Soldado takımda kalacak mı? Fenerbahçe'nin planı

Fenerbahçe'de sözleşmesi bitmek üzere olan Roberto Soldado'nun takımda kalmasına karar verildi. İspanyol yıldızın bu karara sıcak baktığı öğrenildi.

FutbolArena - Fenerbahçe, Roberto Soldado ile yola devam etmeyi planlıyor. Sözleşmesi bitmek üzere olan Roberto Soldado'nun kalan maç sayısı nedeniyle opsiyon maddesinin devreye girme ihtimali bulunmuyor. Fenerbahçe'deki golcü sorunu nedeniyle Soldado'nun takımda kalması yönünde görüş birliğine varıldı.


Soldado Fenerbahçe'den ayrılacak mı?


Slimani ve Frey ile yolları ayırmaya karar veren Fenerbahçe, yaz döneminde yeni bir golcü transfer edecek. Eğer Soldado da sözleşmesinin sona ermesinin ardından kulüpten ayrılırsa Fenerbahçe yeni sezon öncesi 3 golcüye ihtiyaç duyacak.

"SOLDADO GİBİSİNİ BULAMAYIZ"

Fenerbahçe teknik heyeti yapılan değerlendirmeler sonrası Soldado gibi bir golcünün bulunma ihtimalinin zor olduğuna kanaat getirdi. Öte yandan Soldado'nun Fenerbahçe'de kalmaya sıcak baktığı öğrenilirken, Ersun Yanal'ın raporunun da olumlu yönde olduğu bildirildi.

Soldado Fenerbahçe'de kaç gol attı?


33 yaşındaki Roberto Soldado bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 19 maçta 5 gol ve 4 asist kaydetti. 2017 yılında Villarreal'den 5 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer edilen İspanyol yıldız, sözleşmesinin son 3 ayına girdi. Roberto Soldado kariyeri boyunca Real Madrid, Osasuna, Getafe, Valencia, Tottenham ve Villarreal formaları giymişti.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri