Skrtel'den menajerine transfer kararı! "Sakın"

Fenerbahçe'den ayrılması beklenen Martin Skrtel'in menajerine transfer talimatı verdiği belirtildi.

FutbolArena - Fenerbahçe'de gelecek sezonun transfer planlaması yapılrken bir yandan da takımdan ayrılacak futbolcularla ilgili gelişmeler yaşanıyor. Sarı lacivertlilerde sözleşmesi sona erecek olan Martin Skrtel'in de takımdan ayrılacağı iddia edilmişti. Slovak futbolcunun uzun süreli sözleşme isteğini kabul etmeyen yönetim, tecrübeli savunmacıyla yolları ayırmaya karar verdi. Skrtel'in ise transfer gelişmeleri hakkında menajerine talimat verdiği kaydedildi.

Fenerbahçe Transfer: Skrtel, Fenerbahçe'den ayrılacak mı?


İtalyan takımları ile görüşme yaptığı iddia edilen Skrtel'in menajerine sezon sonuna kadar transfer konusunu açmamasını söyledi. Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesinde takımı dışında hiçbir şey düşünmek istemediğini belirten Slovak oyuncu, menajerine gelen teklifleri kendisine iletmemesini söyledi.

Martin Skrtel, menajeri Ksonto'ya, "Galatasaray derbisi haricinde bir şey düşünmek istemiyorum. Kalan her maçımız önem taşıyor. Sezon bitene kadar bana transfer tekliflerini sakın iletme." dediği iddia edildi.

Martin Skrtel, Fenerbahçe kariyeri - Martin Skrtelkaç yaşında?


3 sezondur Fenerbahçe'de mücadele eden Martin Skrtel, ortaya koyduğu başarılı performanslar ile savunmanın bel kemiği oldu. Ersun Yanal döneminde de formasını kaptırmayan Slovak yıldız, bu sezon çıktığı 35 maçta 1 gol kaydetti. 34 yaşındaki Martin Skrtel geçtiğimiz ay Slovakya Milli Takımı'nı bıraktığını açıklamıştı. Skrtel'in Fenerbahçe ile yalnızca 3 aylık sözleşmesi kaldı.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri