Selahattin Baki: 'Pereira çok motive, neredeyse para konuşmadık'

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, yeni sezon ve teknik direktör Vitor Pereira'nın geliş süreci hakkında açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve Vitor Pereira hakkında açıklamalarda bulundu.

"TAKİP ETTİĞİM KADARIYLA BASIN VE SOSYAL MEDYA %80'İNİ TUTTURAMADI"

Vitor Pereira sürecini biraz anlatayım. Birkaç hoca adayıyla görüştük. Takip ettiğim kadarıyla geleneksel ve sosyal medya %80'ini tutturamadı. Bizim açımızdan iyi bir şey.

"KİMSEYİ BULAMADIK DA VİTOR PEREIRA'YI GETİRDİK GİBİ BİR ŞEY YOK"

Kimseyi bulamadık da Vitor Pereira'yı getirdik gibi hava yaratıldı. Öyle bir şey yok. Kariyer olarak itibarsızlaştıracak bir teknik direktör değil. Bununla beraber görüştüğümüz her hoca adayına takımın analizini yaptırdık. Buraya kim gelecekse hazır gelecekti. Tabii çok doğaldır ki, daha önce Fenerbahçe'de çalışmış, başarının ucundan kıl payı dönmüş bir hocadır. Enteresan bir sezondu ama çok girmeyeyim ona. Pereira şöyle bir cümle kullandı hatta. Fenerbahçe'de kupa kazanamamak göğsümde tıkalı kalıyor, nefes alırken zorlanıyorum dedi aklıma geldiği zaman. Neredeyse para pul konuşmadık.

"AVRUPA'DA ÖN ELEME OYNAYAN RAKİPLERİMİZ DE SEZONA HOCASIZ BAŞLADI"

Taraftarın haklı olduğu birçok konu olabilir ama haberler daha değerli olduğu için haberler abartılarak sunuluyor. Bizim ilk resmi maçımıza 40 gün var. Topuk Yaylası'na hocamızla beraber çıkacağız. Fenerbahçe hoca bulamıyor, hocasız başlıyor gibi algı yaratıldı. Avrupa'da ön eleme oynayan rakiplerimiz de sezona hocasız başladı. Takdiri kamuoyuna bırakıyorum.

CANER, "HOCAMI İLK BEN KARŞILAYACAĞIM' DEDİ

4-5 ay önce laf lafı açarken Caner'le konuşmuştuk. O zaman Pereira gündemde yoktu. Caner bana kendisi anlattı. Dışarıya yansıyan kadar büyük problem olmadığını söyledi. Tamamiyle şans eseri. Ben o zaman öğrendim. Hatat araları iyiymiş. Caner de hocamı ilk ben karşılayacağım dedi.

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri