Rıdvan Dilmen'den ayrılık kararı! Yorumculuğu bıraktı

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, uzun yıllardır devam ettirdiği yorumculuk işine nokta koyduğunu açıkladı.

FutbolArena - NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, uzun yıllardır devam ettirdiği %100 Futbol programındaki görevinden ayrıldığını açıkladı. Sosyal medya hesabından aldığı kararı açıklayan Dilmen, "Yakın bir zamanda, bana ve aileme yapılan iftira dolu kampanyanın aktörlerini, tetikçilerini ve azmettiricilerini bilgi ve belgelerle tek tek ifsa edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın." ifadelerini kullandı.

"VİCDANIM ÇOK RAHAT"

"43 yıl önce lisanslı futbolcu olarak girdiğim Türk futbol ailesine, onurumla, şerefimle, namusumla hizmet ettiğim Milli Futbolcu- Teknik Direktör - Futbol Yorumcusu olarak yürüttüğüm süreci bugün itibariyle sonlandırıyorum. Vicdanın çok rahatım. Hiçbir şahıs, camia ve kurumla ilgili asla saygısızlığım olmadı."

"TEK TEK İFŞA EDECEĞİM"

"Son dönemde organize bir şekilde hedef gösterilerek bana ve aileme yaşatılan üzüntüyü, iftiraları başkaları gibi kabul etmem mümkün değildir! Yakın bir zamanda bana ve aileme yapılan iftira dolu bu kampanyanın aktörlerini, asıl amaçlarının halkı kin ve nefretle kutuplaştırmak olduğunu, tetikçilerini ve azmettiricilerini bilgi ve belgelerle tek tek ifşa edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın."

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri