Pellegrini'nin menajeri: "10 gün içinde Fenerbahçe ile görüşeceğiz"

Manuel Pellegrini'nin menajeri Juan Martinez, Fenerbahçe ile görüşme planları hakkında konuştu ve önemli açıklamalar yaptı. 

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe'de gelecek sezon teknik direktörlük görevine hangi ismin geleceği merak konusu.

Öte yandan sarı lacivertlilerin gündeminde yer alan tecrübeli teknik adam Pellegrini'nin menajerinden yeni bir açıklama geldi. Daha önce Fenerbahçe'nin ilgisini ve teklifini doğrulayan Pellegrini'nin menajeri Juan Martinez, 10 gün içinde sarı lacivertlilerle görüşeceklerini söyledi.

Juan Martinez yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe ile 10 gün içinde planlanmış bir görüşmemiz var. Pellegrini, Türkiye'yi, taraftarları ve kulübü seviyor." ifadelerini kullandı.

DAHA ÖNCE NE SÖYLEMİŞTİ?

Fenerbahçe Haberleri: Pellegrini, Fenerbahçe'ye mi geliyor?


Pellegrini'nin menajeri Jesus Martinez, Fenerbahçe hakkında "Fenerbahçe, Pellegrini'yi istiyor. Ancak sezon bitirmeden göreve getirmek istiyor. Pellegrini'nin şu anda Şili'den ayrılması beklenmedik gelişmelerinden dolayı mümkün değil. Ayrıca Türkiye'de ligin bitimine 7 maç kaldı. Bu yüzden gerçekleşirse önümüzdeki sezon. Şimdilik böyle bir şans yok." dedi.

MASADA 3-4 TEKLİF VAR"

"Betis hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Kimse beni aramadı veya bir şey okumadım da. Masada 3-4 teklif var. Dubai dışında İspanya, Türkiye ve İtalya'dan ilgi var. Bu kulüplerle görüşüyoruz. Ancak Real Betis hakkında bir şey bilmiyorum."

Fenerbahçe Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri