Rıdvan Dilmen'den Ersun Yanal sözleri: "Madem teferruat..."

Rıdvan Dilmen, Ersun Yanal'ın Fenerbahçe hakkındaki açıklamalarını değerlendirdi. 

FutbolArena - Ersun Yanal, Kuşadası'nda bir otelde Atlas Sağlık Eğitim Vakfı'nın düzenlediği programda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Deneyimli teknik adam burada Fenerbahçe hakkında gelen soruya, ""Evet Fenerbahçe'yle bir görüşme yaptım. Fenerbahçe söz konusuysa diğer bütün ayrıntılar teferruattır. Bu meseleler halledilmeyecek meseleler değildir. Herkesin kendisine göre bir takvimi vardır. Herkesin kendisine göre olan takvimine de biz saygı duyuyoruz. Bunun bir başka türlü baskı unsuruyla yapılmasına karşıyım. Fenerbahçe'yi konuştuk. Başka ne konuşacağız. Fenerbahçe'nin konuşulduğu her yerde de diğer her şey teferruat ve ayrıntıdır. Süre olarak gerçekten bir zaman veremem. Böyle bir süre de konuşulmadı, sadece fikir alışverişinde bulunduk." yanıtını verdi.


Fenerbahçe Haberleri: Ersun Yanal Fenerbahçe'ye geliyor mu?


NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, Ersun Yanal'ın açıklamalarını değerlendirdi.

"ERSUN YANAL BEŞİKTAŞ'A GİTMEYECEK MİYDİ? GİDECEKTİ! TEFERRUAT SÖZÜ..."

Ben Fenerbahçeli Rıdvan olarak, ben teferruat derim. Derim de. Hala daha o formanın verdiği etiketiyle Allah'a şükür ekmek yiyoruz. Tabi ki kendi kabiliyetimizde yorumculuğumuzu sürdürüyoruz ama çocuklarımıza bıraktığımız miras olacak. Ben hiç para konuşmadım. İsmail Kartal, Aykut Kocaman, Oğuz Çetin de konuşmadı. Ersun Yanal şampiyon oldu ve iz bıraktı. Taraftar da sevdi. Diyelim ki Şenol hoca ayrıldı. Beşiktaş, Ersun Yanal'a gitti. Ersun Yanal Beşiktaş'a gitmeyecek miydi? Gidecekti. O yüzden teferruat için yeterli midir değil midir soru işareti.

"PERDE ARKASINDA 6 AYLIK, 1 5 YILLIK SÖZLEŞME OLAYLARI DOĞRUYSA TEFERRUAT DEĞİLDİR"

Fenerbahçe'nin teknik direktör değişikliğine tabi ki ihtiyaç var. Madem görüşüldü ve teferruat yoksa bitirseydiniz işi. Rıdvan 1.5 yıllık kontrat istemez. Gel 1 hafta ihtiyacımız var dese, buradan Kadıköy'e uçar giderim. Eğer perde arkasında 6 aylık, 1.5 aylık ise o teferruatlık durum değildir.

"İŞ BİTMİŞ"

Bari Pazartesi sabahı rejenerasyon antrenmanını Ersun Yanal yapsın. İş bitmiş. Yarın Fenerbahçe yenilirse küme düşme hattına geriliyor.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri