Süper Lig'de son 5 haftada hangi takım, kaç puan toplar? (Galatasaray, Beşiktaş, Başakşehir, Fenerbahçe)

Süper Lig'de son 5 haftaya girilirken zirvedeki takımların ligin ilk yarısındaki son 5 maçta topladıkları puanları inceledik.

FutbolArena Detay - Spor Toto Süper Lig'de 29. hafta maçları tamamlanırken zirvede şampiyonluk yarışı kızıştı. Galatasaray'ın Medipol Başakşehir'i mağlup etmesinin ardından yeniden liderliğe oturmasıyla şampiyonluk yarışında 4 takımın iddiası da devam etti. Zirvedeki 4 takımın, son 5 haftada karşılaşacakları rakiplerden ilk yarıda aldıkları puanları incelediğimizde Fenerbahçe'nin başarısı öne çıkıyor.

SON 5 HAFTA MAÇLARINDA İLK YARIDA EN ÇOK PUAN TOPLAYAN TAKIM FENERBAHÇE

Süper Lig'de lider durumda bulunan Galatasaray ligin son 5 haftasında sırasıyla Alanyaspor, Beşiktaş, Akhisarspor, Yeni Malatyaspor ve Göztepe ile karşılaşacak. Sarı kırmızılılar bu rakiplerle ilk yarıda oynadığı maçlarda 9 puan topladı.

Ligin ikinci sırasındaki Beşiktaş, son 5 haftada karşılaşacağı rakiplerden ilk yarıda 8 puan toplayarak bu alanda en az puanı toplayan takım oldu. Başakşehir ise 5 rakibinden 10 puan almıştı.

Fenerbahçe ise son 5 haftaki rakiplerinden ilk yarıda toplam 13 puan alarak en iyi performansı sergileyen ekip oldu.

AYNI PERFORMANS TEKRARLANIRSA KİM ŞAMPİYON OLUR?

Söz konusu maçlar arasında son 5 haftada takımlar ilk yarıda aldıkları puanları toplaması halinde 70 puanla Fenerbahçe şampiyon olacak. Galatasaray ve Başakşehir 69 puanda kalırken, Beşiktaş ise 67 puanda kalacak.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri