Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe'ye transfer tavsiyesi (Fenerbahçe Haberleri 12 Mayıs 2019 Pazar)

Akhisarspor galibiyetinin ardından Fenerbahçe'de transfer gündemi yeniden konuluşulmaya başlandı. Fenerbahçe ile ilgili günün öne çıkan gelişmeleri haberimizde.

FutbolArena -Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de Akhisarspor'u mağlup ederek küme düşmemeyi garantiledi. Ersun Yanal, Rıdvan Dilmen ve Ali Ece'den maç sonu çarpıcı açıklamalar geldi. Son dakika Fenerbahçe haberleri, Fenerbahçe haberi oku, Fenerbahçe haberleri son dakika, Fenerbahçe transfer, Fenerbahçe transfer haberleri burada.

Fenerbahçe kaç transfer yapacak?


Rıdvan Dilmen maç sonu NTV'de yaptığı transfer yorumunda "Sezon başı ben Aykut Kocaman ile devam edilmesinden yanaydım. Şimdi baktığımız zaman Ersun Yanal başladığında kadro dışı Dirar ve Volkan vardı.UEFA'ya bildirilmeyen Soldado vardı. Ben ikinci yarının lideri olacağım dedi Ersun Yanal. Ali Koç da ilk 3'e razıyım dedi. Fenerbahçe'ye 7 tane ilk 11 oyuncusu isterim. Mecburiyete baktığımız zaman kaleciye ihtiyaç var. Volkan da tartışıldığı için söylüyorum. Altınordu'dan gelen kalecinin Fenerbahçe'de oynayacak durumu yok. Benim sağ bekim Başakşehir'in sağ beki olsun. Ama alamazsın. İki orta saha bir santrfor ve bir kaleci ile omurgayı sağlama alacaksın. Bu çok önemli. UEFA'daki durumları bilemiyoruz." dedi. (Fanatik)

FENERBAHÇE'YE SENEGALLİ ORTA SAHA

Newcastle United'ın 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Mohamed Diame'ye en iyi teklifi Fenerbahçe yaptı. Sözleşmesinin son 2 ayına giren Senegalli futbolcunun Fenerbahçe, West Ham United ve Crystal Palace'dan aldığı teklifleri değerlendirmek için süre istediği ifade edildi. (Sabah)



ALİ ECE'DEN FENERBAHÇE'YE TRANSFER MÜJDESİ

Spor Toto Süper Lig'in 32.haftasında Fenerbahçe, Akhisarspor'u 2-1 mağlup etti. Maç sonrası Tivibu Spor canlı yayınında konuşan Ali Ece, Fenerbahçe'ye transfer müjdesi verdi. Ali Ece, "Tolgay veya Mehmet Topal yerine oynayabilecek oyuncu transferi... Müjdeyi veriyorum, Charles Kabore ile ilgileniyor Fenerbahçe." dedi. (Fanatik)

ERSUN YANAL'DAN GALATASARAY'A TEPKİ

Spor Toto Süper Lig'in 32.haftasında Akhisarspor'u 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal maç sonu Galatasaray maçına göndermede bulundu. Hakem Serkan Çınar'ın yönetimi için mesaj veren Ersun Yanal, "Türk futbolu için kapkara bir gece! Futbol adına kapkara bir geceydi ve Türk futboluna da geçmiş olsun. Maçtan sonra yorumları da okudum. Ben yorumumu geçmiş olsun diyerek yapıyorum." ifadesini kullandı. (Fotomaç)

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri