Emre Belözoğlu - Alex de Souza maçının detayları

1
Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, Haber Global’de yayınlanan ’Az Önce Konuştum’ programına konuk oldu. Emre Belözoğlu, Alex ve Volkan’ın yer alacağo jübile maçının detaylarını açıkladı.
2
Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, jübile maçıyla ilgili açıklamalarda bulunmuştu.
3
Başkan Koç, sarı-lacivertli takımın eski yıldızlarından Alex de Souza ile Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu için bu yaz eski futbolcuların da katılımıyla bir jübile maçı organize edebileceklerini duyurdu..
4
Ali Koç bu düşüncesini, "Belki de bu yaz Emre-Volkan karması Alex karmasına karşı stadımızda maç yapacak ve bunu sadece tribündekilerle, Youtube’dakiler izleyebilecek. Böyle bir düşüncemiz var" ifadeleriyle açıkladı..
5
Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, Haber Global’de yayınlanan ’Az Önce Konuştum’ programına konuk oldu.

6
Emre Belözoğlu, Alex ve Volkan’ın yer alacağo jübile maçının detaylarını açıkladı...

7
Jübile maçına artık yönetici kafasıyla baktığını söyleyen Emre Belözoğlu, "Jübile yapmazsan içinde ukde kalır mı?" sorusuna "Jübile yapmazsam kalma ama YouTube’da yayınlanıp rekor kırmazsa o zaman ukde kalır.
8
Şöhretler karması gibi bir maç düzenlenecek bu da YouTube üzerinden yayınlanacak. Bizim içinde tekrar futbol oynamaya bir sebep." dedi.
9
Alex de Souza ile Emre Belözoğlu’nun jübile maçının YouTube üzerinden yayınlanması fikri gündeme gelmişti.
10
Bu ikilinin yanı sıra başta Volkan Demirel olmak üzere sarı lacivertlilerde forma giyen birçok ismin de bu maçta yer alması bekleniyor.

Futbolarena anasayfasından devam...