Gazetelerde Fenerbahçe Haberleri - Fenerbahçe Transfer Haberleri (13 Haziran 2017)

FutbolArena - Fenerbahçe’deki son gelişmeler ve transfer haberleri bu galeride karşınıza geliyor. Fotomaç, Hürriyet, Fanatik, Takvim, Sabah Fenerbahçe Haberleri - Günün Fenerbahçe Haberleri (13 Haziran Salı FB haberleri) Günün Fenerbahçe Haberleri arasında Fotomaç, Fanatik, AMK gazeteleri başta olmak üzere tüm gazeteleri tarayarak en seçkin haberleri bir araya getirdik. AMK Gazetesi Fenerbahçe Haberleri, Fanatik Gazetesi Fenerbahçe Haberleri Fotomaç Gazetesi Fenerbahçe Haberleri ve Sabah TS Haberleri aramalarıyla ulaşmak istediğiniz tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz.Takvim FB haberleri, Habertürk FB Haberleri, Hürriyet Fenerbahçe haberleri, Milliyet Fenerbahçe haberleri gibi aramalarda istediğiniz tüm haberlerin derlenmiş hali galerimizde...

1 Fenerbahçe’nin yeni transferi Mathieu Valbuena İstanbul’da
Fenerbahçe’nin yeni transferi Mathieu Valbuena İstanbul’da

Fenerbahçe’nin yeni transferi Mathieu Valbuena, İstanbul’a ayak bastı.

Yeni sezona Mehmet Ekici transferiyle başlayan Fenerbahçe, ikinci imzayı Fransız yıldız Mathieu Valbuena’ya attırmaya hazırlanıyor.

Sarı Lacivertlilerle prensip anlaşmasına varan 32 yaşındaki 10 numara, bugün Türkiye saatiyle 12.30’da Fransa’nın Nice şehrinden kalkan Türk Hava Yolları’na ait tarifeli uçakla İstanbul’a doğru yola çıktı. Başarılı isim yaklaşık 3 saat süren yolculuğunun ardından 15.10 sularında İstanbul’a ayak bastı.
2
"Gelmeyi arzu ettiğim bir takımdı"

Valbuena, FB TV’ye yaptığı açıklamada, "Buraya geldiğim için çok mutluyum. Türkiye’ye daha önce turist olarak gelmiştim. Harika bir ülke olduğunu biliyordum. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp, uzun zamandır görüşüyoruz. Gelmeyi arzu ettiğim bir takımdı. Buraya gelmeden önce gelecek sezonki teknik direktörümüz Aykut Kocaman ile bir görüşmem oldu. Bu büyük kulübün parçası olmaktan büyük mutluluk duyacağım. Büyük Fenerbahçe taraftarına harika karşılama için teşekkür ederim" dedi.
3

İmza, 17’sinden sonra

Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Kulübümüz, profesyonel futbolcu Mathieu Valbuena ve takımı Olympique Lyon ile yaptığı görüşmeler sonucu kulübümüze transferi konusunda prensip anlaşmasına varmıştır. Resmi transfer dönemi açıldıktan sonra Mathieu Valbuena ile sözleşme imzalanacaktır." diyerek imza tarihinin de 17 Haziran’dan sonra olacağını bildirdi.

Fanatik
4 Mathieu Valbuena sağlık kontrolünden geçti
Mathieu Valbuena sağlık kontrolünden geçti
Fenerbahçe’nin prensipte anlaştığını açıkladığı oyuncu Mathieu Valbuena, kulüp doktoru Prof.Dr. Burak Kunduracıoğlu gözetiminde sağlık kontrolünden geçti.

Ulus’taki Liv Hospital’da yapılan sağlık kontrollerinde öncelikle kan değerlerine bakılan Fransız oyuncu ardından solunum ve efor testinden geçti. Daha sonra da göz ve ortopedi muayenelerinden geçen oyuncunun sağlık kontrolleri bu şekilde tamamlandı

Fanatik
5 Emre Mor müjdesi
Emre Mor müjdesi
Milli yıldızın menajeri, "Üç büyükler Emre’yi çok istiyor" dedi.

G.Saray’ın transfer gündemindeki isimlerden Emre Mor ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Oyuncunun menajeri Muzzi Özcan, TRT Spor’a yaptığı açıklamada "Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş Emre Mor’u istiyor. Kiralama planları var. Zaten bonservisini ödemeleri mümkün değil. Emre’nin sürekli oynayacağı bir takımda olmasını ve oyunun geliştirmesini istiyoruz. Önceliğimiz para değil. Dortmund başka kulüplerle görüşmemize izin verdi. Emre ile oturup bir karar vereceğiz" diye konuştu.

Fotomaç
6 Kjaer Açık artırmada
Kjaer Açık artırmada
Kanarya’nın Danimarkalı stoperine Milan’ın ardından İnter ve Arsenal de talip oldu. Ada ekibinin 12 milyon euro’ya çıkacağı öğrenildi.

Fenerbahçe’de gelenler kadar gidecek isimler de gündemde. Bunların başında da Simon Kjaer geliyor. Sarı-lacivertliler, Danimarkalı stoperden gelecek parayı transferde kullanmak istiyor. İstedikleri de olacak gibi çünkü önceki güne kadar 28 yaşındaki stoperi sadece Milan istiyordu. Ancak eşinin Milano’da yaşamak istediğini söylemesinin ardından şehrin diğer ekibi İnter de devreye girdi. İngiliz basınına göre ise Arsenal, Simon Kjaer için 12 milyon euro’luk bir teklifle F.Bahçe’nin kapısını çalacak.

Fotomaç
7 Ozan Tufan çok dinamik
Ozan Tufan çok dinamik

Kanarya’da performansı tartışma konusu olan Ozan Tufan, tıpkı Volkan Şen gibi Milli Takım’da başka bir kimliğe bürünüyor. 33 maçta 4 gole ulaşan genç futbolcunun dinamizmi kafaları karıştırdı. Ozan için son kararı yeni hoca Aykut Kocaman verecek.

Fotomaç
8Sol beke Holebas iddiası
 Sol beke Holebas iddiası

Kanarya, sol bek pozisyonunda Hasan Ali Kaldırım’ı tutup İsmail Köybaşı ile yolları ayırmayı düşünüyor. Menajerler Watford’lu Jose Holebas’ı önerdi. 1 yıl daha kontratı var. 32 yaşındaki Yunan sol beke şu aşamada pek sıcak bakılmıyor.

Fotomaç
9 Volkan Şen şaşırtıyor
Volkan Şen şaşırtıyor

Fenerbahçe’de kötü bir sezon geçiren ve adı ’gönderilecekler’ arasında olduğu belirtilen Volkan Şen, Milli Takım formasıyla coşuyor. Kosova maçındaki performansı sarı-lacivertlileri şaşırttı. Ligde golü olmayan Volkan, milli formayla 2 gol kaydetti.

Fotomaç
10 Volkan Demirel’in menajerinden transfer yanıtı!
Volkan Demirel’in menajerinden transfer yanıtı!

Volkan Demirel’in menajerliğini yapan Erdinç Şehit, beIN Sports yayınında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Volkan Demirel’in menajerliğini yapan Erdinç Şehit, beIN Sports yayınında açıklamalarda bulundu.
11

Devam edecek mi?

Yeni sözleşmeye dair açıklamalarda bulunan Erdinç Şehit, "Fenerbahçe ile bizim ekonomik olarak görüşmemiz mümkün değildir. Para-pul konuşulmadığı sadece gönülün olduğu bir şey... Volkan Demirel, futbol yaşantısını Fenerbahçe’de sonlandıracaktır. Şu dönemde bile Azerbaycan, İtalya ve Amerika’dan teklifler var ama ’Fenerbahçe dışında istemiyoruz’ dedik. Transfer sezonu açılınca görüşeceğiz. İtalya’dan sezon sonu teklif geldi ama ben yetki vermedim." ifadelerini kullandı.

Fanatik
12 Aykut Kocaman Fenerbahçe’de 9 futbolcunun biletini kesti
Aykut Kocaman Fenerbahçe’de 9 futbolcunun biletini kesti
Fenerbahçe ile anlaşması beklenen teknik direktör Aykut Kocaman, takımdan gönderilmesini istediği isimleri belirledi.

Fenerbahçe’de önümüzdeki dönemde takımın başına geçecek olan teknik direktör Aykut Kocaman da resmi imzayı daha atmamasına rağmen kolları sıvadı ve birbiri ardına radikal kararlar alıyor. Yapılacak transferler konusunda yönetimle sürekli olarak temasta olan tecrübeli çalıştırıcı, gidecek ve kalacak oyuncular konusunda da önemli kararlar aldı. Habertürk’ten Ahmet Selim Kul’un haberine göre Kocaman yeni sezonda Emmanuel Emenike, Van der Wiel ve Miroslav Stoch’u kesinlikle takımda düşünmediğini ifade ederek kendilerine takım bulmalarını istedi.
13

Yönetimin de onay vermesiyle birlikte üç futbolcuya da bu durum iletildi. Bunun yanı sıra Fenerbahçe’de birçok oyuncu da ipin ucunda… Tam 6 isim teknik direktör Aykut Kocaman’ın kararına göre ya kalacaklar ya da gönderilecekler.

Aykut Kocaman’ın yanı sıra yönetimin de yeni sezonda takımda düşünmediği bazı isimler var. Ancak bu oyunculara, "Kendinize kulüp bulun" denmesine rağmen kesin olarak gözden çıkarılmış değiller. Sadece teklif gelmesi halinde gönderilmelerine onay verilecek. Gelmezse de bir şekilde takıma yapılacak yeni transferler için takasta kullanılacaklar. Aykut Kocaman’ın gözden çıkardığı isimler arasında Ozan Tufan, Aatıf, Alper Potuk, Volkan Şen, İsmail Köybaşı ve Fernandao da yer alıyor.

AMK
14 ’’Bana F.Bahçe’yi anlatın’’
’’Bana F.Bahçe’yi anlatın’’
Kanarya’nın stopere almayı düşündüğü 33 yaşındaki yıldız hem İstanbul hem de kulüp hakkında bilgi topluyor. Arda Turan ve Adriano ile görüşen Mathieu olumlu izlenimler edindi. Barcelona da transfer için kolaylık sağlayacak.

Sarı-lacivertliler transfer bombalarını bir bir patlatıyor... Mehmet Ekici ve Mathieu Valbuena’nın ardından Jeremy Mathieu’nun da yakın zamanda açıklanabileceği öğrenildi. İspanyol El Mundo Deportivo’da çıkan haberlere göre Barcelona’nın tecrübeli stoperi, takım arkadaşı Arda Turan’a hem İstanbul’u hem de Fenerbahçe’yi sordu. Arda’dan olumlu referanslar alan Mathieu ardından İstanbul’da yaşayan bir yabancıdan da fikir almak istedi. Bunun için de Beşiktaşlı Adirano’yu arayarak aynı soruları yöneltti.
15
ADRİANO: HEMEN GEL

Adriano’nun, Fransız futbolcuya, "Hemen gel. Fenerbahçe büyük kulüp. İstanbul da harika bir şehir" dediği kaydedildi. Kafasındaki soru işaretleri büyük oranda dağılan başarılı stoperin Fenerbahçe’ye gelmeyi ciddi manada düşündüğü kaydedildi. Jeremy Mathieu’nun Barcelona ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Ancak Katalan devinin yeni hocası Ernesto Valverde onu önümüzdeki sezon kadroda düşünmüyor. Barcelona’nın bu nedenle tecrübeli oyuncuya transferinde kolaylık sağlayacağı belirtildi.
16
TAM KOCAMAN’IN ADAMI

Jeremy Mathieu 1.91’lik boyuyla havadan geçit vermiyor. Ayağına çok hakim. Sol ayağını iyi kullanıyor. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın takımlarının ana özelliği olan pas özelliğine uygun yapısı var. Topu şişirmiyor, ayağa oynamayı seviyor.

SPORTİNG DE PEŞİNE DÜŞTÜ

Jeremy Mathieu’yü isteyen tek kulüp Fenerbahçe değil. Sarı-lacivertliler dışında Sporting Lizbon, Marsilya ve Olympiakos’un da 33 yaşındaki futbolcunun peşinde olduğu öğrenildi. Marsilya’nın henüz teklif vermediği, Olympiakos’un da önerisinin düşük kaldığı belirtildi. Kanarya’nın en dişli rakibi Sporting ancak Portekizliler’in teklifinin de Fenerbahçe’ye göre düşük kaldığı öğrenildi.

Fotomaç
17 Valbuena: Aykut hocayla da telefonda konuştum
Valbuena: Aykut hocayla da telefonda konuştum
Bugün saat 16.30 sularında İstanbul’a gelen ve ardından sağlık kontrolü için Ulus’taki Liv Hospital’a geçen Mathieu Valbuena, burada Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe’nin prensip anlaşmasına vardığı Fransız yıldız oyuncu Mathieu Valbuena’nın Türkçe ilk sözleri "En büyük Fenerbahçe" oldu.

Fenerbahçe’nin prensip anlaşmasına vardığı Fransız yıldız oyuncu Mathieu Valbuena’nın Türkçe ilk sözleri "En büyük Fenerbahçe" oldu.

Bugün saat 16.30 sularında İstanbul’a gelen ve ardından sağlık kontrolü için Ulus’taki Liv Hospital’a geçen Mathieu Valbuena, burada Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.
18
Mutlu ve gururlu olduğunu belirten Fransız oyuncu, "Gerçekten çok mutluyum. Türkiye’nin muhteşem bir ülke olduğunu biliyordum ve bugün gördüklerim karşısında ciddi heyecan yaşadım. Çok mutlu ve gururluyum. İnşallah bugün ve yarın kalan detayları da hallederiz ve işimizi sonlandırırız" şeklinde konuştu.

Görüşmelerin olumlu geçtiğinin altını çizen Mathieu Valbuena, "Fenerbahçe çok büyük kulüp. Uzun zamandır Hasan Çetinkaya ile konuşuyoruz. Daha evvelinden de Fenerbahçe’nin bana ilgisi olmuştu. Fenerbahçe her zaman kendimi çok yakın hissettiğim ve gelmeyi arzu ettiğim bir kulüptü. Son zamanlar da sürekli temas halinde olduk ve hedefler, projeler hakkında konuştuk. Görüşmeler de çok güzel geçti. Görüşmeler içerisinde önümüzdeki sezon Fenerbahçe ile anlaşacak olan Aykut hocayla da telefonda bir görüşmem oldu. O görüşme de çok harika geçti. Bu büyük kulübün parçası olmaktan dolayı çok mutlu olacağım. Çok heyecanlıyım" diye konuştu.
19
Taraftarlara karşılamadan ötürü teşekkür eden Mathieu Valbuena, "Harika bir karşılama oldu. Büyük Fenerbahçe taraftarına çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiler. Çok mesaj vermeyi seven biri değilim; bence bizlerin en büyük mesajı sahada olmalı. Fenerbahçe taraftarı büyük başarıları, şampiyonlukları hak eden bir taraftar.Büyük hedefler var. Bunun farkındayım. Fenerbahçe’yi layık olduğu yere taşıyacağız. Şampiyon olmak istiyoruz. Onların başarıya olan özlemlerini bir an evvel gidermek istiyoruz. Bu bağlamda ben kendi adıma elimden geleni yapacağıma söz veriyorum" dedi.

Fransız oyuncu sözlerini ise Türkçe "En büyük Fenerbahçe" diyerek noktaladı.

Fanatik

Futbolarena anasayfasından devam...