok önemli. Tüm camia tek yürek sadece Fenerbahçe sloganı ile birleşmeli. Bunu basketbolda yaptık. Vodafone Park’ta geçen sezon tribün grupları kırgınlıkları unutup bir olduğunda 2100 kardeşimiz 37 bin Beşiktaş taraftarına tribün dersi verdi" dedi.

Fotomaç
5 Rami’ye hücum
Rami’ye hücum
Türk futbolunun lokomotifleri bir transferde daha karşı karşıya kaldı. Fransız basınına göre ilk olarak Kartal’ın ilgilendiği 31 yaşındaki savunmacı için F.Bahçe ve G.Saray da devreye girdi.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın aynı stoperin peşine düştüğü belirtildi. İlk olarak siyah-beyazlıların gündemine aldığı Adil Rami’ye Fenerbahçe ve Galatasaray da kanca attı. Fransız basınında yer alan haberlerde 31 yaşındaki tecrübeli stoper için tam anlamıyla bir transfer savaşı yaşandığı belirtildi. Rami’nin Sevilla ile 2019’a kadar sözleşmesi var. Ancak İspanyol kulübü onu kadrosunda düşünmüyor. 2-3 milyon euro gibi bir rakama bırakmaya da hazır görünüyor.
6
MARSİLYA DA İSTİYOR

Türk ekiplerinin bu transferde önlerindeki en büyük engel Marsilya. Fransız ekibi de 1.90’lık kule stoperi kadrosuna katmayı düşünüyor. Rami’nin de Marsilya’ya sıcak baktığı belirtiliyor. Ancak Simon Kjaer’i satmayı planlayan Fenerbahçe’nin güçlü bir teklifle Rami’nin aklını çelebileceği konuşuluyor. 31 yaşındaki oyuncu geçen sezon İspanya Ligi’nde 21 maça çıktı. 4 sarı kart gördü, 1 kez de oyundan atıldı.

Fotomaç
7 Sow’dan Cimbom fırçası
Sow’dan Cimbom fırçası

Tam bir F.Bahçe aşığı olan Senegalli yıldız, ağabeyinin kendisinden habersiz G.Saray ile görüşmesine köpürdü. Sow, Aslan’da forma giymeyi düşünmüyor.

Sarı-lacivertli tribünlerin sevgilisi olan Moussa Sow’un ağabeyiyle arası açıldı. Sebebi ise Sow’un ağabeyi Abdullah’ın kısa süre önce Fransa’da Galatasaray’ın Sportif Direktörü Cenk Ergün’le masaya oturması. Ergün’ün teklifine ağabey Abdullah olumlu yaklaşmıştı. Sow kendisinden habersiz yapılan bu görüşme üzerine köpürdü. Sow’un ağabeyine "Ben Fenerbahçeliyim. Asla Galatasaray’da forma giymem. Benden habersiz böyle bir görüşmeyi nasıl yaparsın" dediği öğrenildi. Sow, Fenerbahçe’de kalmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Fotomaç
8 Van Persie giderse yıldız yağacak
Van Persie giderse yıldız yağacak
Kanarya’nın süper yıldızı Van Persie, Feyenoord ile yakın temasta. RVP, Hollanda’ya dönerse sarı-lacivertliler aynı kalibredeki isimlerin peşine düştü. Aziz Yıldırım’ın büyük rüyası Bacca.

Fenerbahçe, Robin van Persie’nin durumuna göre forvet transferinde görüşmelerini sürdürüyor. Hollandalı yıldızın Feyenoord’a dönme ihtimalinin bulunması nedeniyle şok yaşamak istemeyen sarı-lacivertli yönetim dünyaca ünlü yıldızlarla temasta. Teknik direktör Aykut Kocaman "Van Persie gibi golcüyü nereden bulacağız" diyerek tecrübeli forvetin takımda kalmasını istese de 33’lük yıldız ülkesine dönmeye sıcak bakıyor. Fenerbahçe’nin yerine düşündüğü ilk isim Carlos Bacca. Milan’ın yollarını ayırmaya hazırlandığı Kolombiyalı forvet hala istediği gibi bir teklif alamadı. Kanarya 30 yaşındaki yıldızı kiralamak için Milan yönetimiyle masada.
9
DOUMBİA HAZIR

