Selahattin Baki'den Galatasaray'a tepki: 'Marcao diye bir adam'

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, Konyaspor maçının ardından Galatasaray cephesinde yaşananlara tepki gösterdi.

FutbolArena - Fenerbahçe, Süper Lig'in 29. haftasında konuk olduğu Konyaspor'u 3-0 mağlup etti. Fenerbahçe Basın Sözcüsü Selahattin Baki, Konyaspor maçından sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Selahattin Baki, adalet çağrısında bulunan Galatasaray Asbaşkanı Abdurrahim Albayrak ve Sivasspor maçında hakemle gerginlik yaşayan Marcao'ya yepki gösterdi.

"İNSANDA BİRAZ UTANMA OLUR"

"Adalet istiyoruz diye bağırıyorlar. Komedi artık! Utanmadan yüksek sesle bağırıyorlar, algı yapıyorlar. Spor kamuoyu uyansın artık! İnsanda biraz utanma olur. Bu camianın, bu takımın canına kast edildi. Saldırıya uğrandı. Sen değil miydin gülerek otobüs kullanıp geçen! Hala bağırarak, adalet istiyoruz diyorlar! Çığırtkanlık yapıyorlar."

"MARCAO HERHALDE MİLLETVEKİLİ"

"Artık isim vereceğim. Marcao diye bir adam var. Herhalde milletvekili. Dokunulmazlığı var. Sürekli hakemlere, oyunculara hareketler. 90 dakikayı tamamlıyor. Bizde bunu bir oyuncu yapsa ne olurdu?"

"PELKAS RAKİBİN KART GÖRMEMESİNE ŞAŞIRDI"

"Öncelikle insan sağlığı her şeyden önemli. Pelkas, aldığı darbeler nedeniyle beyin, boyun, göğüs tomografisi çekildi. İlk gelen sonuçlar iyi çıktı. İlk aldığı darbede geçici hafıza kaybı yaşadı. Ambulansta kendine gelmeye başladı. Aldığı darbeden dolayı birkaç gün kontrol altında olması gerekiyor. İnşallah en kısa zamanda aramıza dönecek. Pelkas bana ilk, 'Maç kaç kaç bitti?' diye sordu, 3-0 dedik. 'Kim attı?' dedi, Serdar dedik. Baş parmağını gösterdi bize. 'Kart gördü mü?' dedi, görmedi dedik. Şaşırdı çocuk. Bizim şampiyonluğa inancımız sonsuz. Sahada hakem faktörleri olmasın, biz herkesten daha iyiyiz."

Son dakika Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri