Transferde sıcak saatler (15 Haziran 2016)

FutbolArena - Günün öne çıkan transfer haberleri. Son dakika transfer haberleri burada. AMK, Fotomaç, Fanatik, Habertürk, Takvim, Hürriyet, Milliyet gibi gazetelerde çıkan transfer iddialarını sizler için derledik.

1
Slaven Bilic’in çalıştırdığı West Ham United başta olmak üzere; ülkesi Arjantin, Katar ve Çin takımlarını da peşine takan Sosa’nın, son olarak İspanya La Liga ekibi Valencia’dan teklif aldığı bildirildi. 30 yaşındaki yıldız için İspanyol ekibinin; Beşiktaş’a 5 milyon Euro önerdiği bildirildi. (Fanatik)
2
Savunmaya takviye için arayışlarını sürdüren Galatasaray’da, eski aşk yeniden alevlendi. Sarı-Kırmızılılar, River Plate forması giyen 23 yaşındaki Kolombiyalı stoper Eder Balanta’nın peşinde. (Fanatik)
3
Transferde son derece yoğun bir dönem geçiren Trabzonspor’a menacerlerden de öneriler yağıyor.

Son isim Brezilya asıllı Belaruslu orta saha oyuncusu Renan Bardini Bressan oldu. (Fanatik)
4
Rus Milli Takımı’nda görev yapan 30 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi bittiği için çok sayıda talibi vardı. Bu transferde rakiplerinden birkaç adım önde görünen Sarı-Kırmızılılar, savunmayı Neustadter ve Balanta ikilisiyle dengelemeyi hedefliyor. Kontrat detayları, turnuva sonrasında masaya gelecek ve transfer netlik kazanacak. (Fanatik)
5
Bu doğrultuda Copa Amerika’yı takip etmek için Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan Kulüp Direktörü Ali Naibi ve Beşiktaş Scout ekibinin lideri Gökhan Keskin’in Ekvadorlu Arturo Mina ile Paraguaylı Gustavo Gomez konusunda temaslarını sürdürdüğü bildirildi. (Fanatik)
6
Fenerbahçe, Hannover 96’da forma giyen Kenan Karaman ile her konuda anlaşma sağladı. Beşiktaş’ın da ilgilendiği 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu, birkaç gün içinde İstanbul’a gelip imzayı atacak. (Fotomaç)
7
Siyah-beyazlılar, Alman forvet Mario Gomez’in ayrılma ihtimaline karşılık İtalyan golcü Graziano Pelle’yi takibe aldı. (Fotomaç)
8
Fenerbahçeli yöneticiler, Manchester United’lı yıldızın menajeriyle Paris’te görüşüp nabız yokladı Mourinho’nun istemediği Juan Mata’nın kiralanması için İngiliz kulübüyle de masaya oturulacak. (Fotomaç)
9
Liverpool’da forma giyen ve kırmızılı takımla 2018’in Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Skrtel de Türkiye’ye gelmeye sıcak bakıyor; ancak onu transfer etmek isteyen takım önemli bir bedeli gözden çıkarmak zorunda.. (Fotomaç)

Futbolarena anasayfasından devam...