Kanarya’nın Bacca transferinde sorun yaşanırsa kadrosuna katacağı isim büyük ihtimalle Seydou Doumbia olacak. Fenerbahçe iyi bir teklifle Sporting Lizbon’un avcunun içindeki tecrübeli forvetin aklını çelmişti. Sarı-lacivertlilerin bir diğer hedefi ise Lucas Perez. Ancak Arsenal’i yıldız kariyerine İspanya’da devam etmek istiyor.

Fotomaç
10 Wiel dönüyor
Wiel dönüyor

Fenerbahçe’ye Hollandalı sağ bekten kötü haber geldi. Transfer olduğu günden bu yana sahada iyi bir performans veremeyen, dışarıda da sürekli huzur bozan Gregory van der Wiel takım bulamadı. Tecrübeli sağ bek ABD tatili sonrası sezon başı kampına katılacak.

Fotomaç
11Aziz Yıldırım’dan bayram mesajı
 Aziz Yıldırım’dan bayram mesajı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı paylaştı.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde Aziz Yıldırım imzasıyla yer alan mesajda, "Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar; ülkemize ve Büyük Fenerbahçe Ailemize birlik ve beraberlik içinde, sağlıklı ve huzurlu nice bayramlar dilerim." ifadeleri kullanıldı.

Fanatik
12 Jeremain Lens için umut kalmadı
Jeremain Lens için umut kalmadı
Fenerbahçe kadrosuna katmak istediği yıldız isme ikinci kez teklif götürdü. Ancak anlaşma çıkmadı.

Kanarya’yı geçtiğimiz sezon rakip kaleye taşıyan isim olan Jeremain Lens için yapılan görüşmeler sonuçsuz kaldı. Başkan Aziz Yıldırım’ın söylediği gibi Fenerbahçe, Hollandalı futbolcuya ikinci kez bir öneride bulundu. Ancak 30 yaşındaki oyuncuyla anlaşma zemini sağlanamadı.
13
YENİ HEDEF: BEKLE GÖR

Fenerbahçe yönetimi artık Lens’in kapısını yeni bir teklifle çalmayacak. Hollandalı yıldızın yapacağı görüşmeleri bekleyecek. Lens bu pazarlıklardan sonuç alamayıp, kendi tekliflerini kabul ederse transferi gerçekleşecek.

Fotomaç
14 Ozan Tufan adım adım Portekiz’e
Ozan Tufan adım adım Portekiz’e

Fenerbahçe’de Ozan Tufan’ın, kariyerine Portekiz’de devam etmesi gündemde. Ozan için Benfica ve Sporting kulüpleriyle görüşmeler sürüyor.

Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan, yeni sezonda Portekiz Ligi’nde mücadele edebilir. Milli futbolcu, menajeri Ahmet Bulut aracılığıyla Portekiz kulüpleriyle temas halinde.
15

Ozan Tufan’ın transferiyle ilgilenen en ciddi kulüpler ise Benfica ve Sporting. Görüşmelerin kısa süre içerisinde tamamlanması bekleniyor. Milli futbolcunun, bonservisiyle birlikte takımdan ayrılması planlanıyor.

Ozan daha önce İspanyol kulüpleriyle de görüşmüş ancak bu temaslardan sonuç alınamamıştı. Bursaspor’dan ayrıldığı dönemde de futbolcuya talip olan Valencia da bu kulüplerin arasındaydı.
16
Ozan’ın geleceğinin kısa süre içerisinde netleşmesi beklenirken, Fenerbahçe bu transferden elde edilecek gelire göre yapılacak takviyelere yön verecek.

Milli futbolcu bu sezon Fenerbahçe formasıyla 22’si ilk 11’de olmak üzere 35 maçta görev aldı ve 5 kez rakip fileleri havalandırdı.

NTV Spor

Futbolarena anasayfasından devam...