Serdar Aziz'in Fenerbahçe'ye gitme ihtimali var! Menajeri canlı yayında açıkladı

Haluk Canatar, Serdar Aziz'in Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili konuştu ve sarı lacivertli kulüple görüştüğünü, Serdar'ın Fenerbahçe'ye gitme ihtimali olduğunu belirtti. 

FutbolArena - Serdar Aziz'in menajeri Haluk Canatar, tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

"GALATASARAY'DAN İZİN ALDIK"

Türkiye içi görüşmeler için Galatasaray yönetiminden izin istedim. İzin verdiler. 'Tamam, Türkiye içinde çalışabilirsin' dediler. Ve Türkiye içi görüşmelere başladım. Bu zaten ortada olan bir durum."


Fenerbahçe Transfer Haberleri: Serdar Aziz Fenerbahçe'ye mi gidiyor?


Haluk Canatar, "Galatasaray'dan transfer görüşmeleri için izin aldıktan sonra Fenerbahçe ile görüştüm. Galatasaray yönetimini kızdıracak hiçbir işlem yapmadık. Semih Özsoy ile Abdurrahim Albayrak'ı telefonda görüştürdüm. Zaten Fenerbahçe ile yaptığım görüşmede de Galatasaray'dan izin aldığımı söyledim." ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE'YE GİTME İHTİMALİ VAR"

Haluk Canatar canlı yayında Abdülkerim Durmaz'ın, "Serdar Aziz'in Fenerbahçe'ye gitme ihtimali var mı" yönündeki sorusuna "Evet var. Ayrıca Ersun Yanal ile Serdar Aziz de telefonda görüştüler." dedi.

"SERDAR AZİZ HUKUKSAL YOLLARA BAŞVURMADI"

Haluk Canatar, "Alacaklar, borçlar... Bütün kulüplerde var. Bu bize yakışmaz. Öylesiyle böylesiyle dev gibi bir camia. Bugüne kadar alacaklarla ilgili Serdar hukuksal yola asla başvurmadı." dedi.

Transfer Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri