Tolgay Arslan'dan Beşiktaş itirafı! "Bu akşam sahada"

Süper Lig'de Beşiktaş ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Tolgay Arslan'dan kritik mücadeleyle ilgili açıklama geldi.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Vodafone Park'ta bu akşam saat 21.00'de oynanacak maçla ilgili Fenerbahçeli Tolgay Arslan açıklamalarda bulundu. Eski takımına karşı maça çıkacak olan Tolgay Arslan, "Fenerbahçe için en iyisini yapmaya çalışacağım" dedi.

Fenerbahçe Haberleri: Tolgay Arslan'dan Beşiktaş açıklaması


Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye transfer olan Tolgay Arslan, bu akşam sarı lacivertli formayla Vodafone Park'a çıkacak. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Tolgay Arslan, Vodafone Arena'da galibiyet için mücadele edeceğini vurgulayarak, “Fenerbahçe ile yeni sayfa açtım. Beşiktaş derbisiyle de artık tamamen yeni döneme başlayacağız. Tek düşüncem galibiyet" dediği öğrenildi. Transferinin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen eski takımına konuk olacak olması durumunun tesadüfünen inan yıldız ismin, “Ben işimi yapacağım. Çok özel bir maç. Fenerbahçe için oynayacağım. Elimden gelen her şeyi yapacağım" ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Beşiktaş - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta?


Beşiktaş ile Fenerbahçe bu akşam Vodafone Park Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta karşılaşmasında oynanacak bu dev derbi BeIN Sports 1 HD ekranlarından canlı yayınlanacak. Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi saat 21:00'da başlayacak.

BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE DERBİSİNİ KİM KAZANIR?


Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri