Sergen Yalçın: 'Fenerbahçe'yi daha rahat yenebilirdik'

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe maçının ardından konuştu. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 29. haftasında Aytemiz Alanyaspor sahasında Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etti. Maçın ardından Sergen Yalçın açıklamalarda bulundu.

"RAHAT BİR ŞEKİLDE OYUNA BAŞLADIK"

Başkanımızın doğum günüydü. Tüm Alanyaspor camiası olarak başkanımıza hediye ediyoruz bu galibiyeti. Oyunun provasıyla ilgili çok net antrenmanlar yaptık. Fenerbahçe'yi oyuna başlatmayacaktık. Bunu başardık. Uzun top oynatmak zorunda kaldık. Çünkü önde top tutabilecek oyuncuları yok. Bütün uzun topları rahat bir şekilde biz aldık. Rahat bir şekilde oyuna başladık.

"AGRESİF VE TEMASLI OYUN"

Agresif ve temaslı oyuna çalışmıştık. Mutlaka temasla oynamak zorundaydık. Özellikle içeride iyi performans sergiliyoruz. Güzel bir oyun oldu.

"FENERBAHÇE'Yİ DAHA RAHAT YENEBİLİRDİK"

Daha da rahat kazanabilirdik. Fenerbahçe kalecisi Harun çok şanslıydı. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. İnanılmaz özveriyle oynadılar. Müthiş bir maç oynadılar.

AVRUPA SORUSUNA YANIT

Yalçın, Avrupa hedefiyle ilgili soruya, kalan beş haftadaki maçların çok zor olacağına işaret ederek şu yanıtı verdi:

"Ligi en iyi yerde bitirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Gereken mücadeleyi göstereceğiz. Beşinci mi oluruz onuncu mu oluruz onu bilemeyiz. Kalan beş haftada iyi bir performans sergilersek neden olmasın? Hep beraber göreceğiz. İddialı konuşmayı sevmiyorum. Çünkü, alabileceğimizin maksimumunu almaya çalışıyoruz. Kolay değil. Şu anda iyi bir grafik üzerinde gidiyoruz. Göreve başladığımız günden itibaren çok fazla düşüşü yaşamadık. Çok fazla çıkış da yaşamadık. Çok arzu edilen bir şekilde devam ediyoruz. İnşallah sonunu hayırlı bir şekilde görürüz."

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri