Guiza teknik direktör oluyor! İşte yöneteceği takım

FutbolArena - Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Daniel Guiza teknik direktör olmaya karar verdi. 

1
Fenerbahçe’nin eski futbolcularından Daniel Guiza’dan flaş karar! 37 yaşındaki İspanyol futbolcu teknik direktör oluyor.
2 Guiza şu anda hangi takımda oynuyor?
Guiza şu anda hangi takımda oynuyor?
2008/2009 yılında Mallorca’dan Fenerbahçe’ye transfer olan fakat sarı lacivertli takımda beklenen performansı sergileyemeyen Daniel Guiza, 2011/12 sezonunda yeniden İspanya’ya gönderek Getafe ile anlaşmıştı. Guiza son olarak Amatör küme takımlarından Atletico Sanluqueno’ya transfer oldu. 
3
İspanya macerasının ardından Paraguay’ın yolunu tutan Guiza 3 sezon formasını giydiği Cerro Porteno’da teknik direktör Alvarez’in istifasının ardından teknik direktörlüğe talip oldu. 
4
Paraguay Ligi takımlarından Cerro Porteno’da teknik direktör Alvarez ile yollar ayrıldı. Bu gelişmenin ardından 37 yaşındaki Guiza da, Cerro Porteno’da teknik direktör olarak çalışmak istediğini açıkladı.
5
Guiza, Paraguay’da bu kulübün kendisi açısından çok önemli olduğunu belirterek, yönetime çağrıda bulundu. Cerro Porteno kulübü ise yeni teknik direktör konusunda henüz karar vermedi. 
6 Guiza Fenerbahçe’de kaç sezon oynadı?
Guiza Fenerbahçe’de kaç sezon oynadı?
2008/2009’da Fenerbahçe’ye transfer olan Guiza, sarı lacivertli formayla 3 sezon geçirdi. İspanyol futbolcu Süper Lig’de 60 maçta 23 gol attı, 10 asist yaptı. 

Futbolarena anasayfasından devam...