Portekiz basını duyurdu! Fejsa adım adım Fenerbahçe'ye

Portekiz basını Fenerbahçe'nin, Benfica'da forma giyen Fejsa transferinde sona yaklaştığını yazdı. 

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'de yeni sezon transfer çalışmaları devam ederken, sarı lacivertlilerin bir süredir gündeminde olan Fejsa transferinde sona yaklaştığı öğrenildi. Portekiz basınında A Bola gazetesi, Fejsa transferinde görüşmelerin yoğunlaştığı ve önümüzdeki haftaya kadar sonuçlanmasının beklendiği kaydedildi.


Fenerbahçe Haberleri: Fenerbahçe Fejsa transferinde son dakika


Benfica yönetiminin takımdan ayrılmasına onay verdiği Fejsa için Fenerbahçe'nin 3 milyon euro teklifte bulunarak beklemeye geçtiği belirtildi. Benfica'nın önümüzdeki haftaya kadar sarı lacivertlilere yanıt vermesi beklenirken, Portekiz basını bu transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu kaydedildi. Başkan Ali Koç da geçtiğimiz haftalarda Portekiz'e giderek bu transfer için yoğun mesai harcadı.

Fejsa (Benfica) kimdir?


2013 yılında Olympiakos'tan Benfica'ya transfer olan Fejsa, 30 yaşında ve orta sahada görev yapıyor. Fejsa bu sezon ligde 18 maçta forma giyerken, tüm kulvarlarda 33 maçta görev yaparak 2.753 dakika sahada kaldı. Gol ve asist katkısı yapamayan Fejsa'nın kulübüyle 2021'e kadar sözleşmesi devam ediyor.

Transfer Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri