Fenerbahçe Haberleri - Gazetelerdeki Fenerbahçe Transfer Haberleri (18 Mayıs 2017)

FutbolArena - Fenerbahçe’de Başakşehir maçının ayrıntıları ve son dakika transfer gelişmeleri FutbolArena farkıyla burada. Hürriyet, Fanatik, Takvim, Fotomaç, Sabah, AMK Fenerbahçe Haberleri - Günün Fenerbahçe Haberleri (18 Mayıs Perşembe FB haberleri)Bugünün Fenerbahçe Haberleri arasında Fanatik, Fotomaç, AMK gazeteleri başta olmak üzere tüm gazeteleri tarayarak en seçkin haberleri bir araya getirdik. Fanatik Gazetesi Fenerbahçe Haberleri, AMK Gazetesi Fenerbahçe Haberleri ve Fotomaç Gazetesi Fenerbahçe Haberleri, Sabah TS Haberleri aramalarıyla ulaşmak istediğiniz tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz.Takvim FB haberleri, Habertürk FB Haberleri, Hürriyet Fenerbahçe haberleri, Milliyet Fenerbahçe haberleri gibi aramalarda istediğiniz tüm haberlerin derlenmiş hali galerimizde...

1 Volkan’dan tarihi penaltı!
Volkan’dan tarihi penaltı!
Sadece maç değil, penaltılar da uzayınca doğal olarak kaleciler de atış kullandı.

Topun başına önce Başakşehir’in kalecisi Volkan Babacan geçti. Milli file bekçisinin vuruşu üst direkten döndü, avantaj Fenerbahçe’ye geçti. Bu kez topun arkasında Volkan Demirel vardı. Deneyimli eldiven o vuruşu gole çevirse Sarı-Lacivertliler, Türkiye Kupası’nda finale yükselecekti. Ancak Fener’in kaptanı öyle kötü bir vuruş yaptı ki, top kaleyi bile bulmadı, yandan dışarı çıktı. Volkan Demirel’i teselli etmek ise meslektaşına düştü.

Fanatik
2 ’’Lens seneye yok!’’
’’Lens seneye yok!’’

Rıdvan Dilmen, TRT Spor’da gündemi değerlendirdi. ’’Bildiğim kadarıyla yeni sezonda Fenerbahçe’nin başında Aykut Kocaman olacak. Onun da görüşünün alınacağı 4-5 futbolcuyla gelecek yılın kadrosu kurulacak. Daha önce de söylediğim gibi Lens ile devam edileceğini düşünmüyorum’’

TRT Spor’da yayınlanan ’Futbolun Zirvesi’ programına katılan yazarımız Rıdvan Dilmen birçok konu hakkında önemli açıklamalar yaptı. Sözlerine Fenerbahçe ile başlayan Dilmen’in öne çıkan sözleri şunlar: Benim bildiğim kadarıyla teknik direktör Aykut Kocaman, yeni sezonda Fenerbahçe’nin başında olacak. Onun da görüşünün alınacağı 4-5 futbolcuyla gelecek yılın kadrosu kurulacak. Zaten Mehmet Ekici transferi tamam. Takımdan kimlerin gideceği konusunda sadece Lens’le ilgili görüşümü belirtebilirim. Onunla devam edileceğni düşünmüyorum. 2 santrfor almayı planladıklarını da biliyorum. Lens’le bir görüşme yapıldıktan sonra bu futbolcuyla ilgili de son karar verilecek."

Fotomaç
3 Şener 2 maç sonra döndü
Şener 2 maç sonra döndü

F.Bahçe’de yaşadığı sakatlığın ardından Beşiktaş ve Antalya maçlarında oynamayan Şener, Başakşehir karşılaşmasında formasına kavuştu. Sarı-lacivertliler, milli oyuncunun yokluğunda özellikle Antalya karşısında sağ bekte sıkıntı yaşamıştı.

Fotomaç
4 Smolov’dan yeşil ışık
Smolov’dan yeşil ışık

Krasnodar’ın 27 yaşındaki Rus golcüsü, futbolu para için oynamadığını belirterek, tekliflere açık olduğunu söyledi

Fenerbahçe’nin transfer listesinde adı geçen Rus forvet Fedor Smolov, artık daha üst seviyelerde oynamak istediğini açıkladı. Krasnodar’ın 27 yaşındaki golcüsü, Rus basınına verdiği röportajda, "Futbolu para kazanmak için oynamıyorum. Bu işi yapıyorum çünkü seviyorum ve bu benim tutkum. Hedefim daha üst seviyelerde oynamak" ifadelerini kullandı. Smolov, İtalyan devi Milan’ın destekçisi olduğunu da belirterek, "Milan ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazanmayı istiyorum. Ancak İtalya’dan henüz resmi bir teklif gelmedi" bilgisini verdi.

Fotomaç
5Tribünler boş kaldı
 Tribünler boş kaldı


Ziraat Türkiye Kupası’nda 2-2’nin rövanşında Başakşehir’i konuk eden F.Bahçe’de tribünler yine boş kaldı. Süper Lig maçlarına gelmeyen taraftarlar, kupa yarı finaline de ilgi göstermedi. Sarı-lacivertlileri yaklaşık 8 bin taraftar destekledi. Bu sezon ligde ortalama 7 bin kişiye oynayan F.Bahçe, kupa yarı finalinde de benzer bir görüntü ortaya koydu.

Fotomaç
6 Van der Wiel’i dolandırdığı iddia edilen 2 kişi serbest bırakıldı
Van der Wiel’i dolandırdığı iddia edilen 2 kişi serbest bırakıldı
Fenerbahçeli futbolcu Van der Wiel’i 4,5 milyon dolar dolandırıldığı iddiasıyla gözaltında tutulan Ümit A., ile Sinan S. tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edilmişti. Mahkeme Ümit A., ile Sinan S. ’yi serbest bıraktı.

Fenerbahçe’nin Hollandalı futbolcusu Van der Wiel’i 4,5 milyon dolar dolandırıldığı iddiasıyla gözaltında tutulan Ümit A., ile Sinan S., savcılık sorgularının ardından, "Dolandırıcılık" ve "Yağmaya teşebbüs" suçlamalarından tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edilmişti.

Soruşturma savcısına ifade veren ve "Dolandırıcılık" ve "Yağmaya teşebbüs" suçlamalarından tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edilen Ümit A., ile Sinan S., mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Fanatik
7 Roman Neustadter: Kimseyi suçlamıyorum
Roman Neustadter: Kimseyi suçlamıyorum

Fenerbahçe’nin deneyimli oyuncusu Roman Neustadter, Medipol Başakşehir yenilgisi sonrası açıklamalarda bulundu.

Medipol Başakşehir yenilgisi sonrası açıklamalarda bulunan Fenerbahçe’nin deneyimli oyuncusu Roman Neustadter, "Düşüncelerimi anlatmakta zorlanıyorum, kafamda neler var, onu da bilmiyorum. Maçı 1-1’e getirdik, tur bizdeydi. Şans yanımızda olsa bitirebilirdik, kimseyi suçlamıyorum. Herkes kazanmak istiyordu" dedi.

Fanatik
8 Advocaat ile Kjaer birbirine girdi!
Advocaat ile Kjaer birbirine girdi!
Fenerbahçe’nin Başakşehir ile oynadığı maç sırasında Sarı Lacivertliler’in Teknik Direktörü Dick Advocaat ile savunmanın önemli isimlerinden Simon Kjaer arasında yaşananlar maça damgasını vurdu.

Fenerbahçe’nin Türkiye Kupası yarı finalinde Başakşehir ile oynadığı mücadelede dikkat çeken bir an yaşandı.

Fenerbahçe’de Simon Kjaer ile Dick Advocaat, 71. dakikada Moussa Sow’un skoru 1-1’e getiren golünün ardından hararetli bir tartışmaya girişti. Dick Advocaat, Simon Kjaer’i bir konuda uyarırken, Danimarkalı oyuncu sert şekilde tepki verdi.

Fanatik
9 Emre: Çocukluğumun takımı Fenerbahçe
Emre: Çocukluğumun takımı Fenerbahçe
Medipol Başakşehir’in kaptanı Emre Belözoğlu, Fenerbahçe maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Emre, golün ardından sevinmediğini çünkü Fenerbahçe’nin çocukluğunun takımı olduğunu söyledi.

İşte Emre’nin maç sonu açıklamaları:

"İki takımı da tebrik etmek lazım. Bu sene bizim adımıza mükemmel bir sene oluyor. Oyunun hakkı bizimdi, daha fazla isteyen takım bizdik. Fenerbahçe büyük camia ve güçlü bir takım, onları iyi çalıştık."

"Ben hayatım boyunca insanlar ne düşünür diye düşünmedim. İyi çocukta olmaya çalışmadım. Golden sonra sevinmedim çünkü Fenerbahçe çocukluğumun takımı. Galatasaray’da da güzel işler yaptım."

Fanatik
10 Advocaat: 2 maç daha buradayım
Advocaat: 2 maç daha buradayım
Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadıkalrı Başakşehir mücadelesi sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam ligin bitimine 3 maç kala yaptığı açıklamada 2 maç takımın başınd aolduğunu söyledi ve kafalarda soru işareti bıraktı.

Ziraat Türkiye Kupası’na Başakşehir mağlubiyetiyle veda eden Fenerbahçe’de teknik direktör Dick Advocaat, maçtan sonra konuştu. Hollandalı teknik adam penaltı atışlarında gelen fırsatı değerlendirmeleri gerektiğini ancak başaramadığını söyledi. Hollanda Milli Takımı ile anlaşmayan varan Advocaat ise çok ilginç bir açıklama yaparak 2 maç daha burada olacağını ancak 34. hafta için durumu bilinmezlikte bıraktı.
11
Advocaat’ın sözleri şöyle;

"Çok üzücü bir skorla ayrılıyoruz. Bizim için zorlu maçtı. Öyle bir duruma geldik ki, o kadar şansı değerlendiremedik. Penaltılarda 3 kez şans bize geldi ancak gerekeni yapamadık!"

"Maçın ilk yarısında Emre’nin golüne kadar oyun dengede gidiyordu. İki takımın da pozisyonu vardı. 1-0 geriye düşünce onların istediği oyuna döndü maç. Fiziksel açıdan sorunlar yaşayan oyuncularımız oldu. Maçı penaltılarda bitirme şansı geliyorsa bu seviyede bitirmelisiniz maçı"

"Sözleşme durumunu başkanımızla görüşmemiz lazım. Ama bilinmesi gereken önümüzdeki 2 maç daha buradayım."
12
"Düşüncemiz buydu ve karşılaşma denk gidiyordu. Medipol Başakşehir ve bizim aramızda denk mücadele vardı ama rakip golü buldu. Bundan sonra oyun onların istediği şekle geldi. 1-0’ı seven ve kontrataklarla gelen bir takım. Ayrıca iyi bir takımlar ve çok iyi oyunculara sahipler. İyi olmasalar sezonu 1 ya da 2. sırada olmazlardı. Ayrıca penaltılarda 3 kez bize fırsat geldi. Eğer 3 kez ayağınıza fırsat geliyorsa bu maçı kazanmalısınız"

Emre Belözoğlu’na övgü dolu sözler

Fenerbahçeli’nin eski futbolcusu Emre’yi takımında görmek isteyip istemeyeceği sorulan Advocaat, "Bunda hiç şüphe yok. Emre hala harika bir oyuncu" diyerek takımında görmek istediğini dile getirdi. Advocaat, Emre’nin attığı gol sonrası sevinmemesine ise "Öyle bir gol atsaydım ben de sevinmezdim. Ama Emre çok iyi bir oyuncu" dedi.

Fanatik
13Volkan Şen’den tuvalet molası
 Volkan Şen’den tuvalet molası

Sakatlığı bulunan Volkan Şen, zorlu mücadeleye kulübede başladı.

Advocaat, 90. dakikada Van Persie’nin yerine öğrencisini oyuna soktu. Başarılı oyuncu, uzatmaların ilk devresi biter bitmez tuvalet ihtiyacını gidermek için soyunma odasında aldı. Normalde uzatmalardaki devre arasında bekleme olmaz, sadece takımlar saha değiştirirdi. Ancak Şen’in tuvalet molası nedeniyle Halil Umut Meler, ikinci yarıyı gecikmeli başlattı.

Fanatik
14 Mehmet Topal korkuttu
Mehmet Topal korkuttu

Sarı-Lacivertliler’in tecrübeli oyuncusu, karşılaşmanın ikinci yarısında şanssız bir an yaşadı.

Alpaslan’ın sert bir şekulde vurduğu top, Mehmet Topal’ın suratına çarptı. Topal, topun şiddetiyle yere yığıldı ve bir süre hareketsiz kaldı. Yıldız futbolcu, daha sonra ayağa kalktı ve maça devam etti. Ancak bir süre koordinasyonunu kaybettiği görüldü. Böyle bir anda topu taça yollayarak bir süre çömelen Topal, daha sonra sıkıntısız bir şekilde mücadelesini sürdürdü.

Fanatik
15 Bunlar kaçar mı Van Persie
Bunlar kaçar mı Van Persie
Maça ilk 11’de başlayan Hollandalı yıldız, ilk yarıda kaçırdığı gollerle taraftarı çıldırttı. Advocaat, performansı dibe vuran öğrencisini maçın son bölümünde kenara aldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Başakşehir rövanşını düşünerek Robin van Persie’yi Antalyaspor önünde dinlendirmişti. Hollandalı yıldızdan bu kritik mücadelede yararlanmak isteyen Advocaat, beklediği katkıyı alamadı. Van Persie ilk yarıda harcadığı fırsatlarla saç-baş yoldurdu. Tecrübeli forvet önce penaltı noktası üzerinde müsait pozisyonda çok kötü bir vuruş yaptı. Daha sonra ceza sahası için sağ çaprazında rahat bir vuruş yaparak topu dışarı gönderdi. Van Persie’nin taraftarı çıldırtan son vuruşu ise Lens’in harika pasında gelişine topu ıskalaması oldu. Hollandalı oyuncu, karşılaşmanın ikinci yarısında iyice oyundan düştü. Dick Advocaat, oyunun son bölümlerinde yorulan ve hiçbir varlık gösteremeyen Van Persie’ye kenara alarak Volkan Şen’i sahaya sürdü.
16
Feyenoord’un gözü onda

Hollanda ekibi, 18 yıllık şampiyonluk hasretine bu sezon son vermişti. Feyenoord, uzun bir aradan sonra yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek. İki sene önce Kuyt’ı alarak tecrübeli oyuncu sayesinde şampiyonluk hedefine ulaşan Rotterdam ekibi, tecrübeli futbolcunun emekliye ayrılması sonrası bir diğer eski oyuncusu Robin van Persie’ye gözünü dikti.
Feyenoord Yönetimi, RvP’yle görüşüp, "Şampiyonlar Ligi’nde sana ihtiyacımız var. Genç kadromuza önderlik et" teklifini sunacak.

Fanatik
17 Volkan Babacan’dan Volkan Demirel açıklaması!
Volkan Babacan’dan Volkan Demirel açıklaması!

Başakşehir’in başarılı kalecisi Volkan Babacan, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Babacan, Volkan Demirel ile diyaloglarını aktardı.

Başakşehir başarılı file bekçisi Volkan Babacan, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Volkan Babacan’ın maç sonu açıklamaları:
18
’Kazanmak için geldik’

"Şimdi öncelikle bu kulvarda buraya kadar gelmek, hem ligde ve kupada bizim için önemli. Buraya da kazanmak için geldik. Sahada da bunu gösterdik. Rakibimizden daha fazla pozisyona girdik ve iyi oynadık. Sonunda da penaltılara kaldı. Biraz konsantre eksikliğimizden dolayı yediğimiz goller vardı. Penaltı atışlarında futbolun güzelliği burada. İzleyenler bence çok keyif aldı. Biz attık, onlar kaçırdı, biz kaçırdık, onlar kaçırdı."
19
’Kaybetsek de başarılı olacaktık’

Volkan Babacan penaltıyı kaçırdığı an yaşadığı hisleri ise, "Bugün yine kaybedebilirdik de ama biz yine başarılı olacaktık. Çünkü buraya kadar güzel mücadele ettik ve bugün de hak eden bizdik. Ben kaçırdım ama takım arkadaşım attı, mutluyuz."

Volkan Demirel ile diyalogları

"Ben Fenerbahçe alt yapısından yetiştim. Volkan abi ile samimiyiz. O devamlı su içiyordu. Ben de su içeceğim dedim. O da istersen iç dedi. Öyle bir esprili diyalog yaşadık."

Fanatik

Futbolarena anasayfasından devam...