Rıdvan Dilmen'den Ali Koç'a öneri: "Antonio Conte..."

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe - Kasımpaşa maçını yorumladı. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 14. haftasında Fenerbahçe ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. 2-2 biten müsabakayı NTV'de Rıdvan Dilmen yorumladı.


Fenerbahçe 2-2 Kasımpaşa Rıdvan Dilmen NTV yorumları


"KÖTÜ GİDİŞATA DEVAM EDİYOR FENERBAHÇE"

Fenrebahçe kötü gidişatına devam ediyor. Fenerbahçe maalesef haftaya deplasmanda düşme hattında 1 puan önündeki Akhisarspor ile karşılaşacak. 14 puan zaten bazı şeyleri açıklamak için yeterli.

"KASIMPAŞA'NIN CİDDİ BİR KULÜBESİ YOK"

Oyuna baktığımız zaman Kasımpaşa'nın her skorunu biz masaya yatırabiliriz. Kasımpaşa çok iyi bir kulüp. Güçlü bir başkan ve yönetimi var. Şampiyonluk yarışında 2. sırada. Çok ciddi bir yedek kulübesi yok. Belki Ocak'ta transfer yapacaklar bilemiyorum.

"VAR GELDİ BÜYÜKLERİN BOMBALARI PATLADI"

Büyük kulüplerin ekonomik olarak problemleri kadar VAR sisteminin gelmesi de etkili oldu. Puan durumunda VAR sistemi de etkili oldu gerçekten. VAR geldi ve büyük takımların bombaları patladı. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın işi kolay değil.

"KİMSE CONTE GELMEZ DEMESİN, BURASI FENERBAHÇE"

O dedi, bu dedilerle olmaz bu iş. Ersun Yanal anlamında söylemiyorum. Ben olsam Conte tarzında teknik direktör bulurum. Koç Holding olarak finanse ederim. 2.5 yıllık kontrat yaparım. Conte tarzı diyorum. Ayrıca kimse Conte gelmez falan demesin. Burası Fenerbahçe. Conte için de Fenerbahçe kötü kulüp değil.

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri