Fenerbahçeli futbolcuların transfer sevinci! "Rahatsızlık vericiydi"

  FutbolArena - Fenerbahçeli futbolcular, Antalya kampında bol bol sohbet etme imkanı buldular.  

1
Dost meclislerinin ana konusu teknik direktör Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda İstanbul’da bırakılan Robin van Persie’ydi.
2
Kendi aralarında yaptıkları muhabbetlerde Hollandalı’yı masaya yatıran sarı-lacivertli oyuncular, RvP’nin takımdan ayrılmasının hem oyuncu hem de kendileri için isabetli bir karar olacağına dikkat çektiler.
3
FEYENOORD’A imzası an meselesi olan Hollandalı’nın F.Bahçe’ye geldiğinden beri bireysel hareket ettiğine dikkat çekti futbolcular. Onların gözünde Hollandalı istediği zaman idmana çıktı, keyfi olmadığında ’sakatlığı’ bahane etti.
4
Takım fotoğraflarına bile zorla girmesi herkesi rahatsız etmişti. Öyle ki kamp dışında yapılan yemek organizasyonlarında herkes kareye girebilmek için savaş verirken o ise manzara karelerini paylaşmayı tercih etti.
5

TAKIMI sahiplenmemesi, genç oyunculara ağabeylik yapmaması, en ihtiyaç duyulan anlarda taşın altına elini koymaması, sorumluluk almaktan sürekli olarak kaçması Hollandalı’nın istenmeyen adam ilan edilmesine neden oldu F.Bahçeli futbolcuların gözünde.

6

YILDIZLAR, sohbet toplantısında birkaç güne İstanbul’dan ayrılacak arkadaşlarıyla ilgili şu ifadeleri kullandılar: "Mutsuz olduğu her halinden belliydi. Özellikle son 2-3 aydır yaptığı hareketler rahatsızlık vericiydi. Gidecek olması hem onun hem bizim için iyi oldu. Ülkesine dönerse kendine gelecektir."

Vatan

Futbolarena anasayfasından devam...