Ve Fenerbahçe'de aylar sonra bir ilk gerçekleşti!
FutbolArena - Fenerbahçe’nin Hollandalı futbolcusu Vincent Janssen, yaşadığı sakatlığın ardından 126 gün sonra sahalara döndü.
1

Türkiye Kupası’nda oynanan Beşiktaş mücadelesinde ve ligde oynanan Sivasspor maçında da kulübede olan Janssen, dünkü Antalyaspor karşılaşmasının 72. dakikasında Roberto Saldado’nun yerine oyuna dahil oldu.
2

Janssen, kaldığı süre boyunca konuk ekibin savunmacılarına zor anlar yaşattı.
3 Mehmet Topal’da sıkıntı yok

Antalyaspor ile oynanan mücadelenin ilk 11’inde sahneye çıkan Mehmet Topal, yürekleri ağza getirdi!
4

İlk yarıda bir pozisyonda yerde kalan tecrübeli futbolcunun ikinci devreye çıkamayacağı düşünüldü.
5

Fakat Topal, kendisini iyi hissederek, canla başla mücadele etti ve takımının 3 puan almasında arkadaşları gibi önemli rol oynadı.
6 Aykut Kocaman kadroyu bozmadı

Fenerbahçe, hafta içi kupa maçında Beşiktaş’la oynanan karşılaşmanın ilk 11’ini bozmadı. Aykut Kocaman, 2-1 kazandıkları Sivasspor maçında da aynı 11’i sahaya sürmüştü.
7

Kalede Volkan’a şans veren Kocaman, savunma dörtlüsünü Şener, Neustadter, Skrtel ve Hasan Ali’den kurdu.
8

Ön liberoda Mehmet Topal-Josef ikilisini bozmayan Kocaman, kanatlarda Faslı oyuncular Dirar ile Aatif’ı kullandı. Santrfor arkasında Giuliano oynarken, ileri uçta Soldado yer aldı. (Fanatik)