Fenerbahçe'nin yedek kulübesinden müthiş katkı!

FutbolArena - Fenerbahçe’de şampiyonluk mücadelesi devam ederken yedek kulübesiyle ilgili çarpıcı rakamlar ortaya çıktı.

1
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesine devam ederken Bursaspor karşısında şansını devam ettirmek istiyor
2
Fenerbahçe bu sezon oynadığı maçlarda yedek kulübesinden en çok katkı alan takımlardan biri oldu
3
Fenerbahçe’de bu sezon özellikleMathieu Valbuena’nın sonradan oyuna girip gol atıp asist yapması dikkat çekerken Sarı-Lacivertliler bu alanda ligin en iyi 2. takımı oldu.
4
Opta bilgisine göre, Fenerbahçe bu sezon ligde Beşiktaş’ınardından yedekten giren oyuncularından en fazla gol katkısı alan ikinci takım oldu. Beşiktaş bu alanda 15 gol bulurken Fenerbahçe de 13 gol buldu.
5
Fenerbahçe’de bu 13 golün dağılımı 9 gol ve 4 asist olarak ortaya çıktı.Hafta sonu Fenerbahçe’nin konuğu olacak olan Bursaspor ise bu alanda Antalyaspor ile birlikte ligin en kötü iki takımından biri. Yeşil-Beyazlı ekip bu alanda sadece 4 gol bulabildi.
6 VALBUENA BAŞI ÇEKİYOR
VALBUENA BAŞI ÇEKİYOR
31 maçın 26’sında forma giyen Mathieu Valbuena, 16 gole doğrudan katkı yaptı.26 maçta 1444 dakika sahada kalan yıldız oyuncu, yaptığı 9 asistle bu alanda takımının en iyisi olmayı başardı.
7
Tecrübeli oyuncu, oyuna sonradan girdiği maçlarda 4 gol attı, arkadaşlarına da 3 gol pası verdi
8
Roberto Soldado ise sonradan oyuna girdiği maçlarda takıma 3 gollük katkı verdi.

Futbolarena anasayfasından devam...