Sinan Yılmaz ile Uğur Karakullukçu'den Fenerbahçe gündemi

Fenerbahçe'nin transfer gündemini Uğur Karakullukçu ile Sinan Yılmaz, FutbolArena'da değerlendirdi. Fenerbahçe transferde kimleri istiyor? Detaylar haberimizde.

FutbolArena - Önümüzdeki Maçlar'ın 21. programında Sinan Yılmaz'ın konuğu Uğur Karakullukçu oldu. Fenerbahçe'nin masaya yatırıldığı programda muhtemel transferler ve kadro yapılanması değerlendirildi.

Uğur Karakullukçu, "Fenerbahçe yorumlaması en zor takım. Ben Rusya ligini pek izleyen biri değilim ama Zenit - Fenerbahçe maçlarında Zenit'i daha iyi tanıyordum. Bu da Fenerbahçe'nin yapılanmasını anlatan örneklerden biri" dedi.

Sinan Yılmaz, "Geçen sene transfere Berke ve Barış transferleriyle başlamışlardı. Bu sene de Murat ile başlıyorlar. Transfere genç oyuncularla başlanıyor ama temel sağlam atılmayınca bu temel de gençlerin üzerine yıkılabiliyor" dedi.


Uğur Karakullukçu'nun Murat Sağlam yorumu


Uğur Karakullukçu, Fenerbahçe'nin ilk transferi olan Murat'ı fazla izlemediğini söylerken, "Yine de böyle transferler bir riski olan transferler değil ve bu gibi denemelerin yapılmasını mantıklı buluyorum" dedi.

Simon Kjaer'in geri dönme ihtimali hakkında da konuşan Karakullukçu, "Maliyeti çok yüksek ve Fenerbahçe'ye döneceğini şu anda pek düşünmüyorum" dedi.


Uğur Karakullukçu'nun Kolarov yorumu


Uğur Karakullukçu, "Kolarov gelirse bence stoper oynayacak" derken Sinan Yılmaz da "Hakan Balta da öyle olmuştu. Yıllarca sol bek oynadı yaşı geçince sol stoper oldu. Tosic de Beşiktaş'a yedek sol bek geldi. Stopere geçince daha iyi oldu. As oyuncu statüsüne yükseldi. Belki Kolarov için de stopere geçmek daha hayırlı olur" ifadelerini kullandı.


Fenerbahçe Haber: Fejsa, Fenerbahçe'de başarılı olur mu?


Fejsa'dan şüphelerim var diyen Karakullukçu, "Mehmet Topal'dan şüphem yok, Fenerbahçe'de oynanaması gerekiyor o kesin, Mehmet Topal Galatasaray'da olsa çoktan gönderilmişti. Fenerbahçe'de oyuncular çok güçlü" dedi.

Tolgay benim için hayal kırıklığı yaratan isimlerden biri diyen Karakullukçu, "Alternatif olarak iyi bir oyuncu olabileceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Max Kruse hakkında da programda konuşulurken Sinan Yılmaz, "Max Kruse son dönemde Alman Milli Takımından iki kez çıkarıldı. 2014 Dünya Kupası'nda poker oynadığı için 2016'da da çılgın bir doğum günü kutlaması yaptığı için çıkarılmış. Buna rağmen senelerdir Bundesliga'da 10 gol, 10 asist civarında bir gol katkısı var ve Fenerbahçe'de de Alex'ten beri o pozisyonda bu kadar istikrarlı skor katkısı veren bir oyuncu yok" şeklinde konuştu.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri