Ricardo Rodriguez'in hayatı:'Ölümle burun burunaydım!'

Fenerbahçe'nin transferde anlaşmaya vardığI Ricardo Rodriguez'i yakından tanıyalım. 

FutbolArena - Ricardo Rodriguez kimdir? Ricardo Rodriguez kaç yaşında? Ricardo Rodriguez nereli? Ricardo Rodriguez kariyeri ve Ricardo Rodriguez hakkında bilgi merak edenler için Ricardo Rodriguez'in Milan'a transfer olmadan önce çocukluğu ve kariyeriyle ilgili verdiği röportajdan önemli bölümleri derledik.


Fenerbahçe Haberleri: Ricardo Rodriguez kimdir? Ricardo Rodriguz hakkında bilgi


"ÇOCUKLUĞUM HASTALIKLARLA GEÇTİ"

Çocukluğum hastalıklarla geçti. Ailem bana bakmak zorundaydı. 3 yaşına kadar hastanedeydim. Hayatta kalma şansım %50 %50'ydi. Şükürler olsun şanslıydım ve tanrı yanınmdaydı. Hala hayatta olduğum için minnettarım.



"OKULDAN UZAKLAŞTIRMA CEZASI ALIYORDUM"

Okula gitmeyi asla sevmedim. Sürekli müdür tarafından eve gönderilir, uzaklaştırma cezası alırdım. Ev ödevi asla yapmazdım. Kavga ederdim.

"FUTBOL BENİ HAYATA BAĞLADI"

Futbol beni hayata bağlayan sebeplerin başında geliyor. Futbolcu olmasaydım muhtemelen işim olmazdı. Hatta kariyerimden sonra ne yapacağımı bilmiyorum. O yüzden bana böyle şeyler sormayın.

Ricardo Rodriguez'i nasıl anlatırsın?

Yanlış insanlar benden uzak dursun. Yanlış gördüğüm an hiç çekinmeden fikrimi söylüyorum. Etrafımda dürüst insanlar olmasını severim. Sadakat benim için çok önemlidir. Bana ne kadar sadık olunursa, ben iki katı sadık olurum.

Ricardo Rodriguez kimdir?


2017 yılında Wolfsburg'dan, Milan'a transfer olan Ricardo Rodriguez, 27 yaşında ve sol bek mevkinde görev yapıyor. Zurich altyapısından yetişen ve uzun yıllar burada oynayan İsviçreli doğumlu futbolcu bu sezon Milan'da fazla forma şansı bulamadı. Ricardo Rodriguez, Milan formasıyla Serie A'da bu sezon 5 maça çıktı. Ricardo Rodriguez'in transfermarkt güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösterildi.


RICARDO RODRIGUEZ HAKKINDA YORUMLARI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN<>>

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri