Spor Yazarı Oku: Gürcan Bilgiç: "Umut hep cebimizde kalacak

A Milli Futbol Takımımız, İsveç'i 2-0'dan gelip 3-2 mağlup ederken Gürcan Bilgiç, karşılaşmayı değerlendirdi. Spor Yazarlarının yazıları FutbolArena'da 

FutbolArena - A Milli Futbol Takımımız, Uluslar Ligi'nde İsveç'i deplasmanda 3-2 yenerken önemli bir galibiyet ve iyi bir futbol ortaya koydu. Gürcan Bilgiç, A Milli Futbol Takımımızın ortaya koyduğu futbolu değerlendirdi.

A Milli Futbol Takımının umut verici bir performans ortaya koyduğunu ortaya koyan Gürcan Bilgiç, oyuncuların performanslarını mercek altına aldı.

Spor Yazarı Oku: Gürcan Bilgiç'in bugünkü yazısı (11 Eylül Salı)


İlk kez bir araya gelmeye başlayan bu çocukların hiç kırılmadan, topu sürekli yerde tutarak paslaşmaları veya yardımlaşmadan vazgeçmeden sahada kalmaları beni umutlandırdı.

Tüm maçı sahiplenerek oynamaları, hata yapmalarına rağmen koşmaktan vazgeçmemeleri daha da önemliydi. Kulüp havasında bir milli takım için güzel işaretler bunlar.

Okay – Topal ikilisinin orta sahayı tutmalarına, Oğuzhan'ın öne paslarıyla etkili oyun yorumu gelmeliydi.

Hakan ve Cengiz'in içeri kat eden akıllı bindirmeleri veya Cenk'in koşuları bu paslara yanıt alamadı. Oğuzhan ya geç kaldı, ofsayt geldi sonrasında, ya da rakibe takılıp kaldı.

Dikkat ederseniz oyun karakteri veya düzen değil eleştirdiklerimiz. Performanslar üstünden konuşuyoruz. O nedenle umut hep cebimizde kalacak..

A Milli Futbol Takımı Haberleri FutbolArena'da

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri