Rıdvan Dilmen: 'Ali Koç'un Berat Albayrak'tan ricası oldu'

Rıdvan Dilmen, NTV'deki programında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Maliye Bakanı Berat Albayrak hakkında açıklamada bulundu.

FutbolArena - Fenerbahçe taraftarları Aytemiz Alanyaspor maçında hakem Ümit Öztürk'ün yönetimine tepki gösterek "Damat istifa" tezahüratında bulundu. NTV'de konuşan Rıdvan Dilmen, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak hakkındaki konuya anlam veremediğini ifade ederek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un geçtiğimiz aylardaki bir ricasını açıkladı.

Rıdvan Dilmen'den Ali Koç ve Berat Albayrak açıklaması


Rıdvan Dilmen öncelikle Mustafa Cengiz ile Ali Koç arasındaki gerilime dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

"TEHLİKEYİ GÖRÜYORUM"

"Çok zor günler bekliyor ülkemizi. Bir de bunlarla uğraşmasın ülke. Esad'ı var. Trump'ı var. Putin'i var. Ekonomi var. Var oğlu var. Ali bey ve Mustafa beyden rica ediyorum. Tehlikeli günler görüyorum. Yazı olur ülkeye. Bu ülke Kurtuluş Savaşı gördük. Bu ülke 15 Temmuz'u gördü, darbeler gördü. Zengin değiliz ama güçlüyüz. Çok önemli tarihimiz var. Saygı duyulacak bir tarihi var. Ali Koç ve Mustafa Cengiz lütfen rica ediyorum. Tehlikeli günler görüyorum. Yazık olur ülkeye."

"ALİ KOÇ, 15 TEMMUZ'DA BERAT ALBAYRAK'TAN RİCADA BULUNDU, 1 SAATTE HALLETTİ"

"Berat Albayrak konusunu anlamıyorum. Bakın Kraldan çok kralcı çok tehlikelidir. 15 Temmuz günü Ali Koç'un Berat Albayrak'tan bir ricası oldu. 1 saat sonra hallet etti. UEFA'ya gönderilmesi gereken yazı vardı. 20 gün önce yine aynı şekilde. Bunlar önemli konulare. Hatayı her tarafta aramak doğru değildir. Bugün Fenerbahçe, evet haksız bir şekilde sezon geçiriyor. Fenerbahçeli olarak, yorumcu olarak da görebiliyorum. Pozitif yönüne bakmayıp, negatif yönden değerlendirirseniz. Ulaştırma Bakanı ile ilgili sitemimi söyledim. O açıklamayı yapmamalıydım. Bazı insanlar bizim patronlar sevmiyor bunları, gazı bir açıyor. Kraldan çok kralcılar. Asıl sıkıntı orada."

Son dakika Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri