Tahir Karapınar'dan flaş sözler: "Oyuncular farkına varmalı"

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Tahir Karapınar ve Luiz Gustavo maç sonunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Trabzonspor'a 3-1 mağlup olarak kupaya veda etti. Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Tahir Karapınar ve takımın tecrübeli futbolcusu Luiz Gustavo açıklamalarda bulundu.

TAHİR KARAPINAR'IN AÇIKLAMALARI

Bu sezonun kaybedilmemesi açısından önemli maçtı. Ancak yine basit gol yedik. Çalışmamıza rağmen bu golü yedik. Ondan sonra toparlamak için çok mücadele ettik. Bizim yediğimiz goller bu üst seviyedeki takımlara yakışmıyor. Artık önümüzdeki sezona hazırlanmamız lazım.

"DENİZ TÜRÜÇ'ÜN OYUNDAN ÇIKARKEN VERDİĞİ TEPKİ"

Deniz Türüç takım arkadaşlarından özür diledi. Biz orada planlama yaptık. Bir şey düşündük. Deniz iyi oynuyordu tabi. Ancak soyunma odasında hallettik. Deniz sonuçta kendisini bilen bir oyuncu. Bu maçı kazanma hırsıyla böyle bir şey oldu. Hoşgörüyoruz, sıkıntı yok.

"FENERBAHÇE'NİN SENEYE BÜYÜK YAPILANMAYA İHTİYACI VAR"

Fenerbahçe'nin hoca ve oyuncular dahil seneye çok büyük bir yapılanmaya ihtiyacı var. Ne kadar büyük bir camiada oynadıklarının farkına varan oyuncular olmalı. Hata olabilir tabi. Bizim için lig devam ediyor.

LUIZ GUSTAVO: "SAHA İÇERİSİNDE BÜTÜN SEZON YANLIŞ KARARLAR VERDİK"

Bir söylemek zor. Çok erken gol yedik. Organize ve kaliteli bir rakibe karşı oynadık. Bugün en iyi oyunumuzu oynamadık. Neyin eksik olduğunu söylemek zor. Bütün sezon boyunca saha içinde yanlış kararların sıkıntısını çektik. Bugün kendi açımdan bugün basit hatalar yaptım. Takımın en tecrübelilerinden biri olarak ben sorumluluğumu alıyorum.

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri