Şener Özbayraklı evli mi? Gizem Özdilli kaç yaşında? (Şener Özbayraklı Gizem Özdilli kimdir?)

Şener Özbayraklı kimdir, kaç yaşında? Şener Özbayraklı evli mi? Şener Özbayraklı Gizem Özdilli arasında ne oldu? Şener Özbayraklı Gizem Özdilli ile sevgili mi? Şener Özbayraklı Instagram üzerinden Gizem Özdilli'ye ne yazdı? Gizem Özdilli kaç yaşında, kimdir? Gizem Özdilli evli mi? Detaylar haberimizde.

Şener Özbayraklı kimdir, kaç yaşında? Şener Özbayraklı evli mi? Şener Özbayraklı ile Gizem Özdilli mesajlaşmasında neler yaşandı? Gizem Özdilli Şener Özbayraklı'nın attığı mesajı neden paylaştı? Şener Özbayraklı Instagram hesabından manken Gizem Özdilli'ye mesaj atınca gündem yarattı. Peki Gizem Özdilli evli mi? Gizem Özdilli'nin sevgilisi var mı? Şener Özbayraklı ile Gizem Özdilli arasında yaşananlar haberimizde.

Şener Özbayraklı evli mi? (Şener Özbayraklı Gizem Özdilli mesajlaşması)


Şener Özbayraklı, 23 Ocak 1990 Artvin doğumludur. Şener Özbayraklı, biyoloji öğretmeni bir baba ve ev hanımı bir annenin çocuğudur. Şener Özbayraklı 13 yaşında Borçka Gençlerbirliği'nde futbol yaşantısına başladı. Şener Özbayraklı ardından sırasıyla Keçiörengücü, Bugsaşspor, Bursaspor ve Fenerbahçe formaları giydi. Şener Özbayraklı eğitim hayatında BESYO öğretmenliği için kayıt yaptırsa da devam ettiremedi. Şener Özbayraklı evli değildir.

ŞENER ÖBAYRAKLI'NIN GİZEM ÖZDİLLİ'YE ATTIĞI MESAJ İÇİN TIKLA >>


Gizem Özdilli kimdir, kaç yaşında? Gizem Özdilli nereli?


Gizem Özdilli, 13 Ağustos 1972 Ankara doğumludur. Gizem Özdilli'nin Ayşe adında bir de kız kardeşi vardır. Eğitim hayatını tamamladıktan sonra şarkıcılık yapmayan başlayan Gizem Özdilli, ardından mankenlik sektörüne giriş yaptı. Şarkıcılık ve mankenliğin yanında oyunculuk da yapan Gizem Özdilli'nin bir dönem Eski Beşiktaş Başkanı Serdar Bilgili ile ilişkisi de olmuştu. Gizem Özdilli, 15 Ağustos 2011'de Ufuk Ataç ile imam nikahıyla evlenmiş ancak resmi nikah için geşinin gün vermemesi üzerine ertesi gün ayrılmıştı.

GİZEM ÖZDİLLİ INSTAGRAM İÇİN TIKLA >>

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri