Tiago Çukur 4 yıllığına Fenerbahçe'de!
Tiago Çukur, Fenerbahçe'de. Sarı lacivertlilre 4 yıllık sözleşme imzaladı.
FutbolArena - Fenerbahçe, Tiago Çukur ile 4 yıllık sözleşme imzaladı ve resmi internet sitesinden açıkladı.
FENERBAHÇE'NİN AÇIKLAMASI
Fenerbahçemiz, 19 yaşındaki genç forvet Tiago Çukur ile anlaşmaya vardı. Milli oyuncuyla 4 yıllık sözleşme imzalandı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen imzada Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki de hazır bulundu. Tiago Çukur'a ‘Ailemize hoş geldin' diyor;Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz.
TİAGOÇUKUR'UN AÇIKLAMALARI
Benim ve ailem için muhteşem bir his. Hayatım boyunca Fenerbahçe taraftarıydım. Bir rüya gerçekleşti benim için. Başlamak için sabırsızlanıyorum."
Fenerbahçe'nin 2 yıllık sözleşme imzaladığı Joshua King ise şu ifadeleri kullandı: : Muazzam bir his yaşıyorum. Bazen insanın kaderinde varsa bazı şeyler oluyor. 8 yaşından beri en iyi iki arkadaşım Türk ve koyu Fenerbahçeli. Hatta biri çocuğuma Fenerbahçe forması hediye etti. İnşallah bu formayı bir gün sen de giyersin dedi. O gün geldi. Fenerbahçe ile iyi hissediyorum kendimi. İnşallah hedeflerimize ulaşıp birden fazla kupa kazanacağız."
Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!