Gazetelerde Fenerbahçe Haberleri - Fenerbahçe Transfer Haberleri (20 Haziran 2017)

FutbolArena - Fenerbahçe’den son gelişmeler ve transfer haberleri bu galeride karşınıza geliyor. Fotomaç, Hürriyet, Fanatik, Takvim, Sabah Fenerbahçe Haberleri - Günün Fenerbahçe Haberleri (20 Haziran Salı FB haberleri) Günün Fenerbahçe Haberleri arasında Fotomaç, Fanatik, AMK gazeteleri başta olmak üzere tüm gazeteleri tarayarak en seçkin haberleri bir araya getirdik. AMK Gazetesi Fenerbahçe Haberleri, Fanatik Gazetesi Fenerbahçe Haberleri Fotomaç Gazetesi Fenerbahçe Haberleri ve Sabah TS Haberleri aramalarıyla ulaşmak istediğiniz tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz.Takvim FB haberleri, Habertürk FB Haberleri, Hürriyet Fenerbahçe haberleri, Milliyet Fenerbahçe haberleri gibi aramalarda istediğiniz tüm haberlerin derlenmiş hali galerimizde...

1 300 bin euro fark
300 bin euro fark

F.Bahçe, alternatif kaleci arayışları çerçevesinde Carlos Kameni ile pazarlıklarını sürdürüyor. Malaga’yla bonservis bedelinde anlaşan sarı-lacivertliler, Kamerunlu file bekçisini ise kendi şartlarına razı etmeye çalışıyor. 2+1 yıllık kontrat karşılığı yıllık 1.7 milyon euro önerilen Kameni, 3 yıllık sözleşme ve yıllık 2 milyon euro istiyor. Görüşmeler oyuncunun menajeri Joel Essomba kanalı ile devam ediyor.

Fotomaç
2 F.Bahçe ile hazırlık maçı
F.Bahçe ile hazırlık maçı

İspanya La Liga ekiplerinden Athletic Bilbao, Fenerbahçe ile hazırlık maçında mücadele edeceğini açıkladı.

Athletic Bilbao’nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, İspanyol ekibinin 17 Temmuz’da Fenerbahçe ile İsviçre’de hazırlık maçında karşı karşıya geleceğini açıkladı. Athletic Bilbao, Fenerbahçe’den önce İsviçre’nin Sion ve Servette takımları ile hazırlık maçı oynayacak.

Fotomaç
3 Skrtel piyangosu!
Skrtel piyangosu!

Fenerbahçe’ye transfere kaynak oluşturmak için şans doğdu. Swansea’nin Gomis’i G.Saray’a satıp oradan gelecek parayla Skrtel’i 5-6 milyon sterlin’e alacağı iddia edildi.

UEFA’nın Finansal Fair Play kuralları gereği transfer yapmak için oyuncu satmak zorunda olan Fenerbahçe’nin 7 milyon euro’ya Simon Kjaer’i satacağı belirtilirken, İngiltere’den sürpriz bir iddia geldi. Galatasaray’a Bafetimbi Gomis’i satmaya hazırlanan Swansea’nin Martin Skrtel’i istediği ortaya çıktı. İngiliz ekibinin menajeri Paul Clement’in yaş ortalaması 25’in altında olan defansa Skrtel gibi tecrübeli bir ismi monte ederek geçen sezon ligin en çok gol yiyen takımı olmaktan kurtulmayı amaçladığı bildirildi.
4
Tek sorunun şimdilik Slovak futbolcunun Türkiye’de kazandığı yükek maaş olduğu ancak Premier Lig’e dönme şansını da kaçırmak istemediğinin altı çizildi. Swansea’nin 32 yaşındaki tecrübeli stoper için 5-6 milyon sterlin ödeyebileceği öne sürüldü.

49 MAÇTA 3 GOL

Fenerbahçe formasıyla bu sezon toplam 49 resmi maça çıkıp tamamına ilk 11’de başlayan tecrübeli savunmacı, 3 gol-2 asistle oynadı; 15 sarı, 1 de kırmızı kart gördü.

Fotomaç
5 Nihat Özdemir: Fenerbahçe transferlerde önemli atak yaptı
Nihat Özdemir: Fenerbahçe transferlerde önemli atak yaptı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından ’Ramazanda Birlikte Olalım’ temasıyla düzenlenen iftar programına katılan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe ile ilgili soruları da yanıtsız bırakmadı.

TFF Başkan Vekili görevini sürdüren Fenerbahçeli eski yönetici Nihat Özdemir "Fenerbahçe Aykut hocasına tekrar kavuştu. Görüyorum ki transferlerde deönemli derecede atak yaptı. Önümüzdeki yıl önemli derecede bir yarışma yılı olacak" şeklinde konuştu.
6

Biir gazetecinin "Fenerbahçe’de Aykut Kocaman dönemi başladı, nasıl bakıyorsunuz?" sorusunu üzerine Nihat Özdemir "Ben artık Türkiye Futbol Federasyonu’nun başkan vekiliyim. Fenerbahçe Aykut hocasına tekrar kavuştu. Aykut hoca da diyor ki ben burada yarım kalan işlerimi tamamlamak istiyorum. Transferlerde de görüyorum ki Fenerbahçe önemli derecede atak yaptı. Üç transferi hemen hemen bitirdi. ’Daha durmayacağız, yapacağız’ diyorlar. İnşallah önümüzdeki yıl önemli derecede bir yarışma yılı olacak. Tüm kulüpler güçleniyor" cevabını verdi.
7

"BURSASPOR ÖNEMLİ BİR TEKNİK DİREKTÖRLE ANLAŞMAK ÜZERE"

Nihat Özdemir Bursaspor’daki gelişmeleri de yorumlayarak; "Bu sene korkulu rüyalar gördü ama Allah’a şükürler olsun ligde kaldı. Önemli bir teknik direktörle anlaşmak üzereler. İnşallah onu göreve getirir ve birkaç takviye yaparlarsa, ben Bursa’nın kadrosunun güçlü olduğuna inanan bir insanım. Türkiye’nin en önemli statlarından birine sahipler. Dolayısıyla başarılı olmaması için hiçbir neden yok" dedi.

DHA
8 Sakıb Aytaç’tan Fenerbahçe açıklaması!
Sakıb Aytaç’tan Fenerbahçe açıklaması!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’un sol beki Sakıb Aytaç, Fenerbahçe hakkında çarpıcı sözler kullandı.

Antalyaspor’un başarılı sol beki Sakıb Aytaç, Fenerbahçe’ye transfer söylentileri hakkında konuştu. BeIN Sports’a açıklamalarda bulunan 25 yaşındaki futbolcu transfer için açık kapı bıraktı.
9

Sakıb Aytaç, transfer için ’’Transferle ilgili kimseyle görüşmedim. Bana gelen bir teklif olmadı. Kulübümle son dönemde pek görüşemedim, 2 ay önce onlar da teklif olmadığını söylemişti. Antalyaspor’da olmaktan çok mutlu olduğumu söylüyorum. Her gencin hayalinde büyük takımlarda oynamak var. Bir teklif gelse ve kulübümün mutlu olacağı bir şey olsa, ben kabul ederim’’ şeklinde konuştu.

2018 yılın kadar Antalyaspor ile sözleşmesi bulunan Sakıb Aytaç, geçtiğimiz sezon 28 maça çıkarken 2 asist kaydetti.

Fanatik
10 Gael Clichy, Fenerbahçe’yi reddetti, Galatasaray’la anlaştı
Gael Clichy, Fenerbahçe’yi reddetti, Galatasaray’la anlaştı

Fenerbahçe ve Galatasaray’ın transfer görüşmesi yürüttüğü Gaël Clichy, tercihini Sarı Kırmızılılardan yana kullandı. Manchester City’le olan sözleşmesi 1 Temmuz’da sona erecek 31 yaşındaki yıldızın, Galatasaray’la 3 yıllık anlaşma yapacağı öne sürüldü.

Sahada yıllardır süre gelen Fenerbahçe - Galatasaray rekabeti, liglerin tatile girmesiyle birlikte transfer piyasasında son sürat devam ediyor. İki ezeli rakibi karşı karşıya getiren son isim, Manchester City’nin Fransız sol beki Gaël Clichy oldu.
11

İngiliz ekibiyle olan sözleşmesi 1 Temmuz’da sona erecek ve bu tarihten itibaren istediği kulübe bonservis ücreti olmadan imza atabilecek 31 yaşındaki yıldız, kendisiyle ilgilenen iki Türk takımı arasından tercihini yaptı. Fransız basınında yer alan iddialara göre Clichy, Fenerbahçe’nin yaptığı teklifi beğenmedi ve Igor Tudor’un Galatasaray’ıyla 3 yıllığına anlaştı. Haberde, görüşmelerin tam anlamıyla sona ermediği, resmi açıklamanın ise önümüzdeki günlerde yapılacağı belirtildi.

Kariyerinde Cannes ve Arsenal takımlarının da formalarını giyen Gaël Clichy, 2011 yılında 15 milyon Euro bonservis ücretiyle transfer olduğunu Manchester City’yle toplamda 203 resmi karşılaşmada 3 gol 14 asistlik bir performans sergiledi.

Fanatik
12 Aykut Kocaman’la Volkan Demirel Bodrum’da tatilde
Aykut Kocaman’la Volkan Demirel Bodrum’da tatilde

Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan Atiker Konyaspor’dan ayrılıp Fenerbahçe teknik direktörü olan Aykut Kocaman’la sarı lacivertli takımın kalecisi Volkan Demirel, Bodrum’da tatil yapmaya başladı.

Bodrum Limanı’ndaki bir restoranda yemek yiyen Aykut Kocaman, ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtlamadan otomobiline binip ayrıldı. Fenerbahçe’yle henüz sözleşme yenilemeyen 36 yaşındaki tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel ise eşi Zeynep, 3 yaşındaki kızı Yade ve arkadaşlarıyla birlikte yemek yedi.

Volkan Demirel ise restorandan çıkarken, "Fenerbahçe’yi Türkiye’nin değil, Avrupa’nın en iyisi yapmak için transfer çalışmaları devam ediyor. Hedefimiz şampiyonluk" dedi.

DHA
13
Adım adım Fenerbahçe’ye

Kulübü Manchester City ve kendisi ile kurulan ilk temaslardan olumlu sonuçlar alınan Fransız yıldızın menajeri ile bir görüşme daha gerçekleştirildi. Taraflar parada anlaştı, yönetim şimdi City ile masaya oturacak

F.Bahçe’nin Manchester City’nin Cezayir asıllı yıldızı Samir Nasri’yi transfer edeceği haberleri sarı-lacivertli taraftarlar arasında heyecan uyandırdı. Sosyal medyadan yapılan yorumlarda, Milan’ın da peşinde olduğu 29 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe için aranan kan olduğu görüşleri öne çıktı. Nasri için ilk temaslar pozitif geçmiş, Manchester City, oyuncuyu kiralık vermeye olumlu yaklaşmıştı. Bizzat Aykut Kocaman’ın görüştüğü yıldızı futbolcu da Fenerbahçe’de oynama fikrine sıcak baktığını bildirmişti. Sezonu Sevilla’da kiralık geçiren Nasri’yi transfer etmeye kararlı olan Fenerbahçe, somut bir adım daha attı; yıldız ismin menajeri ile bir görüşme daha gerçekleştirdi.
14
Sarı-lacivertli kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgilere göre, görüşme sonunda taraflar maddi konularda prensip anlaşmasına vardı. Ekstra ücretler ve bonuslar konusunda küçük pürüzler olduğu, bunun da aşılabileceği belirtildi. Yönetimin Nasri transferine son noktayı koymak için Manchester City’nin temsilcileri ile de bir kez daha masaya oturmaya hazırlandığı vurgulandı.
15

G.SARAY VE BEŞİKTAŞ DA PEŞİNDE

Marsilya’nın altyapısından yetişen ve üç sezon da Arsenal forması terleten Samir Nasri, kiralık oynadığı Sevilla’da 30 resmi maça çıktı, 3 gol- 4 asistlik bir performans sergiledi. Fransa’nın L’Equipe gazetesi, 41 kez Fransa Milli Takımı forması giyen 29 yaşındaki yıldızın peşinde koşan takımlar arasında F.Bahçe’nin ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş’ı da göstermişti.

Fotoma
16 Kocaman bırakırsa gidiyor
Kocaman bırakırsa gidiyor

De Telegraaf, Feyenoord’un kadrosuna katmak istediği Van Persie için "Aykut Kocaman onu takımda istiyor. İzin verirse gelebilir" yorumu yaptı.

Feyenoord’un Robin van Persie’ye olan ilgisi Hollanda basınında da iyice dillendirilmeye başladı. Ülkenin önde gelen gazetelerinden De Telegraaf’ta yer alan haberde Feyenoord’un, Dirk Kuyt’ın futbolu bırakmasının ardından takımı saha içi ve soyunma odasında yönetecek isim olarak RvP’yi düşündüğü kaydedildi. Ancak transferin önündeki iki büyük engel var. Bunlardan ilki yıldız oyuncunun maaşı olarak gösterildi. Persie’nin önümüzdeki sezon F.Bahçe’den 6 milyon euro kazanacağını yazan gazete, Hollanda ekibinin bu rakamın yanına bile yaklaşamayacağını belirtti.
17

SEZON DAHA ÇOK UZUN!
Ayrıca Aykut Kocaman’ın tecrübeli golcüyü takımda tutmak istemesinin de bu işin önünü tıkadığı yorumu yapıldı ve "Hocası izin verirse gelebilir" denildi. Son olarak kırmızı- beyazlı kulübün şu ana kadar ne F.Bahçe ne de Persie ile herhangi bir kontak kurmadığı ancak uzun transfer sezonunda sıcak gelişmeler yaşanabileceği bilgisi paylaşıldı.
18
’ESKİ TAKIMINDA COŞAR’
Feyenoord’un Persie aşkı Fransız gazetelerinde de sıkça gündeme getiriliyor. İki kulübün el sıkıştığı ve 33 yaşındaki golcünün 13 yıl sonra tekrar eve döneceğini iddia eden haberlerde, Persie’nin Feyenoord forması giymek için gün saydığı ileri sürüldü. RvP’nin kariyerinin son zamanlarında eski takımında coşacağı vurgulandı.

’PERSİE’Yİ HERKES İSTER’
Hollanda ekibinde Persie’yi en çok isteyen isim olan teknik direktör van Bronckhorst da her fırsatta bu transferi ne kadar istediğini dile getiriyor. Bronckhorst, "O, kariyeri başarılarla dolu, saygı duyulan biri. Her teknik adam Persie gibi bir yıldızı ister. Farklı bölgelerde görev yapması diğer oyunculara da tecrübe kazandırır" dedi.

Fotomaç
19 Al Ahli’den bir kez daha ret
Al Ahli’den bir kez daha

Sow’un F.Bahçe’de kiralık devam etme şansı giderek azalıyor. Yönetimin, "Kulübünü ikna et gel" dediği Senegalli golcünün son girişimi de hüsranla bitti. Al Ahli, satmak istediği Sow’a yine "ret" yanıtı verdi. Dubai ekibi, 31 yaşındaki golcünün bonservisi için F.Bahçe’ye 17 milyon euro ödemişti.

Fotomaç

Futbolarena anasayfasından devam...