Selim Soydan: 'Fenerbahçe sevgimi kalbimden kimse sökemez'

TFF yöneticisi Selim Soydan, "Ben bu göreve adım attığımda ceketimi çıkardım ama Fenerbahçe sevgimi kalbimden kimse sökemez." diye konuştu.

FutbolArena - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) A Milli Takım Sorumlusu Selim Soydan, Fenerbahçe - Antalyaspor maçında çok konuşulan penaltı tepkisi nedeniyle bir kez daha açıklamalarda bulundu. Selim Soydan, "Fenerbahçe sevgimi kalbimden kimse sökemez" dedi.

Selim Soydan'dan Fenerbahçe açıklaması


A Spor'a konuşan TFF yöneticisi Selim Soydan: "Ben bu göreve adım attığımda ceketimi çıkardım ama Fenerbahçe sevgimi kalbimden kimse sökemez. Her kulübe eşit mesafedeyim. Evet hatalıydım, yapmamam gereken bir tepkiydi. En son söz hakemlerin, onlara da saygılı olmamız lazım." dedi.

Emre Belözoğlu'nun iğneyle oynayacağının hatırlatılması üzerine övgülerde bulunan Selim Soydan, "Çok ahlaklı ve profesyonel bir oyuncu aynı zamanda iyi bir Fenerbahçeli" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kaç yıl sonra ilk 4'te yok?


Süper Lig'de geride kalan 7 haftalık süreçte Fenerbahçe 3 galibiyet ve 2'şer beraberlik ile mağlubiyet aldı. Galatasaray ise 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgiyle 10. sırada kendine yer buldu. Beşiktaş ise 2 galibiyet ve beraberlikle 8 puan toplayarak 12. sırada bulunuyor. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray son olarak 39 yıl önce ilk 7 haftanın sonunda ilk 4 sıranın dışında kalmıştı.

1979-80 sezonunda Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray 7. haftanın sonunda ilk 4 sıranın dışında kalmışlardı. O dönem Beşiktaş topladığı 7 puanla 8. sırada, Fenerbahçe ise 9. sırada yer almıştı. Galatasaray ise sadece 5 puan toplayarak haftayı 16. sırada tamamlamıştı. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilk 3'ün dışında kaldığı söz konusu sezonda Trabzonspor, Gaziantepspor, Bursaspor ve Göztepe ilk 4'te yer almıştı.

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri