Fenerbahçe'den Galatasaray'a 2 transfer çalımı

 FutbolArena - Fenerbahçe transferde gözünü Galatasaray’ın listesindeki 2 isme dikti. 

1

Devre arasında sol tarafa ve 8 numara mevkisine takviye yapacak olan Fenerbahçe’de öne çıkan isimler kafa karıştırdı…
2

İsimlerden birisi Brezilya’nın Santos takımında forma giyen Jean Mota diğer ise Lyon’dan Jordan Ferri.
3

Galatasaray sezon başında 24 yaşındaki Asamoah’ı alamayacağını anlayınca Mota için Santos’a 1.5 milyon euro teklif etmiş ama olumsuz cevap almıştı. Brezilya ekibi 4.5 milyon euro’da diretince transfer çıkmaza girmişti.
4
Ferri içinse Cenk Ergün; Fransa’dan Giannelli Imbula, Ferland Mendy ve Jordan Ferri’yi transfer etmek istedik ama gerçekleştiremedik" itirafında bulunmuştu.
5
Sezon başında da Giuliano’yu Mancini önce Galatasaray’a önerdi. Scout ekibi defansif özellikleri yüksek olan Belhanda’yı seçti.
Scout ekibi listede olan Valbuena’yı özel hayatı yüzünden aldırmadı.
6

Elif Elmas babası tarafından önce Galatasaray’a getirildi. "Alt yapımızda daha iyileri var" denilerek veto edildi.
Neto, Denayer’den önce düşünüldü. Girişimlerde yapıldı. Maliyeti yüzünden tercih edilmedi.

Fotospor

Futbolarena anasayfasından devam...