Roberto Soldado'dan maç sonu sürpriz açıklama! 'Şanslıyım'

Fenerbahçe - İstanbulspor maçında 2 gol atan Roberto Soldado, rakibin düşüşe geçtiği bir anda oyuna girdiği için şanslı olduğunu itiraf etti.

FutbolArena - Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçında ağırladığı TFF 1. Lig ekibi İstanbulspor'u 2-0 mağlup etti. İkinci yarıda oyuna girdikten sonra 2 gol atan ve takımına galibiyeti getiren Roberto Soldado, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Roberto Soldado, Fenerbahçe - İstanbulspor maç sonu açıklaması


Şanslı olduğunu söyleyen Roberto Soldado, "Sahaya çok iyi yayılan bir rakip vardı karşımıza. Bize istediğimiz hücumları oluşturma fırsatını vermediler. Rakibimizin bu kadar direnç göstermesi bizi etkiledi. Düşüşe geçtikleri dönemde golü bulduk. Biraz da şanslıyım. Rakibin düşüşe geçtiği anda oyuna girdim." ifadelerini kullandı.

"BUNLAR NORMAL DURUMLAR"

İlk yarıyı değerlendiren Soldado, "İnişli çıkışlı bir ilk yarı oldu. Çok fazla yeni oyuncunun geldiği ve birçok oyuncunun takımdan ayrıldığı dönemlerde bunlar normaldir. Biz zorlu bir başlangıç olacağını biliyorduk. Sonrasında sonuç ve oyun anlamında daha iyi bir noktaya getirdiğimiz sezon olarak, bu yılın ilk dönemini tamamlıyoruz. Ben de yeni bir ülkeye, yeni bir takıma geldim. Adapte olmam gerekiyordu. Birçok yeni arkadaşımız vardı. Her geçen gün birbirimizi daha iyi tanıyoruz. Ligin ikinci yarısında birbirimizi anlama ve takım olarak yapmak istediklerimizi sahaya yansıttığımız zaman daha iyi olacağız." dedi.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri