Gazetelerde Fenerbahçe Haberleri - Fenerbahçe Transfer Haberleri (23 Haziran 2017)

FutbolArena - Sarı lacivertli ekipten son gelişmeler ve transfer haberleri bu galeride karşınıza geliyor. Fotomaç, Hürriyet, Fanatik, Takvim, Sabah Fenerbahçe Haberleri - Günün Fenerbahçe Haberleri (23 Haziran Cuma FB haberleri) Günün Fenerbahçe Haberleri arasında Fotomaç, Fanatik, AMK gazeteleri başta olmak üzere tüm gazeteleri tarayarak en seçkin haberleri bir araya getirdik. AMK Gazetesi Fenerbahçe Haberleri, Fanatik Gazetesi Fenerbahçe Haberleri Fotomaç Gazetesi Fenerbahçe Haberleri ve Sabah TS Haberleri aramalarıyla ulaşmak istediğiniz tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz.Takvim FB haberleri, Habertürk FB Haberleri, Hürriyet Fenerbahçe haberleri, Milliyet Fenerbahçe haberleri gibi aramalarda istediğiniz tüm haberlerin derlenmiş hali galerimizde...

1 Forvete 36’lık Aduriz!
Forvete 36’lık Aduriz!

Menajerler, tecrübeli golcünün çok ucuza mal edilebileceğini Fenerbahçeli yetkililere ilettiler.

Menajerler, golcü arayan Fenerbahçe’nin neredeyse kapısında yatıp kalkıyor! Tekliflerin ardı arkası kesilmiyor. Sar-lacivertlilere son olarak Athletic Bilbao forması giyen 36 yaşındaki Aritz Aduriz önerildi. Fenerbahçe bu transferi değerlendirmeye aldı. Zira İspanyol forvet ilerlemiş yaşına rağmen Bilbao’da çok iyi işler çıkartıyor. Sezonu 32 lig maçında 16 golle tamamlayan Aduriz, 4 kupa maçında 1, 6 Avrupa Ligi karşılaşmasında ise 7 kez fileleri sarstı.
2

225 MAÇTA 125 GOL

Aduriz, Athletic Bilbao’da 5 sezonda forma giydiği 225 maçta toplam 125 kez ağları havalandırdı. Van Persie takımda kalır, Emenike gönderilirse, Aduriz alternatif golcü olarak transfer edilebilir. Van Persie’nin ayrılması halinde ise daha kariyerli ve kaliteli bir isim gündemde.

Fotomaç
3 Fenerbahçe’den Edin Visca bombası!
Fenerbahçe’den Edin Visca bombası!
6 yıldır forma giydiği turuncu lacivertli kulüpten ayrılabileceğini açıklayan Edin Visca’ya göz diken Fenerbahçe, "Tam bize göre" diyor. Medipol Başakşehir yönetimi transfere izin verirse hemen harekete geçilecek.

Sağ kanada oyuncu arayan Fenerbahçe yönetimi, bir yandan yeniden kiralama teklifinde bulunduğu Jeremain Lens’ten haber beklerken, diğer taraftan gözünü iç piyasaya çevirdi. Sarı lacivertliler, geçtiğimiz günlerde Medipol Başakşehir’den ayrılabileceğini açıklayan Edin Visca’yı gündemlerine aldı. Bosna Hersek Milli Takımı’nın da vazgeçilmez ismi olan tecrübeli oyuncuyu çok beğenen yöneticiler, turuncu lacivertli kulübün kararını bekliyor.
4
Medipol Başakşehir yönetimi 27 yaşındaki oyuncunun transferine izin verirse harekete geçilecek. Visca için, "Tam bize göre" ifadesini kullanan sarı lacivertliler, bonservis fiyatının pahalı olması durumunda ’kiralama’ formülünü masaya getirecek. 2011’den bu yana turuncu lacivertli formayı giyen Visca’nın 2020 yılına dek sözleşmesi bulunuyor. Birçok Avrupa kulübünün listesinde yer alan Boşnak futbolcunun değeri, ’transfermarkt’ verilerine göre 8 milyon Euro.

’AYRILIK ZAMANI GELDİ’ DEMİŞTİ

Edin Visca, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Başakşehir’de harika günler geçirmiş olsam da hayatımda ve kariyerimde yenilik için zamanın geldiğini düşünüyorum. Türkiye’nin en büyük takımlarına transfer olmaya asla itiraz etmem" dedi.

Hürriyet
5 Son dakika... Carlos Bacca’dan transfer açıklaması!
Son dakika... Carlos Bacca’dan transfer açıklaması!
Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın transferinde gündeminde yer alan Milan’lı futbolcu Carlos Bacca, Kolombiya basınına geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Carlos Bacca’nın Milan’daki geleceği, İtalya’da en çok merak edilen konuların başında geliyor.

Kolombiyalı golcünün takımdan ayrılacağına dair iddialar gücünü korurken, deneyimli futbolcuyu transfer etmek isteyen takımlar arasında eski kulübü Sevilla, Bafetimbi Gomis’i Galatasaray’a kaptıran Marsilya ve Türkiye’den Beşiktaş ile Fenerbahçe yer alıyor.
6
2 yıldır Milano’da forma giyen ve Serie A’da çıktığı 70 maçta 31 gol kaydeden Carlos Bacca, sonunda sessizliğini bozdu.

Kolombiya’da El Heraldo gazetesine konuşan 30 yaşındaki futbolcu, ’’Açıkça söylemek gerekirse, geçen sezonum çok iyi geçmedi. Ancak bu durum beni gelecek sezon için daha çok motive ediyor. Transfer iddialarının çıkması normal. Ben sessiz kalmayı tercih ediyorum. Milan’da mutluyum. Hala 3 yıl daha kontratım var’’ dedi.

Bacca takımdan ayrılacağına dair çıkan iddialara ise ’’Kesinlikle Milan’da kalacağım. Dediğim gibi 3 yıl kontratım var ve 5 Temmuz’da takımımla antrenmanlara çıkacağım’’ diye konuştu.

Fanatik
7 Komşu kapıyı çaldı
Komşu kapıyı çaldı
Fernandao ve Emenike ile ilgili Yunan basınından çarpıcı iddialar geldi.

Sarı-lacivertli iki forvetin, Dieumerci Mbokani’nin sağlık kontrollerini geçememesinin ardından yeni ve maliyeti düşük bir isim arayan Olympiakos’un gündemine geldiği belirtildi. Çıkan haberlerde Olympiakos’un iki futbolcuyu tartıya çıkardığı, birinden birini tercih edeceği, son tercihin Emenike olduğu vurgulandı.

Fotomaç
8 Son aday Nakamba
Son aday Nakamba
F.Bahçe’ye yeni bir isim daha yazdı. Nijerya basınında yer alan haberde, Galatasaray ile de adı anılan Marvelous Nakamba’nın sarı lacivertlilerin gündeminde olduğu iddia edildi. Vitesse forması giyen 23 yaşındaki Zimbabve’li orta saha oyuncusu için Club Brugge ve Fenerbahçe’nin yarış içerisinde olduğu kaydedildi.

Fotomaç
9 Fenerbahçe’den Robben bombası!
Fenerbahçe’den Robben bombası!

Tribünleri coşturacak yıldız arayışındaki Fenerbahçe, Dortmund Emre Mor’u bırakmayınca 2 yıl önce çok istedikleri 33 yaşındaki Robben’e yöneldi.

Tribün barışının sağlandığı Fenerbahçe’de başkan Aziz Yıldırım, taraftarları coşturacak bir transfer gerçekleştirmenin hayalini kuruyor. 2 sene önce Robin Van Persie’yi kadroya katsalar da Hollandalı’nın patlama yapamaması üzerine camia yeni bir yıldız beklentisi içerisine girdi.
10
Süper star sınıfındaki bir ismi renklerine katmaları halinde hem kombine hem forma satışlarının artacağına inanan başkan Aziz Yıldırım, Kadıköy’ün eski havasını geri getirmek için düğmeye bastı.

Camiayı heyecanlandırmak niyetinde olan sarı-lacivertlilerin 1 numarasının aklındaki ilk isim Emre Mor’du. Başarılı performansıyla adını tüm Avrupa’ya duyuran oyuncunun Dortmund’da düzenli forma giyememesini bir koz için kullanılmak istense de Almanlar F.Bahçe’ye sıcak bakan oyuncuya ’Seni Türkiye Ligi’nden bir takıma göndermeyiz’ yanıtını verdi. Böylelikle genç yeteneğin dosyası rafa kalktı.
11

ARA BULUCU RVP

Bu gelişme üzerine başkan Aziz Yıldırım, 2 sezon önce de transferini çok istediği Robben için yöneticilerle durum değerlendirmesi yaptı. Bayern’le 1 yıl daha kontratı bulunan Hollandalı için bir kez daha nabız yoklanmasını istedi. İdarecilere ’Robben’e sorun F.Bahçe’ye gelmek ister mi?’ diyen başkan, olumlu bir yanıt gelmesi durumunda tüm şartları zorlayacak. Robben’in vatandaşı Persie’nin de bu transfer için ara buluculuk yapacağı belirtildi.

Şampiy10
12 Fenerbahçe Visca transferini bitirmek üzere
Fenerbahçe Visca transferini bitirmek üzere
Fenerbahçe önemli bir transferi daha gerçekleştirmek üzere. Sarı Lacivertliler, Valbuena ve Dirar’ın ardından, Medipol Başakşehir’in başarılı ismi Visca ile de anlaşma sağlamak üzere...

Fenerbahçe önemli bir transferi daha gerçekleştirmek üzere.

Sarı Lacivertliler, Valbuena ve Dirar’ın ardından, Medipol Başakşehir’in başarılı ismi Visca ile de anlaşma sağlamak üzere... Fenerbahçe Visca için Medipol Başakşehir’e 5 milyon EURO ve bir de futbolcu verecek.

Bein Sports
13 Fenerbahçe’de Joel Pohjanpalo iddiası
Fenerbahçe’de Joel Pohjanpalo iddiası
Fenerbahçe’de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürürken gündeme sürpriz bir isim geldi. Joel Pohjanpalo...

Yeni sezonda daha geniş bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe’de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Aykut Kocaman’ı takımın başına getiren Sarı Lacivertliler, transferde de Valbuena, Mehmet Ekici ve Dirar’ı kadrosuna katmayı başardı. Geçtiğimiz sezonun aksine bütün transferleri kampa yetiştimek isteyen yönetim bu kez rotayı Almanya’ya çevirdi.
14
Fenerbahçe, Bayer Leverkusen’de forma giyen 22 yaşındaki genç yıldız Joel Pohjanpalo’nun peşinde olduğu iddia edildi.

İngiltere’de Four Four Two dergisinde dikkat çeken futbolcular arasına giren Joel Pohjanpalo güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor. Alman basınında 22 yaşındaki genç futbolcunun tarzı Norveç’in efsane futbolcularından Gunnar Solskjær’e benzetildiği yazıldı.

Bayer Leverkusen’de bonservisi bulunan futbolcu 2016-2017 sezonunda Bundesliga 1. Lig’inde Düseldorf takımına kiralandı. Burada oynadığı 11 maçta 6 gollük performans sergiledi.
15
Transfer gelecek hafta bitebilir

Futbolcunun menajeriyle görüşme gerçekleştirdikten sonra bonservis konusundaAlman kulüple görüşecek olan Fenerbahçe, 1.7 milyon Euro teklif edeceği öğenildi.

Kulislerde yapılan görüşmelerin ardından transferde bir pürüz çıkmazsa haftaya imzaların atılacağı konuşulmaya başlandı.

Fanatik
16 4. yıldız Lens
4. yıldız Lens
Yılda 4 milyon euro talep eden oyuncu, 3.5 milyon euro’ya kadar indi. Sarı-lacivertliler biraz daha indirim beklerken, anlaşmanın yakın olduğu duyuruldu. Sunderland cephesi de fedakarlık yaparsa, F.Bahçe’nin transferdeki 4. yıldızı Lens olacak.

Fenerbahçe, Jeremain Lens transferinde büyük aşama kaydetti. Lens’in yıllık 4 milyon euro’da diretmesi üzerine tıkanan görüşmeler, Hollandalı yıldızın ücretinde damping yapması üzerine yeniden başladı. Lens’in 3.5 milyon euro’ya kadar gerilediği, sarı-lacivertli yönetimin biraz daha indirim istediği, tarafların anlaşmaya çok yakın olduğu bildirildi.
17

MENAJERİNDEN YARDIM İSTENECEK

Fenerbahçe, Lens’le el sıkıştıktan sonra Sunderland’le de bir kez daha pazarlığa oturacağı ve bu konuda oyuncunun menajeri Kees Vos’tan da yardım isteyeceği belirtildi. Sarı- lacivertli kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Sunderland’i 3.5-4 milyon euro’lara razı etmeye çalışan Fenerbahçe, bunu başarırsa Lens’i 4’üncü transfer olarak açıklayacak.

Fotomaç
18Fenerbahçe Ozan Tufan’ı gönderiyor! Görüşmeler başladı...
 Fenerbahçe Ozan Tufan’ı gönderiyor! Görüşmeler başladı...
Fenerbahçe, Ozan Tufan için İspanyol takımı Valencia ve Portekiz kulübü Benfica dışında bir takımla görüşmelere başladı.

Fenerbahçe, Bursaspor’dan 8 milyon euro bonservis bedeli ile transfer ettiği Ozan Tufan’la yollarını ayırıyor. Performansı tartışma konusu olan ve takımda düşünülmeyen Ozan Tufan’ın transferi için bir Avrupa kulübü ile görüşülüyor.

Skorer’de yer alan haberde, genç futbolcunun gerileme dönemine girdiğini ve fiziksel olarak da kötü durumda olduğu belirtilirken, Ozan Tufan’ın takımdan ayrılma ihtimalinin yüksek ihtimal olduğu ifade edildi.
19

Valencia ve Benfica dışında bir takım

Fenerbahçe Kulübü, Ozan Tufan’ın transferi için Valencia ve Benfica dışında bir takımla görüşmeler yapıyor. Şartların oluşması durumunda genç futbolcuyla sarı lacivertlilerin yolları ayrılacak.

Fanatik

Futbolarena anasayfasından devam...