Süper Lig'in lideri Fenerbahçe istatistiklerde de zirvede

Fenerbahçe, Süper Lig 2. haftasını da lider tamamlarken, istatistiklerde de rakiplerinin önüne geçmeyi başardı. 

FutbolArena Detay - Süper Lig'de ilk 2 haftayı lider tamamlayan Fenerbahçe, istatistiklerde de zirvede yer alıyor. Gazişehir Gaziantep'i 5-0, Medipol Başakşehir'i ise 2-1 mağlup eden sarı lacivertliler saha içi performansta da zirveyi rakiplerine bırakmadı.

Süper Lig Cemil Usta sezonunda ilk 2 hafta itibariyle maçlarda topa sahip olma konusunda %60 ile en iyi ortalamayı yakalayan Fenerbahçe, ofansif anlamda da geçmiş sezona nazaran tam anlamıyla evrim geçirmiş durumda.

Süper Lig'de ilk 2 hafta itibariyle maç başına 6 isabetli şut ortalaması yakalayan Fenerbahçe, geçen sezon bambaşka bir kadroyla bu rakamın yarısına dahi ulaşamamıştı. Sarı lacivertliler Alanyaspor'dan sonra ilk 2 hafta maç başına en çok isabetli şut atan takım konumunda.

ERSUN YANAL'DAN MESAJ: "BİRLİK ÖNEMLİ"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Medipol Başakşehir maçının ardından oynanan oyunu beğenmediğini söylemesine rağmen, kazanırken ve kaybederken birlikte olmaları gerektiğini, bu sezon bunu yakalamak için çalıştıklarını ve şu ana kadar bu konudaki başarının kendisini memnun ettiğini söyledi.

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri