Gazetelerde Fenerbahçe Haberleri - Fenerbahçe Transfer Haberleri (10 Haziran 2017)

FutbolArena - Sarı lacivertli ekipteki son gelişmeler ve transfer haberleri bu galeride karşınıza geliyor. Fotomaç, Hürriyet, Fanatik, Takvim, Sabah Fenerbahçe Haberleri - Günün Fenerbahçe Haberleri (10 Haziran Cumartesi FB haberleri) Günün Fenerbahçe Haberleri arasında Fotomaç, Fanatik, AMK gazeteleri başta olmak üzere tüm gazeteleri tarayarak en seçkin haberleri bir araya getirdik. AMK Gazetesi Fenerbahçe Haberleri, Fanatik Gazetesi Fenerbahçe Haberleri Fotomaç Gazetesi Fenerbahçe Haberleri ve Sabah TS Haberleri aramalarıyla ulaşmak istediğiniz tüm haberlere buradan ulaşabilirsiniz.Takvim FB haberleri, Habertürk FB Haberleri, Hürriyet Fenerbahçe haberleri, Milliyet Fenerbahçe haberleri gibi aramalarda istediğiniz tüm haberlerin derlenmiş hali galerimizde...

1 Mathieu sesleri
Mathieu sesleri

Fenerbahçeli yöneticilerin Barça’dan ayrılacak olan 33 yaşındaki savunma oyuncusunun menajeri ile Fransa’da transfer pazarlığı yaptığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Sarı-lacivertli yöneticilerin, bir süre önce Mathieu Valbuena için gittikleri Fransa’da, Barcelona’nın savunma oyuncusu Jeremy Mathieu için de girişimlerde bulunduğu belirlendi Fenerbahçeli yöneticilerin, 33 yaşındaki Fransız futbolcunun menajeriyle bir araya gelerek prensip anlaşmasına vardığı ileri sürüldü. Sol bek ve stoper pozisyonlarında oynayan 33 yaşındaki Mathieu için Aykut Kocaman’dan onay beklendiği kaydedildi.
2
Bu sezon La Liga’da 13 maça çıkarak 1 gol atan ve Barça’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Mathieu’nun bonservisinin düşük bir bedelle alınacağı bilgisi paylaşıldı. 1 yıl daha kontratı bulunan tecrübeli oyuncu, 2014’te Valencia’dan 20 milyon euro bonservis bedeliyle Barcelona’ya transfer olmuştu.

BARÇA STOPER OYNATTI
5 kez Fransa Milli Takımı’nın formasını giyen Mathieu, sol bek orijinli bir futbolcu ancak Barcelona’da son iki sezonda daha çok stoper olarak görev yaptı. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bu sezon sadece 13 lig maçına çıkabilen 1.92’lik oyuncu, Fransa’da Sochaux, Toulouse ve Valencia formaları giydi.

Fotomaç
3 Vitor Pereira’ya hapis cezası
Vitor Pereira’ya hapis cezası

Bir dönem Fenerbahçe’de de görev yapan teknik direktör Vitor Pereira, 2015’te Olympiakos - AEK maçında rakip tribünlere yaptığı hareketler nedeniyle Yunanistan’da 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Fenerbahçe’nin 2015-2016 sezonunda teknik direktörlüğünü üstlenen Vitor Pereira, Yunanistan’ın Olympiakos takımında çalıştığı dönemde bir maçta yaptığı uygunsuz hareketler nedeniyle 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
4
Bir taraftarın başvurusu üzerine 2015 yılında AEK ile Olympiakos arasında oynanan Yunanistan Kupası çeyrek final karşılaşmasında çıkan olaylardan dolayı açılan dava, Atina Sulh Mahkemesi’nde görüldü. Mahkeme, yaptıkları uygunsuz hareketlerden dolayı "nedensiz hakaretten" suçlu bulunan dönemin Olympiakos’un Portekizli teknik direktörü Pereira ve oyuncu Pajtim Kasami’ye 8 ay hapis cezası verdi. Cezanın 3 yıl ertelendiği bildirildi.

Karşılaşmanın 89’uncu dakikasında Olympiakos’un öne geçmesinin ardından bazı AEK taraftarlarının sahaya girmesinden dolayı maç iptal edilmişti. Pereira’nın gol sonrası AEK taraftarlarına karşı yaptığı hareket büyük tepki toplamıştı.

Fanatik
5 ’’Bizde oynasa 3. olmazdık’’
’’Bizde oynasa 3. olmazdık’’

Sneijder’e bir övgü de Dick Advocaat’tan geldi. Hollanda Milli Takımı’nın başına geçen tecrübeli hoca, "F.Bahçe’yi çalıştırırken, Sneijder’in takımda oynamasını isterdim. O zaman ligi 3. değil daha üst sıralarda bitirirdik" dedi. Sneijder’in G.Saray’ın en iyi oyuncusu olduğunu belirten Dick, "Herkesin kıskanacağı bir kariyeri var" diye konuştu.

Fotomaç
6 Emenike kampa gidiyor
Emenike kampa gidiyor

Sow’un yeniden kiralanmasındaki soru işareti, Fernandao’nun da sakatlık süresinin belirsizliği yüzünden Emenike’ye yine gün doğdu. Beklenen teklifi bir türlü alamayan Nijeryalı oyuncu, sezon başı kapında takımla birlikte Topuk Yaylası’na gidecek. Aykut Kocaman’a kendini kanıtlamaya çalışacak.

Fotomaç
7 ’’F.Bahçe çok ciddi’’
’’F.Bahçe çok ciddi’’

Ukrayna basını, Fenerbahçe’nin Schalke’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan sol kanat Evgen Konoplyanka ile güçlü şekilde ilgilendiğini yazdı.

Schalke’de teknik direktör Markus Weinzierl’a hakaret ettiği için ipi çekilen Evgen Konoplyanka, Alman ekibiyle köprülere tamamen attı. Ayrılması kesin ve artık sadece hangi rotayı takip edeceği konuşuluyor. Fenerbahçe’nin de ilgilendiği Ukraynalı sol kanat oyuncusunun peşinde Slavia Prag da var.
8
TÜRKİYE’Yİ TERCİH EDER

Aslında Çek Ligi’nde Konoplyanka’nın maliyetini karşılaşacak bir kulüp yok. Ancak Slavia Prag, Çinli yatırımcı bulduğu için ilk defa pahalı transfer yapabilecek seviyeye geldi. Ukrayna basını Fenerbahçe’nin de güçlü bir şekilde Konoplyanka ile ilgilendiğini, oyuncunun Türkiye’ye gitmeyi Slavia’ya tercih edeceğini yazdı.

Fotomaç
9 Fener’e Emre için dişli rakip
Fener’e Emre için dişli rakip

Kanarya’ya Emre Mor’da çok güçlü bir rakip çıktı. Alman Sportbild Dergisi, Liverpool’un hocası Jürgen Klopp’un, eski takımı Dortmund’dan Emre’yi kiralamak istediğini yazdı. İki kulüp arasında pazarlıkların sürdüğü ve Liverpool’un Türk milli yıldız anlaşmaya mutlaka satın alma opsiyonu koymak istediği belirtiliyor.

Fotomaç
10 Hasan Ali’den Rogon’a imza!
Hasan Ali’den Rogon’a imza!

F.Bahçe’de başkan Aziz Yıldırım’ın resti sonrasında menajer Ahmet Bulut’la yollarını ayıran Hasan Ali, bir süredir çalıştığı Avusturyalı menajerden de ayrılıp Alman Rogon menajerlik firmasıyla anlaştı. Rogon, kontratı sona eren ancak henüz anlaşma sağlanamayan ay-yıldızlı sol bek için Bundesliga’da takım arıyor.

Fotomaç
11 İspanyollar ’Cop’ dedi
İspanyollar ’Cop’ dedi

Sarı-lacivertlilerle ilgili bir iddia da İspanyollardan geldi.

ElDemsmarque Betis gazetesi, Kanarya’nın Hırvat forvet oyurcusu Duje Cop için Sporting Gijon ile dirsek temasında olduğunu ileri sürdü. Haberin detayında Fenerbahçe’nin 27 yaşındaki oyuncuyu uygun bir fiyata bitirmek istediği aksi takdirde kiralama yoluna gideceği ifade edildi.

Fotomaç
12 Musa adım adım Fenerbahçe’ye!
Musa adım adım Fenerbahçe’ye!

Fenerbahçe’nin kiralamak için atağa geçtiği Leicester City’li Ahmed Musa konusunda İngiltere’den yeni iddialar ortaya atıldı.

Leicester yerel basını, 24 yaşındaki Nijeryalı forvetin, Türkiye’de oynamaya sıcak baktığı ve Fenerbahçe’nin teklifini kabul ettiği kaydedildi. Haberlerde oyuncunun da istemesi nedeniyle iki kulübün görüşmelere devam ettiği, bu transferin her an gerçekleşebileceği yazıldı. Ada ekibine sezon başında 19.5 milyon euro’ya transfer olan 1.70 boyundaki forvet 32 karşılaşmada 4 gol kaydetti.

Fotomaç
13 Volkan Şen’e talipler
Volkan Şen’e talipler

Süper Lig’in yeni takımı Sivasspor, F.Bahçe’de geleceği belirsizliğini koruyan Volkan Şen’e talip oldu. Başkan Mecnun Otyakmaz, "Volkan beğendiğimiz bir oyuncu. Durumuna göre hareket edeceğiz. Her iki kanada ve forvete oyuncu alacağız. Volkan Şen için günü gelince girişim yaparız" dedi.

Fotomaç
14 Aziz Yıldırım karne dağıttı
Aziz Yıldırım karne dağıttı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Koleji öğrencilerine karne verdi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre kolejde düzenlenen 2016-2017 eğitim öğretim yılı kapanış törenine, Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Fenerbahçe Asbaşkanı Önder Fırat, Kulüp Genel Koordinatörü Tamer Yelkovan, sarı-lacivertli eski futbolcu Cemil Turan ve veliler katıldı.

15

Başkan Yıldırım törende yaptığı konuşmada, öğrencilerin başarısı nedeniyle gurur duyduklarını belirterek, "Bu çok önemli bir tablodur. Sizlere müjdeli haber vermek istiyorum. Bu görevden sonra bir imza atacağım. Ataşehir’de kapalı salonun olduğu yerde inşaatlar yapılacak. Onun içinde de 1200 kişilik Fenerbahçe Koleji yer alacak." ifadelerini kullandı.

Törende, konuşmalar ve dans gösterilerinin ardından Yıldırım öğrencilere karne dağıttı.

AA
16 Van der Wiel sonunda davalık oldu!
Van der Wiel sonunda davalık oldu!

Van der Wiel’i dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan ve suçsuz olduğu anlaşılan menajer Ümit Akbulut’un avukatı, şok belgeleri ortaya çıkardı.

4 milyon 200 bin dolar ücret ödeyerek Akbulut’la iş yapan Wiel’in bu kez başı dertte! Fenerbahçe’de forma şansı bulamayan ve yeni sezonda da kadroda düşünülmeyen Hollandalı’nın Akbulut’la yaptığı whatsapp mesajları güne damga vurdu. Akbulut’un savcılığa başvurduğu ’hakaret, iftira, adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs’ davası bugün itibariyle açıldı.

Sarı-Lacivertliler’in oyuncusu, Fenerbahçe camiasına küfürler savururken, mesajlarında da bunu belgeledi. Ayrıca Hollandalı oyuncunun avukatları da bu olayın ardından Wiel’in avukatlığını bıraktıklarını açıklamıştı.

Fanatik
17 Fenerbahçe’de ayrılık! Kjaer gidiyor...
Fenerbahçe’de ayrılık! Kjaer gidiyor...

Uzun süredir tecrübeli stoperin peşinde olan Milan kulübü ile bonservis için 7.5 milyon Euro’dan kapı açan sarı-lacivertli yönetim anlaşmak üzere...

Fenerbahçe’nin Danimarkalı stoperi Simon Kjaer konusunda Milan’ın ısrarı sürüyor. Daha önce Kjaer’e talip olan ancak Fenerbahçe’ye, "Oyuncunun yıllık ücreti yüksek, 7.5 milyon Euro’luk bonserviste indirim yapın" mesajını ileten İtalyan kulübü, sarı-lacivertlilerden olumsuz yanıt almıştı. Milan’ın ikinci kez sarı-lacivertlilerin kapısını çaldığı ve bu kez iki kulüp arasında yapılan pazarlıklarda rakam farkının bir hayli azaldığı gelen haberler arasında.
18

KIZ ARKADAŞI ÇOK İSTİYOR

Öte yandan Kjaer’e bu yaz dünya evine gireceği Eline Gollert’den de transfer için büyük baskı var. Kjaer ile Roma’da bu yaz evlenecek olan Gollert’in Milano’da yaşamak istediği ve bu nedenle transferin gerçekleşmesi için müstakbel eşine büyük baskı yaptığı kaydedildi. Fransız ekibi Lille’den 2015-2016 sezonu başında transfer edilen tecrübeli oyuncunun Fenerbahçe ile Haziran 2019’a kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sabah
19 İleri bir noktadayız
İleri bir noktadayız

Fransız basınına kısa bir açıklama yapan Faslı sağ kanat oyuncusu, "Fenerbahçe’ye transferimde ileri bir noktaya geldik" deyip müjdeyi verdi. "İş bitti" yorumları yapıldı.

Nabil Dirar, son dakikada bir pürüz çıkmazsa önümüzdeki sezon çubuklu formayı giyecek. Fenerbahçeli yöneticiler Ali Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve Önder Fırat, Fransa’da görüştükleri Monacolu yöneticilerle el sıkışırken, oyuncu ile de her konuda anlaşmaya vararak İstanbul’a döndü.

Sport365, Nabil Dirar’ın Fenerbahçeli olacağını duyururken, 31 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun 3 yıllık sözleşmeye imza atacağını duyurmuştu.
20

Dün de Dirar, kendisi itiraf etti. İlk kez Fenerbahçe hakkında konuşan yıldız futbolcu, Fransız basınına yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe’ye transferimde ileri bir noktaya geldik" ifadelerini kullandı.

Borsarama Dergisi, "Dirar ağzından kaçırdı, demek ki transfer bitme noktasına gelmiş" diye yazarken, imzaların atılmasının an meselesi olduğunu duyurdu.

Monaco’nun Dirar’ı bonservis bedeli talep etmeden Fenerbahçe’ye vereceği ileri sürülmüştü ancak bu bilgi gerçek dışı çıktı. Pazarlıkları 4 milyon euro’dan açan Fransız ekibinin, rakamı makul bir seviyeye çektiği öğrenildi. Dirar’ın transferi Lens’ten vazgeçildiği anlamına geliyor.

Fotomaç

Futbolarena anasayfasından devam...