Fenerbahçe'de Kayserispor taktiği! "Evet beyler, başlıyoruz"

FutbolArena - Lig sonuna kadar 8’de 8 yapıp mutlu sona ulaşmak isteyen Fenerbahçe, bu serinin ilk maçına bugün Kayseri’de çıkarken bu karşılaşmanın teknik direktör Aykut Kocaman için de ayrı bir yeri var. 

1
Kanarya’nın kalan haftalardaki en zorlu deplasmanlarından biri olan Kayserispor maçı öncesinde teknik heyet ve futbolcular önceki gün yenilen yemekte galibiyet sözü vererek, "Çıkışımız bu maçla birlikte başlayacak" diyerek kenetlendi.

2
Hem kaptanların hem de yönetimin desteğini alarak verilen birlik beraberlik görüntüsünün dışında Aykut Kocaman da bu maça özel olarak önem veriyor.

3
Sezonun ilk yarısında Kadıköy’de 3-1 öndeyken 3-3’e gelen maçı sezon boyunca unutamayan Kocaman, Kayseri Teknik Direktörü Sumidica ile de maç içinde gergin anlar yaşamıştı.

4 DERS ÇIKARDIK
Dün gerçekleştirilen son taktik toplantıda oyuncularına, "Sizler de bu maçı unutmayın" diyen Aykut Hoca sözlerini şu şekilde devam ettirdi: "O gün hep birlikte çok hata yaptık.

5
Ama hatalardan derslerimizi çıkardık. Kalan 8 haftada galibiyet serisi yapmak zorundayız. Yeteri kadar puan kaybettik zaten.

6
Topun kontrolünü alalım ve Başakşehir maçında yaptığınız baskıyı ilk yarım saatte uygulayalım. Kayseri’yi hataya zorladığımızda araya atacağımız toplarla sonuca gideriz." (Vatan)

Futbolarena anasayfasından devam...