Real Madrid 5-3 Fenerbahçe maç özeti ve golleri (İZLE)

Fenerbahçe, Audi Cup'un 3.lük maçında Real Madrid ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, Real Madrid karşısında 5-3'lük mağlup ayrıldı. Real Madrid 5-3 Fenerbahçe maç özeti izle.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Audi Cup'un ikinci maçında Real Madrid ile karşı karşıya geldi. Audi Cup'ta 3.lük mücadelesine çıkan Fenerbahçe mücadeleden mağlup ayrıldı. Real Madrid 5-3 Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle. Real Madrid 5-3 Fenerbahçe maç özeti izle seçenekleri haberimizde.


Fenerbahçe Haber: Real Madrid - Fenerbahçe maç özeti izle


Audi Cup'ta ilk maçta Bayern Münih'e 6-1 mağlup olan Fenerbahçe, bu akşam Real Madrid ile 3.lük maçında karşı karşıya geldi. Bayern Münih karşısında aldığı 6 gollü yenilgiden sonra Fenerbahçe bir gün sonra Real Madrid karşısına 90 dakika mücadelesi verdi. Bayern Münih maçına göre daha derli toplu bir görüntü çizen Fenerbahçe mücadelenin ilk 45 dakikasını kafa kafaya geçirdi.

Garry Rordigues ile mücadelede 1-0 öne geçen Fenerbahçe, Real Madrid'in Fransız yıldızı Benzama'nın üst üste iki golüne engel olamadı ve 2-1 yenik duruma düştü. Karşılaşmanın ilk yarısının ortalarında Nabil Dirar yakaladığı fırsatı iyi değerlendirdi ve mücadelenin ilk 45 dakika 2-2 eşitlik ile sonuçlandı.

İKİNCİ YARIDA FARK AÇILDI

Mücadelenin ikinci yarısında oyuna ağırlığını koyan Real Madrid, Nacho'nun 62 ve Mariano Diaz Mejia'nın 79.uncu dakikasında attığı golle ile mücadeleden 5-3 galip ayrıldı ve Audi Cup'ta 3. sırada tamamladı.

MÜCADELENİN İLK 11'LERİ

Real Madrid: Navas, Varane, Odriozola, Nacho, Marcelo, Isco, Valverde, Kroos, Hazard, Vinicius, Benzema

Fenerbahçe: Altay, Reyes, Jailson, Murat Sağlam, Dirar, Alper Potuk, Ozan Tufan, Ferdi Kadıoğlu, Max Kruse, Garry Rodrigues, Vedat Muriqi

Sarı Lacivertli takımla ilgili tüm gelişmelere Fenerbahçe Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

REAL MADRİD - FENERBAHÇE MAÇ ÖZETİ İZLE

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri