Aykut Kocaman'dan dikkat çeken Van Persie sözleri

FutbolArena - Fenerbahçe’nin önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağı Aykut Kocaman, Fenerbahçe ile önümüzdeki hafta içerisinde durumun netleşeceğini ve bir problem olacağını düşünmediğini söylerken, yönetimle birkaç gündür transfer konusunda fikir alışverişi yaptıklarını da açıkladı. 

1
Fenerbahçe’deki sorunları tespit eden Aykut Kocaman, Van Persie hakkında da önemli açıklamalarda bulunurken, Arda Turan’ın Makedonya dönüşü uçakta Bilal Meşe’ye saldırmasıyla ilgili olarak konuştu.
2 AYKUT KOCAMAN’DAN VAN PERSİE AÇIKLAMASI
AYKUT KOCAMAN’DAN VAN PERSİE AÇIKLAMASI
"Sıradan bir futbolsever için de dahi 4-5 yıl öncesine döndüğümüz zaman dünyadaki en önemli 5-6 tane merkez forvetten biri Van Persie. Hepimizin gıpta ettiği, sportif anlamda gözümüzün olduğu oyunculardan biri. Şu anda Fenerbahçe’nin ve Türk futbolunun içindeki oyunculardan biri. "
3
"Dolayısıyla böyle bir futbolcu için olumsuz bir şey söylemek doğru olmaz. Basit bir durum var ortada. Fenerbahçe nasıl bireysel anlamda kaliteli bir kadroya sahipse, Van Persie için de geçerli. Çünkü Van Persie’nin de bireysel kalitesi ortada ama verimliliği tartışılabilir tabi."
4
"Hayatın en değişmez yönü, değişimler dönüşümlerdir. Fenerbahçe’den ayrıldığım süre içerisinden uzun yıllar geçti ve futbolda çok şey değişti. Ancak değişmeyen bir şey var. Bu oyun grubun beraber yaptığı zaman, beraber ürettiği zaman çok daha kuvvetli başarılar elde edebildiği oyundur. Tabi ki teknik ve fiziki kalite de önemli ama en önemli kalite gerçek anlamda beraber isteyen futbolcu grubundan oluşmaktır.
5 ARDA TURAN’IN YAPTIĞI AFFEDİLEBİLİR DEĞİL
ARDA TURAN’IN YAPTIĞI AFFEDİLEBİLİR DEĞİL
"Her türlü tepki ve eleştiriye karşı çıkma doğal. Eleştirme nasıl doğalsa, karşı çıkmak da doğaldır. Ancak şiddete varan davranış şekli kim olursa olsun, ülkemizi başarılarla gururlandıran Arda da olsa kabul edilebilir bir davranış değil."
6
"Hayata bu kadar olgun bakan bir oyuncunun böyle bir davranışta bulunması affedilecek bir durum değil. O da özeleştirisini yapacaktır. Yapmalıdır da. Çünkü arkadan gelecekler için örnek teşkil edecek bir isim Arda."
7 VALBUENA TRANSFERİ AÇIKLAMASI
VALBUENA TRANSFERİ AÇIKLAMASI
"Tabi ki birkaç gündür fikir alışverişleri yapıyoruz birkaç gündür. Valbuena ve Kjaer benim ilk dönemimde istediğim oyunculardı, doğru. Ancak şu an itibariyle kişilerden ve özel durumlardan ziyade, oyuna bakışla ilgili durumlardan bir şey söyleyebilirim. Kulüp ve takım adına bir şey söyleme hakkına sahip görmüyorum şu anda kendimi. Öyle bir yetkim yok şu anda çünkü."

Futbolarena anasayfasından devam...